Book en tid

De 4 mest populære Botox behandlinger

De 4 mest populære Botox behandlinger
23/08/2017 Kimia Bahari

De 4 mest populære Botox behandlinger

Mulighederne med Botox er (næsten) uendelige.

Måske er det derfor, at behandlingen er gået hen og blevet SÅ populær! Ikke kun i Hollywood, men også i lille Danmark er behandlingen blevet mere acceptabel blandt mange mænd og kvinder. I dag er det ikke kun kendisser, som får lavet diskrete Botox behandlinger den har også vundet indpas hos parcelhusdanskeren.

Det er ikke længere et tabu, at få “lavet noget” og langt de fleste har efterhånden fundet ud af, at en Botox behandling hverken er en gennemgribende eller en risikofyldt behandling. Tværtimod er der tale om få små stik, som efter 7-14 dage giver dig et diskret og pænt resultat.

Hvis du stadig har en klar “nej tak-holdning” til Botox, så er det HELT okay! Men for nogen stammer holdningerne fra en række myter, som behandlingen har været underlagt i årevis.

>> Test om din viden om injektionsbehandlinger er baseret på myter

 

Med Botox kan du få reduceret dine …

Bekymringsrynker

Bekymringsrynker sidder mellem øjnene og kaldes også 11-tallet. Bekymringsrynker bliver især tydelige, når du kniber øjnene sammen, og f.eks. ser sur ud, skal koncentrere dig foran computeren, eller er ude i solen uden solbriller. Bekymringsrynker kan sætte sig fast, så du til sidst, har en permanent kløft imellem brynene. Hos nogle er det ganske charmerende, men mange har lyst til at få den fjernet, og her er Botox en rigtig god løsning.

Kragetæer

Rundt om øjnene får mange smilerynker med tiden. Oftest er de med til at understrege personlighed og ens alder, og personligt elsker jeg disse rynker. Men i nogle tilfælde kan de blive så talrige, at ansigtet ser unødigt ældre ud. Ved en række små injektioner kan man minimere kragetæerne, men samtidig bevare dynamikken, og det glade smil der gerne skal nå helt op til øjnene.

Pandelinjer

Pandelinjerne er de lange eller korte linjer, der løber vandret langs panden. Det er helt naturligt at disse kommer frem, når du bruger din ansigtsmimik, men mange bliver kede af det, når linjerne sætter sig fast permanent, og stadig kan ses selvom panden ikke er aktiv. Selv i en ret ung alder kan disse linjer være tydelige, og jeg har rigtig mange kunder som er superglade for at slippe af med dem.

Brynløft

Med alderen kan brynet synke og øjenlågene blive tunge. Med ganske få prik kan Botox løfte brynet, hvilket vil give et friskere look. Vi har flere kunder der enten har fået, eller gerne vil undgå øjenlågskirurgi, som benytter Botox til at løfte deres øjenbryn.

 

Der er også avanceret Botox!

Mens bekymringsrynker, kragetæer, pandelinjer og brynløft tilhører kategorien “almene Botox behandlinger”, så kan man også behandle andre områder, som går under “avanceret Botox behandlinger”. Det er eksempelvis:

– Tandkødssmil: Hvis dit tandkøb kommer til syne, når du smiler.

– Rynker på næsen: Hvis du har markante rynker på næseryggen.

– Kæbeparti: Hvis du ønsker en smallere ansigtsform (kan med fordel suppleres med et kindbensløft)

– Nedadgående mundviger: Hvis dine mundviger trækker nedad i afslappet tilstand.

 

Køb nu og book din konsultation

Hvis du ikke allerede er konsulteret, og du ikke kan nå det inden tilbuddet udløber så fat mod. Du er velkommen til at købe tilbuddet online, og booke en konsultation efterfølgende når det passer dig. Bliver du erklæret uegnet til behandling, eller fortryder du dit køb efter din konsultation så refunderer vi naturligvis dine penge.

 

Hvis du har nogen spørgsmål, så tøv endelig ikke med at ringe til os på 35394400. Vi sidder klar til at hjælpe dig mandag til torsdag fra kl. 8.00-20.00, fredag fra kl. 08.00 – 18.00 og lørdag fra kl. 9.00 – 15.00

 

Du ønskes en forsat dejlig onsdag

 

Med venlig hilsen

Christina

Kosmetisk sygeplejerske hos Cosmo Laser

 

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER