Book en tid

En god grund til Botox

En god grund til Botox
15/05/2017 Kimia Bahari

En god grund til Botox

For et halvt år siden, var Trine på jagt efter en god ansigtskirurg. Hun havde længe været ked af sine tunge øjenbryn, og var kommet frem til, at øjenlågskirurgi ville løse problemet.

Men Trine fandt i stedet en anden løsning, som kunne udsætte en operation.

En af mine kollegaer talte nemlig med Trine, og foreslog hende at komme til en gratis konsultation hos en af vores speciallæger, for at se om Botox kunne være et billigt og knap så drastisk alternativ til en operation. Forleden dag var Trine her så for anden gang for at få lavet brynløft med Botox.

Se hvordan det foregik, og hør samtidig hendes fortælling – Pssst..  tryk på “cc”, når filmen er igang hvis du ikke har lyd på, og gerne vil have undertekster på.

 

Måske har du også et problem, der kan afhjælpes med Botox?

Hvis du, ligesom Trine, vil have personlig vejledning om, hvordan vi kan hjælpe dig, så er du meget velkommen til også at booke en gratis Botox konsultation hos en af vores speciallæger.

Lige nu har vi ledige konsultationstider d. 22 & 26. maj. Du kan booke din gratis konsultation online eller ved at ringe til os på 35394400. Er du allerede konsulteret hos os, kan du blot booke en ny tid til behandling.

 

Spar 25% på din Botox behandling

Køber du din Botox behandling inden d. 31. maj, sparer du 25%.

 

Priser

1 område: Nu 1.421 kr. (normal pris 1.895 kr.)

2 områder: Nu 2.246 kr. (normal pris 2.995 kr.)

3 områder: Nu 2.846 kr. (normal pris 3.795 kr.)

 

Du kan købe helt op til 3 områder, (f.eks pandelinjer, brynløft og bekymringsrynke = 3 områder) og bruge behandlingerne når det passer dig. Blot husk, at købes der mere end et område, så skal alle områderne laves ved samme behandling. Områderne kan ikke fordeles over flere behandlinger.

>> Læs mere om Botox og alle områderne her

Har du først mulighed for at blive konsulteret i juni er det intet problem, så længe behandlingerne er købt i maj. Du kan lige nu købe behandlingerne ved at kigge forbi vores klinik i Ny Vestergade 1, lige bag ved Christiansborg.

 

Brug for hjælp?

Mine kollegaer og jeg sidder som altid klar på tlf. 35394400 mandag-torsdag fra kl. 08.00 – 20.00, fredag fra 08.00-18.00 og lørdag 09.00-15.00. Du kan også altid fange os på Facebook.

Vi besvarer gerne dine spørgsmål både vedrørende Botox og andre behandlinger, eller hjælper dig med at booke tider.

 

Varm forårshilsen

 

Anne-Mette

Kosmetisk sygeplejerske

Cosmo Laser & Skønhedsklinik

 

PS: Du kan læse meget mere om behandling med Botox her. I hele maj måned sparer du 25% på din Botox behandling! >> Book din gratis konsultation nu!

 

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER