Book en tid

Filler anvendes til en bred vifte af behandlinger

Filler anvendes til en bred vifte af behandlinger
01/02/2019 Kimia Bahari

Filler anvendes til en bred vifte af behandlinger

Alt fra rynkereduktion og definition af ansigtsstruktur til fugtbehandling og hudforbedring.

I mit sidste indlæg fortalte jeg dig lidt omkring, hvordan vi hos Cosmo altid sigter efter at opnå naturlige resultater, der er i harmoni og balance med din naturlige ansigtstruktur.

Samt hvordan mange af vores kunder kombinerer deres fillerbehandlinger med laser- og/eller Botoxbehandlinger, som et supplement til rynkereducerende og opfriskende behandlinger.

Hvis du gik glip af det, kan du genlæse dette indlæg her.

I dag vil jeg gå lidt mere i dybden af, hvordan du med filler kan få justeret på formen og strukturen i dit ansigt – naturligvis på en respektfuld måde, som ikke kan spottes med det blotte øje.

Mange muligheder med filler

Her kan du se nogle af de mange behandlinger med filler, der primært fokuserer på justering eller definition af ansigtsstrukturen.

Disse er bare nogle af de mange muligheder, der er med filler. Hvis du er nysgerrig efter at vide mere, så book en gratis konsultation og hør, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig med dine ønsker.

>> Du kan også se en video af, hvor jeg behandler med filler.

Book en gratis konsultation

Hvis du er nysgerrig omkring filler og gerne vil høre, hvad filler evt. kan gøre for dig, så book en gratis konsultation hos os. Til din gratis og uforpligtende konsultation vil du få en 20 minutters snak med en af vores kosmetiske sygeplejersker, som sammen med dig vil udvikle en personlig behandlingspakke for dig.

Pga. travlhed vil jeg anbefale, at du booker din tid til din konsultation og behandling allerede i dag, så du sikrer dig en tid hurtigst muligt. Vi har stadig ledige tider i februar i vores klinikker på Trianglen og i Aarhus.

>> Book din konsultation med det samme

Spørgsmål, eller ønsker du hjælp?

Så er du også altid velkommen til at ringe ind til os på tlf. 35394400 🙂

 

Ønsker dig en god søndag,

Malene,
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

P.S. Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering – så hvis du ønsker at gøre brug af dette tilbud, men ikke lige har budgetteret med det, så kan du læse mere om dette lige her.

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER