Book en tid

Forebyg. Inden det er for sent!

Forebyg. Inden det er for sent!
02/08/2019 Kimia Bahari

Forebyg. Inden det er for sent!

Får du søvn nok?

Mangler din hud glød?

Og er du måsle blevet mor og mere bekymret?

Hvis du kan sige ja til ovenstående og er i 30’erne, så er du heldig!

For du har netop en alder, hvor du stadig kan nå at forebygge og få det mest optimale ud af din hud. Selv når den ældes.

Læs videre og lad mig forklare præcis hvordan.

 

Alderstegn hos 30+

30’erne er fantastiske. Men det er også her, vi begynder at kunne se de første alderstegn. Og hvis vi er blevet forældre, får vi mindre søvn, begynder at bekymre os mere, samt har ingen tid til vores almindelige hudplejerutiner.

Helt konkret sker der det i 30’erne, at vores huds kollagen er dalende, og det resulterer i mindre fasthed, glød og udstråling i huden. Samtidigt begynder linjer at dukke op i panden, mellem brynene, i siderne af øjnene og omkring munden.

 

Anbefalede behandlinger til dig, der er i 30’erne

3 x Skin Tightening – Underansigt
For at opretholde din huds kollagenniveau vil jeg anbefale dig et forløb med vores hudopstrammende laserbehandling. Den sørger nemlig for at opretholde kollagenet og elasthinet i din hud.

Det er med til at holde din hud fastere i længere tid. Den udskyder simpelthen ældningsprocessen og virker derved ekstremt forebyggende. Behandlingen er desuden FDA-godkendt.

Behandlingen sætter gang i en proces i huden, og resultatet ses gradvist henover de efterfølgende 3-6 måneder. Jeg anbefaler dig et forløb á tre behandlinger med fire ugers mellemrum.

 

3 x Revive Skin Booster
Efter dine tre hudopstrammende laserbehandlinger vil det være en god idé at tilføre fugt til din hud i form af hyaluronsyre-injektioner i hudoverfladen.

Behandlingen er både forebyggende og giver et generelt mere ungdommeligt udseende med mere glød, udstråling og reducerede linjer. Jeg anbefaler et forløb á tre behandlinger med 14 dages mellemrum.

 

1 område Botox
Botox er effektivt til forebyggelse af mimiske rynker, og derfor vil jeg anbefale at anvende Botox i det område, du føler du er mest udsat i at få dybe rynker. F.eks. imellem brynene.

 

Det er NU, du skal passe bedst på din hud!

For selvom du stadig er ung, må du ikke være ligeglad med din hud.

Forestil dig et blomsterblad. Hvis du ikke passer på det og lader det krølle sammen, er det nærmest umuligt at glatte helt ud igen. Det samme gælder din hud: Når først den er blevet slap og kreppet, kan det være “for sent” at rette op på med laser- og injektionsbehandling.

 

Book en gratis konsultation

Hvis du er i 30érne og gerne vil forebygge mod for tidlig aldring, så er det nu du skal igang. For jo tidligere du forebygger, jo bedre kan vi hjælpe dig til at opretholde din flotte hud.

Book en gratis konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker og få en uforpligtende snak omkring, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt.

>> Jeg vil meget gerne booke tid til gratis konsultation

 

Augustkampagne

Lige nu har vi kampagne på Skin tightening, filler og Botox. Både hver for sig og som en samlet “30+ pakke”.

Du får:

  • 3 for 2 på Skin tightening (og 20 % på køb af 1)
  • 25 % på filler
  • 25 % på Botox

Tilbuddet gælder t.o.m. lørdag d. 31. august 2019. Skin tightening kan anvendes frem til 31. august 2020, og filler og Botox t.o.m. d. 30. november 2019.

>> Du kan se alle priserne her

 

Fortsat dejlig dag

Marie O.,
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

PS. Husk at jo bedre du forebygger, jo flottere vil din hud ældes. Book en gratis konsultation og lad os hjælpe dig lige her.

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER