Book en tid

Cosmo pigernes “yndlings-sommer-behandling”

Cosmo pigernes “yndlings-sommer-behandling”
01/05/2018 Kimia Bahari

Cosmo pigernes “yndlings-sommer-behandling”

Som jeg snakkede om i gårdagens indlæg om Botox, er sommeren den sæson, hvor vi “shiner” mere end nogen anden tid på året. I takt med solens stråler bliver varmere og dagene bliver længere, oplever de fleste et boost af energi og vi får samtidigt lyst til at ”gøre noget godt for os selv” ik?

I maj måned lægger vi, i den anledning, fokus på hele 3 af vores yndlings-sommer-behandlinger. I sidste indlæg afslørede jeg Botox, som værende den ene. Nu er det blevet tid til at afsløre den næste…

 

Cosmo pigernes yndlings-sommer-behandling no. #2

Her hos Cosmo elsker vi alle en fin, ensartet hud med en masse lækker, frisk glød.

Derfor er årets anden sommerkampagne vores alles favorit ansigtsbehandling, nemlig Fire & Ice – Cosmo’s intense frugtsyrebehandling kendt fra Hollywood, som vi alle sværger til. Jeg ELSKER simpelthen den behandling! Til trods for hvad de fleste forventer af en ansigtsbehandling, så handler denne frugtsyrebehandling ikke om ren velvære, røgelsespinde og hygge-musik, men derimod om en ekstremt effektiv behandling. Du vil opleve, at din hud får et boost allerede ved første behandling.

 > > Læs mere om denne fantastiske frugtsyrebehandling hér!

 

Bliv klar til sommerens store og små fester

Vi har valgt at sætte fokus på denne skønne behandling netop nu, fordi vi VED at sæsonskiftet kaster en masse invitationer til store og små begivenheder af sig. Alt fra små havefester og fødselsdage, til konfirmationer og bryllupper.

Du kan nemlig med fordel få denne behandling, inden du skal til dine arrangementer henover sommeren. (…bonus info til kvinderne; makeuppen vil sidde langt bedre!).

Tip 1: Hvis du er kvinde og skal til fest, kan du måske få gavn af vores indlæg omkring, hvordan du opnår en flot festmakeup hjemmefra.

Én behandling kan sagtens stå alene, men har du fornøjelsen af at skulle til en større begivenhed såsom bryllup, eller er du heldig og selv skal giftes, så anbefaler vi altid 3 behandlinger med 14 dages mellemrum. Du vil blive forbløffet over, hvor smuk din hud ser ud efter sådan et forløb.

Frugtsyrebehandlingen er for alle uanset alder og hudtype. Jeg oplever af og til, at nogle kunder af princip ikke ønsker at få Botox eller laserbehandlinger. Derfor er Fire & Ice-behandlingen anbefalelsesværdig, fordi den virkelig kan forvandle din hud.

Tip: Har man tendens til mere uren hud, kan man tilkøbe en effektiv dybderens som et tillæg til Fire & Ice-behandlingen.

 

Pakken du vil elske: Fire & Ice kombineret med Botox

Døjer du med generende bekymringsrynker eller andre mimiske rynker så som smile- eller panderynker, kan du opnå virkeligt flotte resultater ved at krydskombinere Fire & Ice-behandlinger med Botox. Ved at supplere med Botox kan du nemlig opnå et markant friskere og yngre udtryk (…hvis altså det er dét, du ønsker).

> Prøv vores ansigtsguide og oplev, hvor mange muligheder du har indenfor vores behandlinger.

 

Spar bl.a. 50 % på Fire & Ice i hele maj

Vi er i sommerhumør. Derfor giver vi dig 50 % ved køb af 3 Fire & Ice-behandlinger. Det betyder, at en pakke á 3 behandlinger koster 1.342 kr. til og med d. 31. Maj.

>> Book din tid til Fire & Ice her 

Vi har fortsat tilbud på Botox i hele maj måned, hvor du kan købe behandlingen og få 25 % i rabat.

Du kan se priser på Botox her.

 

Book en gratis konsultation

Jeg kræver ingen konsultation før din Fire & Ice-behandling. Dog, hvis du overvejer at supplere frugtsyre-behandlingen med Botox, og du endnu ikke er blevet konsulteret i Botox hos Cosmo, skal du først booke en konsultation. Den er gratis og helt uforpligtende og tilbydes kun for din sikkerhed.  Konsultationen tager ca. 20 minutter og udføres af vores læge, Berit. Der skal gå minimum 48 timer fra du er blevet konsulteret til at du kan behandles med Botox jf. reglerne fra Styrelsen for Patientsikkerhed.

Du kan booke din konsultation online eller ved at ringe til os på 35394400.

 

Du har et tredje tilbud i vente

På mandag løfter jeg sløret for vores tredje og sidste kampagne for maj måned. Så hold øje med Cosmo Magasin for det næste indlæg.

 

Vi ses igen på mandag!

 

Med venlig hilsen,
Nina
Kosmetisk sygeplejerske

PS. Husk at der er tilbud på endnu en behandling. Hvilken? Det afslører jeg først på mandag. 😉

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER