Book en tid

Hvad er verdens mest populære rynkebehandling?

Hvad er verdens mest populære rynkebehandling?
02/05/2019 Kimia Bahari

Hvad er verdens mest populære rynkebehandling?

Der findes mange midler mod rynker…

Men der er især én specifik rynkebehandling, som er den absolut mest benyttede af dem alle. Ja faktisk verdens mest populære!

 

Svaret er BOTOX!

Men selvom Botox i stigende grad bliver mere og mere populær herhjemme, findes der stadig en hel del mennesker, som forveksler det med filler.

Hvis du er en af disse, så kan du blive klogere på forskellen på Botox og filler her.

Til gengæld..

Hvis du har fint nok styr på forskellen, men ønsker at vide mere omkring Botox, så læs trygt videre.

Hvad er Botox?

Helt grundlæggende er Botox et lægemiddel baseret på botulinum toxin type A. (Ordet Botox er altså en sammentrækning af det engelske ‘Botulinum toxin’). Dette toxin er et protein, og benyttes til adskillige behandlinger indenfor både det medicinale og kosmetiske område.

 

Medicinsk anvendelse

Langt størstedelen af Botox anvendes i forbindelse med medicinske behandlinger. Faktisk er tallet hele 98 %. I kosmetisk sammenhæng er den samlede mængde altså kun 2 % (hvilket er overraskende for mange).

Rent medicinalt anvendes Botox bl.a. til lindring af neurologiske sygdomme, såsom bevægelighedssygdomme samt til behandling af unaturlig høj svedproduktion.

Kosmetisk anvendelse af Botox

Botox bliver i nyere tid benyttet til kosmetiske behandlinger i ansigtet. Behandlingen er ekstremt effektiv mod reduktion af mimiske rynker – altså pandelinjer, smilerynker og i bekymringsrynken mellem brynene.

Bidrager til et friskere udseende

Hos Cosmo sigter vi altid mod et naturligt udseende, når vi behandler med Botox, hvorfor vi hellere underbehandler fremfor at overbehandle.

Til gengæld tilbyder vi en gratis touch-up efter din behandling (efter 14 dage og inden 21 dage).

Dette sikrer dig et resultat, hvor dine venner fortæller dig, at du ser friskere ud, uden at de kan pege på, hvad du har fået lavet.

Den endelige virkning af behandlingen træder helt i kraft i løbet af de efterfølgende 10-14 dage.

Minimal “down time” efter behandlingen

I de første 24 timer efter behandlingen skal du blot være opmærksom på, at du ikke dyrker hård fysisk aktivitet eller går i sauna. Ellers er der ingen “down time” i forbindelse med behandlingen. Du kan derudover sagtens få udført Botox umiddelbart efter en laserbehandling.

>> Du kan læse mere om behandling med Botox her

Et gratis tip herfra…

Som du nok allerede ved, så er soldyrkelse en af de største syndere, når det kommer til ældning af din hud. Derfor bønfalder jeg dig til at huske din solcreme (min. faktor 30) HVÉR dag!

For selvom en god solbeskyttelse hverkan reducerer eller forebygger de mimiske rynker (rynker, der opstår, når du bruger din mimik), så kan det forebygge mod for tidlig ældning af din hud i form af generel rynket og slap hud.

Lidt som en vindrue der, efter noget tid i solen, ender som en rynket rosin. 😉

Ønsker du at høre mere?

Book en gratis og ufprpligtende konsultation hos Berit, vores lægeansvarlige, hvis du f.eks. er ked af linjer i panden eller døjer med en dyb rynke mellem brynene, der gør at du ser sur ud uden at være det.

Konsultationen er lovpligtig i følge reglerne fra Styrelsen for Patientsikkerhed og vil vare ca. 20 minutter. Her kan du samtidigt få svar på alle dine spørgsmål.

Vi giver dig betænkningstid! For det er vigtigt for os, at du føler dig helt tryg og sikker i dit valg. Derfor kan du tidligst få udført din Botox behandling 48 timer efter din konsultation.

>> Book min personlige konsultationstid

Du er også meget velkommen til at ringe ind til vores reception på tlf. 35394400!

 

Spar 20-25% på Botox

I øjeblikket – fra torsdag d. 2. til og med fredag d. 31. maj 2019 – kan du købe din Botox-behandling og spare 20-25%.

Dine behandlinger kan benyttes helt frem til d. 31. august 2019.

Du sparer 20 % på 1 område og 25 % på 2 eller flere områder.

>> Se alle priserne hér!

Bemærk: Du har altid 30 dages fuld returret på dit køb, gældende fra din købsdato.

Fortsat dejlig mandag,

Nina,
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

PS. Book en personlig konsultation og hør hvordan vi kan hjælpe dig. Book tid i dag!

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER