Book en tid

Pleje af dit udseende – hvor befinder du dig?

Pleje af dit udseende – hvor befinder du dig?
22/08/2019 Kimia Bahari

Pleje af dit udseende – hvor befinder du dig?

Fortid. Nutid. Fremtid.

Hvor befinder du dig, når det kommer til pleje af dit udseende?

Nogle lever meget i nutiden og handler først, når behovet for kosmetisk behandling opstår. Andre sørger for at deres hud holder sig flot i mange år igennem forebyggelse.
Og så er der dem, som i lidt for mange år har negligeret at passe på deres hud.

Læs videre og find ud af hvilken kategori du hører under.

Hvilken kategori befinder du dig i?

Nutid.

Er du typen, der kigger dig i spejlet og tænker “alt ser da meget godt ud” og glædeligt fortsætter med din dag? Så lever du i nutiden. I hvert fald når det omhandler dit udseende.

Det er typisk den yngre kvinde og mand, der er i denne kategori, hvor linjer og slap hud ikke lige er noget, der fylder tankerne allermest. Men vær blot opmærksom på, at det er nu du skal forebygge, hvis du gerne vil blive ved med at være glad for dit udseende .

Fortid.

Du befinder dig i ‘fortids’-kategorien, hvis du i (rigtig) mange år har tilsidesat din huds behov for kærlighed og pleje.

Her er det desværre i langt de fleste tilfælde “for sent” at få elasticiteten, gløden og definitionen tilbage i din hud. I hvert fald hvis det skal gøres uden brug af kosmetisk kirurgi.

Fremtid.

Går du op i at læse om og undersøge dine muligheder omkring sundhed, hudpleje og forebygger du, alt hvad du kan, selvom din hud egentligt ser meget fin ud nu, så placeres du i denne kategori. For du er opmærksom på, at alt det du gør i dag, har en effekt på din hud, når den ældes.

Og det er det HELT rigtige, du gør. For jo mere du forebygger og passer på din hud nu i form af sund livsstil generelt, jo nemmere er det netop at vedligeholde din flotte hud, når den ældes.

Er du i kategori ‘Nutid’ eller ‘Fremtid’?

Og kunne du godt tænke dig at fortsætte med at have en flot og velplejet hud?

Så kig her:

For lige nu har vi nemlig kampagne på Skin tightening, filler og Botox, som er tre af vores mest forebyggende og rynkereducerende behandlinger.

Skin tightening er vores hudopstrammende laserbehandling, som aktiverer din huds kollagen- og elasthinniveau, og samtidigt udskyder dens ældningsproces.
Filler består af din huds eget naturlige fugtstof hyaluronsyre, og kan anvendes til at skabe mere fylde, definition og løft i dit ansigt.
Og Botox er et toxin, der reducerer dine mimiske rynker, f.eks. i panden eller mellem brynene.

T.o.m. lørdag d. 31. august 2019 får du:

  • 3 for 2 på Skin tightening (og 20 % på køb af 1)
  • 25 % på filler
  • 25 % på Botox

Dit skin tightening køb kan anvendes frem til 31. august 2020. Og filler og Botox t.o.m. d. 30. november 2019.

>> Du kan se alle dine priser her

Book en gratis konsultation

Husk at booke en gratis konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker, inden din første behandling.Her vil du få en uforpligtende snak med en af vores kosmetiske sygeplejersker omkring, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt. Bemærk, du har 48 timers betænkningstid efter din konsultation i filler og Botox.

>> Book en gratis konsultation her

Ha’ det dejligt!

Marie O.,
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

PS. Du kan købe dine behandlinger til kampagnepris lidt endnu >> her

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER