Book en tid

Sandheden kommer fra vores kunder

Sandheden kommer fra vores kunder
27/09/2017 Kimia Bahari

Sandheden kommer fra vores kunder

Lise  

Jeg havde læber, men det synede faktisk kun som en “streg”. Jeg har derfor været inde hos Cosmo Laser og fået filler i læberne. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv. Det er så flot og lækkert, at jeg har fået kant og fylde i mine læber. I er super gode og kompetente til at rådgive og give behandling. Jeg følte mig meget tryg, både før, under og efter behandlingen. Jeg glæder mig til, at komme ind til jer igen! Stor ROS fra mig til jer! Jeg er en meget, meget glad kvinde (med smukke læber)

 

Pia 

Jeg har fået foretaget forskellige behandlinger, altid professionelt personale, og ikke mindst den rådgivning der gives omkring forventninger og muligheder. Min sidste behandling med Botox i bekymringsrynken, og en let filler ved næse og mund er SÅÅÅÅÅ flot! Det har bare fjernet det sure, trætte udtryk, men min alder og udtryk er bevaret. Applaus til klinikken. Selvom det er lidt bøvlet at parkere, så vil jeg til enhver tid foretrække at blive behandlet der.

 

Cecilie 

Jeg havde fået laser behandling et andet sted i noget tid, og det var ikke en særlig god oplevelse. Så startede jeg hos Cosmo og første behandling var allerede meget behageligere. Servicen var god, og de bekymrer sig om, om man føler sig godt tilpas og sørger for at alt går så smertefrit som muligt. Behandlingen var også meget mere effektiv end de andre jeg havde fået, selvom det kun var den første. Kommer klart tilbage, og vil også klart anbefale stedet til andre. Ville give 10 stjerner hvis jeg kunne.

 

Ibsen 

Tillid er alfa og omega – jeg føler mig tryg. Tillid, konkurrencedygtige priser, professionelt, kompetent og smilende personale. Det er kort sagt min oplevelse af Cosmo laser, hvor jeg er kommet igennem de sidste fire år. Jeg kunne ikke være mere tilfreds et andet sted

 

Louise 

Det var min første gang jeg fik Botox, jeg valgte stedet ud fra de gode anmeldelser, og jeg kan bare sige, at jeg er enig. Det er en super god rådgivning der bliver givet, og man føler sig tryg ved, at de gør hvad der vil se bedst- og mest naturligt ud. Jeg ville gerne have lavet panderynken, bekymringsrynken og kragetæerne om øjnene, og resultatet er fantastisk. Allerede her dagen efter kan jeg se flotte meget naturlige forbedringer! Jeg fik 2 små blå mærker og blødte lidt, men jeg ved at jeg meget nemt får blå mærker, så jeg havde regnet med værre hævelser og mærker. Klinikdamen var så sød at give mig en ispose med i tasken som jeg kunne lægge på, og her dagen efter er der ingen hævelse. Desuden er klinikken jo oven i købet super lækker med lækker indretning og fantastisk udsigt. Har kun positive ord, det var perfekt!

 

Therese 

The girls who are working at Cosmo are super nice. I enjoy to go there for my treatments with laser hair removal for the bikini. Not just because the treatments are working well, but also as the clinic and people who are working there are so nice and welcoming!!

 

Camilla 

Positivt forløb vedr. tattoofjernelse. Jeg har af flere omgange været til laserbehandling vedr. tattoofjernelse. Absolut et postivt forløb, god betjening og et godt sted at komme som kunde.

 

Gabriela 

The best team i could ever find! Im so happy with the treatments i’ve started at Cosmo, you are all very kind and carefull. I felt i could trust you right in the first appointment, with all the good advices and a complete knowledge about the treatments and my healthy. Looking forward for the next visit.

 

>> Læs flere anmeldelser på Trustpilot 

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER