Book en tid

Se Trines Botox forvandling – Kun en uge efter behandling!

Se Trines Botox forvandling – Kun en uge efter behandling!
29/05/2017 Kimia Bahari

Se Trines Botox forvandling – Kun en uge efter behandling!

Trine var nervøs!

… For at komme til at se mimikfattig ud efter Botox. Men da hun så sin venindens resultat, besluttede hun at give Botox en chance. Hvis du vil se hvordan det gik med behandlingen, så se med i vores videokartotek på Cosmo’s Facebook side.

Nu en uge efter Trines behandling, er der ved at komme et ganske fornuftigt resultat. Dette vender vi tilbage til senere i mailen.

Er du blevet inspireret til også at prøve Botox?

 

Spar 25% på Botox – kort tid endnu!

Indtil d. 31. maj kan du købe, så mange Botox behandlinger du vil til tilbudspris, og bruge dem når det passer dig. Men skynd dig – tilbuddet slutter om få dage! Du kan læse meget mere om Botox og se behandlingsområder her

Er du endnu ikke konsulteret kan du sagtens købe tilbuddet og booke en konsultation bagefter. Lige nu har vi ledige tider til konsultation d. 2. juni og 12. juni Hvis du fortryder dit køb efter konsultationen, eller bliver erklæret uegnet til behandlingen, så refunderer vi naturligvis dit køb.

Er du allerede konsulteret hos os, kan du booke en ny tid i en af vores 2 klinikker. Kan du ikke få tid hos Cosmo – City hvor der lige nu er godt run på, så er der ledige tider hos Cosmo – Trianglen på Østerbro.

 

Tilbudspris

1 område: Nu 1.421 kr. (normal pris 1.895 kr.)

2 områder: Nu 2.246 kr. (normal pris 2.995 kr.)

3 områder: Nu 2.846 kr. (normal pris 3.795 kr.)

 

Sådan køber du online

 

Step #1 – Besøg vores shop

For at benytte dig af tilbuddet, skal du hoppe ind på vores gavekortshop og udfylde alle dine personlige informationer

 

Step #2 – Vælg områder og antal behandlinger

Du kan frit vælge mellem 1,2 eller 3 områder i samme behandling, og du kan købe så mange behandlinger med det ønskede antal områder til kampagnepris, som du vil. Du kan læse mere om de forskellige områder i vores expressguide.

Ønsker du, at købe mere end en behandling så brug i stedet feltet “beløb” og skriv det samlede beløb for det antal Botox behandlinger, du ønsker at købe. Skriv gerne i feltet “tekst/hilsen” hvor mange behandlinger der er tale om.

 

Step #3 – Betal og afslut

Betal med dit Dankort. Når dit køb er gået igennem, modtager du ikke et fysisk gavekort da dit køb i stedet bliver noteret i din journal. Herefter kan du blot bruge behandlingen, når du har lyst. Vær opmærksom på at der kan gå nogle dage, før du modtager en bekræftelse på købet, og beløbet trækkes på din konto.

 

Se Trines resultat

I dag er det, som sagt, en uge siden Trine fik sin behandling. Man er så småt begyndt at kunne se effekten af Botoxen. Den fulde effekt indtræder først i løbet af den næste uges tid, så det billede må du spændt vente på at se. Men her kan du se Trines foreløbige resultat. Ikke dårligt vel?

Trine når hun forsøger at se vred ud 

Trine i afslappet tilstand

 

Ha’ en forsat rigtig dejlig mandag!

 

Anne-Mette

Kosmetisk sygeplejerske

Cosmo Laser & Skønhedsklinik

PS: Kort tid endnu sparer du hele 25% på din Botox behandling! Køb dine behandlinger i vores gavekortshop og book din gratis konsultation.

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER