Book en tid

Sidste chance for at spare 25 % på Botox i trygge rammer!

Sidste chance for at spare 25 % på Botox i trygge rammer!
31/05/2017 Kimia Bahari

Sidste chance for at spare 25 % på Botox i trygge rammer!

I morges blev jeg anmeldt..

-af en glad kunde!

Hun skrev sådan her:

“Det var min første gang, jeg fik Botox, jeg valgte stedet ud fra de gode anmeldelser, og jeg kan bare sige jeg er enig. Det er en super god rådgivning, der bliver givet, og man føler sig tryg ved, at de gør hvad der vil se bedst og mest naturligt ud.

Jeg ville gerne have lavet panderynker, vredes rynken og kragetæerne om øjnene, og resultatet er fantastisk, allerede her dagen efter, kan jeg se flotte meget naturlige forbedringer!

Jeg fik 2 små blå mærker og blødte lidt, men jeg ved, at jeg meget nemt får blå mærker, så havde regnet med værre hævelser og mærker. Klinikdamen var så sød at give mig en ispose med i tasken, som jeg kunne lægge på, og her dagen efter er der ingen hævelse. Desuden er klinikken jo ovenikøbet super lækker med lækker indretning og fantastisk udsigt. Har kun positive ord, det var perfekt”

-Louise

 

Sidste udkald – Spar 25% på Botox!

Nu kan du blive den næste glade kunde Hvis du ligesom Louise vil have en effektiv Botox behandling i trygge rammer og til en god pris, så er det nu du skal slå til. Du sparer op til 949 kr. på din behandling, men kun hvis du udnytter tilbuddet inden det slutter kl. 24.00 i aften

 

Din tilbudspris

1 område: Nu 1.421 kr. (normal pris 1.895 kr.)

2 områder: Nu 2.246 kr. (normal pris 2.995 kr.)

3 områder: Nu 2.846 kr. (normal pris 3.795 kr.)

Brynløft: Nu 900 kr. (normal pris 1.200 kr.)

 

Her kan du se de mest almindelige område, som du kan få behandlet med Botox:

Mangler du en konsultation?

Forinden en Botox behandling skal man konsulteres af en læge minimum 48 timer før behandlingen. Er du endnu ikke konsulteret, så fat mod. Du kan sagtens købe tilbuddet nu og booke en konsultation bagefter. Hvis du fortryder dit køb efter konsultationen, eller bliver erklæret uegnet til behandlingen, så refunderer vi naturligvis dit køb.

Er du allerede konsulteret hos os, kan du booke en ny tid i en af vores 2 klinikker. Kan du ikke få tid hos Cosmo – City hvor der lige nu er godt run på, så er der ledige tider hos Cosmo – Trianglen på Østerbro.

>> Her kan du læse mere om Botox

 

Spørgsmål inden du køber?

Vi kan godt forstå, hvis du ligger inde med en masse spørgsmål inden du vælger at købe. Vi sidder naturligvis klar til at hjælpe dig! Ring gerne ind til vores søde sygeplejersker på 35394400 frem til kl. 20.00 i dag, eller skriv til os på Cosmo’s Facebookside helt frem til kl. 22.00 i aften. Du kan også læse tidligere indlæg med “de mest stillede spørgsmål” om Botox her, eller få be- eller afkræftet de mange myter om Botox her. 

 

Sådan køber du online

1) Besøg vores shop

For at benytte dig af tilbuddet, skal du hoppe ind på vores gavekortshop og udfylde alle dine personlige informationer

 

2) Vælg områder og antal behandlinger

Du kan frit vælge mellem 1,2 eller 3 områder i samme behandling og du kan købe så mange behandlinger med det ønskede antal områder til kampagnepris, som du vil. Du kan læse mere om de forskellige områder i vores expressguide.

Ønsker du, at købe mere end en behandling så brug i stedet feltet “beløb” og skriv det samlede beløb for det antal Botox behandlinger, du ønsker at købe. Skriv gerne i feltet “tekst/hilsen” hvor mange behandlinger der er tale om.

 

3) Betal og afslut

Betal med dit Dankort. Når dit køb er gået igennem, modtager du ikke et fysisk gavekort da dit køb i stedet bliver noteret i din journal. Herefter kan du blot bruge behandlingen, når du har lyst.  Vær opmærksom på at der kan gå nogle dage, før du modtager en bekræftelse på købet, og beløbet trækkes på din konto.

 

Tak for denne gang – i morgen skyder min kollega sygeplejerske Malene en ny spændende kampagne igang!

 

Kærlig hilsen

Anne-Mette

Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser & Skønhedsklinik

PS: Spar 25% få timer endnu på din Botox behandling! Køb dine behandlinger i vores gavekortshop og book din gratis konsultation.

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER