Book en tid

Botox modelbehandlinger

Botox modelbehandlinger
29/05/2017 Kimia Bahari

Botox modelbehandlinger

Hos Cosmo ansætter vi løbende nye dygtige sygeplejersker, som alle skal videreuddanne sig indenfor forskellige laser- og injektionsbehandlinger. Derfor søger vi løbende modeller, som har lyst til at blive behandlet og spare lidt penge. Ved alle modelbehandlinger, er der en autoriseret læge eller kosmetisk sygeplejerske til stede.

 

Netop nu søger vi følgende modeller

 

Fredag d. 4. august fra kl. 13:30 – 18:00: Botox rynkebehandling (20 min pr. behandling)

Mulige behandlingsområder: Pandelinjer, bekymringsrynken samt smilerynker (1 område pr. person)

Ansvarlig læge: Peter Wendelboe

 

Fredag d. 11. august fra kl. 10.00 – 16.00: Botox rynkebehandling (2o min pr. behandling)

Mulige behandlingsområder: Pandelinjer, bekymringsrynken samt smilerynker (1. område pr. person)

Ansvarlig læge: Peter Wendelboe

 

Krav for at blive model (læs følgende grundigt)

For at være model skal du være 100 % indforstået med følgende:

 

Konsultation

For at være model, skal du være konsulteret i Botox behandlingen minimum 48 timer før behandlingstiden. Det er en fordel hvis du allerede nu er konsulteret. Hvis ikke, har vi få ledige tider til konsultationer mandag d. 31. juli og mandag d. 7. august 2017.
Ring til os på 35394400 for at booke din konsultation og/eller modelbehandling.

 

Tålmodighed

Foruden en konsultation, kræver vi blot at du er tålmodig både før, under og efter behandlingen, da der er tale om en uddannelsessession, som kan trække ud. Du skal derfor ikke planlægge vigtige aktiviteter lige efter din behandling, da der kan forekomme ventetid og ekstra behandlingstid. 

 

Pris på modelbehandlingen

1 område med Botox: 948 kr. (normal pris 1.895 kr. – du sparer 50%)

 

Sådan foregår behandlingen

Behandlingen foregår som en ganske almindelig injektionsbehandling hos Cosmo, dog med stor fokus på læring og vidensdeling blandt de deltagende parter. Du behandles af en kosmetisk sygeplejerske, som er igang med at videreuddanne sig indenfor den givende behandling. Behandlingen superviseres altid af vores klinikchef, supervisor eller ansvarlige læger. Du vil derfor altid være i gode og professionelle hænder, under en modelbehandling. Der bliver aldrig gået på kompromis med vores høje faglighed, integritet eller din garanti for en god behandling.

 

Sådan bliver du model

Hvis du har lyst til at være model, så ring ind til os på 35 39 44 00 og book en af ovenstående tider samt en evt. konsultation. Det er først til mølle!

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER