Book en tid

Tre hudforyngende laserbehandlinger i én?

Tre hudforyngende laserbehandlinger i én?
05/11/2018 Kimia Bahari

Tre hudforyngende laserbehandlinger i én?

Det lyder fantastisk.. Og det er det ærligt talt også! Læs videre og bliv klogere på hvad denne behandling mere specifikt går ud på…

Effektiv laserbehandling

Hos Cosmo er vi store fortalere for laserbehandlinger, da det både er en skånsom og effektiv behandlingsmetode at give vores kunder gode resultater på, uden at de skal gå under kniven.

Vi har specielt én behandling, som er målrettet mod de tre områder en stor del af vores kunder er kede af; nemlig misfarvninger, slap hud, og rynker. De føler, at de ser ældre ud, end de egentligt er (eller føler sig). Denne fantastiske behandling hedder 3-i-1 hudforyngelse – også omtalt som ‘Triniti’.

Hvis dette er første gang, du hører om behandlingen så lad mig sætte dig ind i hvorfor denne 3-i-1 behandling er så fantastisk (og hvorfor det nu lige er, at den hedder 3-i-1)!

 

Farvekorrektion, let opstramning og reduktion af fine linjer

Navnet på laserbehandlingen 3-i-1 hudforyngelse (eller Triniti) skyldes, at den består af tre trin i én og samme behandling; Skin rejuvination, skin tightening og MatrixIR.

Behandlingerne er målrettet hver deres foryngelse af din hud. Og i denne mail vil jeg sætte dig ind i hvordan del 1 kan forbedre din hud.

Del 1/3 – Skin Rejuvination

Hvem end har sagt, at solen er din ven, har ikke gjort sin research ordentligt, fordi solen kan give solskader, ujævn hudtone og karsprængninger. Og mange oplever, at når disse misfarvningerne i deres hud reduceres, ser de yngre og friskere ud. Derfor er behandlingen egnet til alle over ca. 30 års alderen.

Den første del af denne 3-delte laserbehandling giver dig en finere og friskere hud ved at reducere eller fjerne misfarvninger i huden såsom solskader, karsprængninger og andre ujævnheder i hudtonen.

Hvis du både har solskader OG karsprængninger, skal dine solskader fjernes, før laseren kan nå ned og behandle den karsprængningerne.

Kort efter behandlingen vil du opleve, at dine mørke pletter i huden bliver mørkere, da melaninen (pigmentet i huden) simpelthen ‘kollapser’. Dette vil vare i nogle dage, hvorefter denne selv udskilles fra din hud og ’falder af’.

Næste gang …

…du hører fra mig, fortæller jeg dig om del 2 og 3 af 3-i-1 Hudforyngelse, som bl.a. går ind på opstramning af huden og fine linjer. Så du bliver nødt til at være lidt tålmodig, indtil du hører fra mig igen!

Få en uforpligtende vurdering af din hud

Hvis du ikke kan vente helt til på torsdag, er du altid velkommen til at booke en gratis konsultation hos os. Konsultationen udføres af vores kosmetiske sygeplejersker og er en snak på ca. 20 minutter, hvor du kan stille alle dine spørgsmål og forventningsafstemmer med din behandler.

Så hvis du ønsker at se friskere ud og give din hud en mere jævn hudtone og glat overflade, så kom ind til en uforpligtende konsultation. Så vil vi hjælpe dig med at finde en løsning, der gør dig glad og din hud fin igen.

Du kan booke en gratis konsultation ved at booke online her eller ringe til os på Tlf. 35394400.

>> Du kan booke din gratis konsultation her.

Spar op til 33 % på din behandling

Netop nu og resten af november får du 33% rabat ved køb af en samlet pakke á 3 behandlinger (og 20% ved køb af én enkelt). Jeg anbefaler altid 3 behandlinger, da én ikke er nok til at skabe de bedste resultater for din hud. Rækker økonomien dog ikke til 3 behandlinger lige nu, så kan man altid starte med en enkelt og stadig opleve en forbedring.

>> Læs meget mere om behandlingen og se alle tilbudspriserne her

Hav en dejlig mandag,

Mvh.
Nina
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

PS. Husk at læse med på torsdag og få sidste del af behandlingen forklaret, så du kan blive en sand ekspert i vores 3-i-1 hudforyngelse. 😉

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*