Book en tid

3-trins-laserbehandlingen, der er på alles læber..

3-trins-laserbehandlingen, der er på alles læber..
08/11/2018 Kimia Bahari

3-trins-laserbehandlingen, der er på alles læber..

Så blev det endelig torsdag…

…og jeg er tilbage med part 2 af ’3-i-1 hudforyngelse’ og hvordan de forskellige trin i 3-trins laserbehandlingen virker.

Som jeg skrev i sidste indlæg, omhandler del 1  af behandlingen reduktion af ujævn hudtone, solskader og karpsrængninger. Hvis du missede dette indlæg, kan du læse part 1 lige her.

Hvis du er nysgerrig omkring, hvordan du kan få et friskere og diskret yngre udseende så læs endeligt videre.. Her kommer part 2!

3-i-1 hudforyngelse – del 2 og 3

Del 2/3 – Skin Tightening

Med alderen nedbryder din hud sit kollagen-niveau. Dette resulterer i at den mister sin fylde og bliver derved slappere. Denne proces kan modvirkes og udskydes ved hjælp af det næste trin i denne populære 3-i-1 hudforyngende laserbehandling.

Del 2 er nemlig en let opstramning af din hud. Denne del af laserbehandlingen aktiverer kollagenet i din underhud. Dette gøres ved at varmen fra laseren opvarmer din huds bindevæv i underansigtet.

Ved at aktivere kollagenet i din hud dannes der mere væske i huden og derved øges blodtilførslen til huden. Resultatet er en intens stimulering af hudens funktion og processer som skaber mere vitalitet, glød og fylde i din hud.

Efter tre behandlinger kan du faktisk udskyde din huds ældningsproces med 9-12 måneder. Derfor er denne behandling også utrolig effektiv til forebyggelse af slap og rynket hud i underansigtet – til kvinder og mænd helt fra 30-års alderen.

Den let-opstrammende effekt er ikke tydelig umiddelbart efter behandlingen, men sker gradvist i de efterfølgende måneder i takt med at kollagen-niveauet i din hud stiger.

Del 3/3 – Matrix IR

Den tredje og sidste del af denne effektive og populære 3-i-1 behandling går dybere ned i hudvævet og målrettet reducerer dine fine linjer og rynker. Her drejer det sig om linjerne ved næsen til munden, i panden, samt smilerynkerne.

Denne sidste del, med Matrix IR-laseren, medvirker til en glattere og mere elastisk hud.

Da denne sidste del af laserbehandlingen rammer dybere ned i hudvævet er det yderst vigtigt, at du har været HELT solfri i mindst 4 uger, inden du får lavet denne effektive 3-i-1 laserbehandling.

Alt i alt giver denne fantastiske 3-trins-laserbehandling dig en mere ensartet hud, samt en mild opstramning af læderhuden og det dybereliggende bindevæv. Resultatet er et yngre og friskere udseende på den diskrete, naturlige måde.

3-i-1 hudforyngelse er den bedste gave, du kan give dig selv, hvis du føler din hud har mistet vitaliteten og du gerne vil se sundere, friskere og yngre ud.

Værd at vide om behandlingen

Jeg anbefaler minimum 3 behandlinger, med 1 måneds mellemrum, for at opnå det absolut bedste resultat.

Efter behandlingen er det utroligt vigtigt, at du sørger for at beskytte din hud med en god solcreme. Her anbefaler jeg iS Clinical’s Extreme Protect solcreme, der bl.a. har DNA-beskyttende, beroligende og kølende ingredienser, der samtidigt fugter og kan benyttes som after-sun.

Extreme Protect, SPF 30 (bredspektret), 100g, 630 kr.

Det er kun hudtype 1 og 2, vi kan behandle med ‘3-i-1 hudforyngelse’. Hvis du er i tvivl omkring hvilken hudtype, du har, eller der er andet, du er i tvivl om, så er du altid velkommen til at booke en gratis konsultation eller ringe til os på tlf. 35394400 og få dine spørgsmål besvaret.

Få vurderet din hud

Hvis du føler din hud har brug for et boost og mere vitalitet, så kom ind til en uforpligtende konsultation. Konsultationen er helt gratis og vil vare ca. 20 minutter.

Til konsultationen kan du stille alle dine spørgsmål omkring behandlingen og dele dine tanker og ønsker omkring din hud, og vi vil hjælpe dig med at finde den bedst mulige løsning for dig.

Du kan døgnet rundt booke en gratis konsultation ved at booke online lige her. Du kan også ringe til os på tlf. 35394400 i vores åbningstider, som er mandag-torsdag 8-20, fredag 8-18 og lørdag 9-15.

>> Book din gratis vurdering af din hud her.

Spar op til 33 % på din behandling

I øjeblikket – og kun i begrænset periode – har vi kampagne på denne vidunderlige 3-i-1 laserbehandling. Lige nu sparer du 33% rabat ved køb af en pakke á 3 behandlinger, (og 20% ved køb af én behandling). Din hud opnår det bedste resultat efter 3 behandlinger, men du vil stadig opleve en forbedring efter bare én behandling, hvis økonomien ikke rækker til en samlet pakke á 3 lige nu.

>> Du kan købe tilbuddet online lige her!

>> Læs meget mere om behandlingen og se alle kampagnepriserne

Kan vi hjælpe dig?

Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål omkring behandlingen, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 35394400 🙂 Vi sidder klar til at tale med dig!

Hav en dejlig torsdag,

Mvh.
Nina
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

PS. Hvis du gerne vil holdes opdateret omkring vores behandlinger, se før/efter billeder og få gode tips og tricks til hvordan du passer på din hud, så følg os på instagram ‘cosmolaser’ 🙂

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER