Book en tid

Det ultimative ‘kinderæg’ for voksne

Det ultimative ‘kinderæg’ for voksne
16/07/2018 Kimia Bahari

Det ultimative ‘kinderæg’ for voksne

3-i-1 behandlingen alle snakker om

Drømmer du om et diskret yngre og opfrisket udseende med respekt for din alder?

Har du ujævn hudtone med diffus rødme, karsprængninger eller mørke plamager på panden eller kinderne?

Føler du, at din hud føles lidt slap og at du ser lidt ældre ud, end du i virkeligheden er (eller føler dig)?

Har din hud en grov tekstur i form af store porer og ar?

Hvis du kan svare ja til ovenstående, og godt kunne tænke dig at gøre noget ved det, så er vores ‘3-i-1 hudforyngelse’ laserbehandling (også kaldet Triniti) lige noget for dig!

Læs videre, hvis du gerne vil vide, hvordan denne behandling, rent praktisk, virker, samt hvad den kan gøre for dig.

3 magiske behandlinger – i én og samme behandling

Vores 3-i-1 hudforyngelses-behandling er, som navnet angiver, en tre-trins laserbehandling. Tilsammen gør disse tre behandlinger din hud mere ensartet, opstrammet og skaber samtidigt en finere tekstur, så din hud ser finere og glattere hud.

For at give dig et overblik over, hvad denne behandling kan gøre for dig, har jeg delt behandlingerne op, så du kan få et mere klart overblik over, hvordan denne behandling rent praktisk kan forbedre din hud.

#1 Skin Re-juvination

Den første del af laserbehandlingen går ind og arbejder på at skabe en mere ensartet hudtone. Den går ind og reducerer eller fjerner pigmentering, karsprængninger og andre ujævnheder i hudtonen. Her skal du være opmærksom på, at hvis du både har pigmentpletter OG karsprængninger, skal karsprængninger fjernes, før vi kan nå ned og behandle pigmenteringen.

Kort efter behandlingen vil du opleve, at dine pigmentpletter bliver mørkere, da melaninen (pigmentet i huden) ‘kollapser’. Dette vil vare et par dage, hvorefter pigmentet selv udskilles fra huden.

# Skin Tightening

Det næste trin i 3-i-1 behandlingen er en let opstramning af huden. Med alderen nedbryder vores hud sit kollagenniveau, og i den forbindelse mister den fylde og bliver slappere. 3-i-1 laserbehandlingen booster dannelsen af nyt kollagen, ved at varme hudens bindevæv i underansigtet op med laserens lys.

Ved at booste kollagendannelsen i huden dannes der mere væske i huden og blodtilførslen øges. Dette giver mere vitalitet, glød og fylde i huden. Tre behandlinger kan udskyde ældningsprocessen med 9-12 måneder. Derfor er denne behandling også meget god til forebyggelse af slap og rynket hud i underansigtet.

Resultatet er ikke tydeligt lige efter behandlingen, men sker gradvist i månederne efter i takt med at kollagenniveauet i huden stiger.

# Matrix

Den effektive og populære 3-i-1 behandling slutter af med en MATRIX laserbehandling, hvilket er en behandling, der målrettet går ind på fine linjer (ved næse til mund, pande og smilerynker) og grovere hudtekstur (porer, ardannelse mv).
Denne del af behandlingen rammer dybere ned i hudvævet. Derfor er det alfa omega, at du har været HELT solfri i mindst 4 uger inden, du får lavet denne effektive 3-i-1 behandling.

Vigtigt at vide om behandlingen

Alt i alt giver denne 3-i-1 laserbehandling dig et yngre udseende, på en naturlig, diskret og forfriskende måde. Og for bedste resultat, anbefaler jeg altid tre behandlinger med minimum en måneds mellemrum. Det er kun hudtype 1 og 2, vi kan behandle med ‘3-i-1 hudforyngelse’.

Før behandlingen

Jeg ønsker, at du får det bedste resultat hvér gang, du er i vores hænder. Derfor er det nødvendigt, at du har været 100 % solfri i mindst fire uger inden hvér behandling. Dette betyder, at selv en lille ‘uskyldig’ gåtur i solen uden solbeskyttelse (og solhat) skal undgåes. Dette er for at sikrer, at du ikke oplever forbrændninger på din kære hud.

Efter behandlingen

Under behandlingen ødelægges pigmentet i huden, som ellers er med til at beskytte cellerne. Derfor er det utroligt vigtigt, at du sørger for selv at beskytte din hud med en god solcreme med minimum faktor 30. Her anbefaler jeg iS Clinical’s Extreme 30+ solcreme, der bl.a. har DNA-beskyttende, beroligende og kølende ingredienser, der samtidigt fugter og kan benyttes som after-sun.

Extreme Protect SPF 30, 625kr.

Spar 1/3 del af hele pakken

Hvis du er blevet lidt bidt af tanken om at få opfrisket din hud med denne populære og effektive behandling, så har jeg godt nyt til dig. Hele måneden kører vi nemlig 3 for 2 kampagne på ‘3-i-1 hudforyngelse’. Dvs. at du lige nu sparer 33 % ved køb af tre behandlinger.

>> Du kan købe kampagnen og se priserne lige hér.

Husk at vi hele måneden også har pre-fall kampagne på pigmentforandringer og karsprængningsfjernelse, som du lige nu også sparer 33 % på. Du finder priserne på kampagnerne her.

Alle tre kampagner gælder til og med tirsdag d. 31. juli.

Book din personlige konsultation

Hvis du er blevet nysgerrig omkring denne fantastiske allround behandling, så book en tid til en konsultation hos mig eller en anden kosmetisk sygeplejerske. Konsultationen er altid gratis og helt uforpligtende og varer ca. 20 minutter. Du kan nemt og hurtigt booke din konsultation online eller ved at ringe ind til os på tlf. 35394400, hvis du gerne vil have os til at hjælpe dig med din booking.

Ser frem til at se dig i klinikken.

De bedste hilsener,
Louise
Kosmetisk sygeplejerske


P.S. Lige en lille reminder om at vi lige nu har kampagne på hele tre behandlinger! Du finder kampagnerne hér!

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER