Book en tid

5 ting du skal vide om Dermaroller

5 ting du skal vide om Dermaroller
28/12/2016 Kimia Bahari

5 ting du skal vide om Dermaroller

I løbet af de sidste 4 uger, har vi modtaget rigtig mange spørgsmål om Dermaroller behandlinger – både de behandlinger du kan lave derhjemme, men også vedrørende de medicinske behandlinger som vi udfører på klinikken.

Her er de 5 ting I har spurgt mest om!

 

FAQ om Dermaroller

 

#1 Hvad er forskellen på Home Care Dermaroller og den Medicinske Dermaroller?

Home Care Dermaroller består af nåle på 0,2 mm, og er lavet til hjemmebehandlinger. Nålene som anvendes til den medicinske behandling, er mellem 1-2 mm. Der er derfor tale om en væsentlig forskel på, i hvor dybe lag der arbejdes med Dermarolleren. Grundet den længere nålelængde må de medicinske behandlinger udelukkende laves af specialuddannet fagfolk. Derfor er det heller ikke muligt at købe den originale Dermaroller med nåle, som er længere end 0,2 mm, til hjemmebrug.

 

#2 Hvad er forskellen på Medicinsk Dermaroller og Dermastamp?

Dermaroller og Dermastamp er to metoder til, at reducere ar, fine linier og rynker, grov hudstruktur, pigmentpletter og strækmærker. Oftest så anvendes den medicinske Dermaroller ved de første behandlinger, hvorefter Dermastamp kan bruges til efterfølgende at forfine hudens overordnede struktur. Ved begge behandlinger ses resultater allerede efter første gang, men vi anbefaler mellem 3-5 behandlinger for at opnå det ideelle resultat.

 

#3 Skal jeg vælge Medicinsk Dermaroller eller Dermastamp?

Det er ikke en beslutning, du behøver at træffe forud for din behandling. Vores kosmetolog eller kosmetiske sygeplejerske vil vurdere hvilken behandling, som passer bedst til din hud enten til konsultation eller forud for selve behandlingen. Hun vil hurtigt kunne se hvilket behov din hud har, og tilpasse behandlingen derefter. Du kan booke en gratis konsultation og få en vurdering her

Vil du se, hvordan en medicinsk Dermaroller behandling af strækmærker ser ud? Så brug 2 minutter på at se denne video. Du kan også se hvordan en Dermastamp behandling ser ud her.

 

#4 Gør det ondt?

Hverken Home Care Dermaroller eller de medicinske Dermaroller behandlinger gør ondt. Det kan lyde lidt voldsomt at rulle mikronåle ind i sin egen hud, men der er ingen ubehag forbundet med det. Når du hjemmeruller, må du ikke “presse” nålene ind i huden, du skal blot rulle med et let greb. Nålene som bruges til de medicinske behandlinger, er væsentlig længere, og derfor får du en bedøvelsescreme i ansigtet forud for behandlingen. Det sikrer, at behandlingen ikke er forbundet med ubehag.

 

#5 Hvorfor skal jeg også Dermarolle derhjemme?

Forud for dine medicinske behandlinger skal du have brugt Home Care Dermaroller derhjemme i minimum 4 uger. I de første 2 uger skal du rulle 1-2 gange om ugen. Derefter kan du øget antallet af hjemmebehandlinger til 3 gange om ugen. Du kan sagens nøjes med dine hjemmebehandlinger og langt de fleste opnår flotte resultater udelukkende med deres Home Care kit. Men har du mange dybtliggende ar, akne, strækmærker eller pigmentforandringer, så vil de medicinske behandlinger løfte dine resultater til et helt nyt niveau.

Hjemmebehandling med Home Care Dermaroller er en forudsætning for, at vi kan lave de medicinske behandlinger.

Har du et helt 6. spørgsmål?

 

Så ring og spørg os!

Så har du nu muligheden for at stille det til os! Vores marketing ansvarlige Daniela sidder klar på Facebook og på daniela@cosmolaser.dk. Vil du hellere tale med en af vores søde receptionister, så ring til os på 35394400.

 

Spar 30 % på medicinske behandlinger

Netop nu og frem til d. 2. januar 2017, kan du købe medicinske Dermaroller eller Dermastamp behandlinger og spare 30 %.

Vælg mellem en medicinsk Dermaroller eller Dermastamp behandling: KUN 2.450 kr. pr. behandling (normalpris 3.500 kr. – spar 30 %)

Vi anbefaler mellem 3-5 behandlinger for at få det optimale resultat! Du er derfor velkommen til at købe mere end en behandling. Behandlingerne skal blot være brugt inden den 1/7-2017.

Køber du et Dermaroller Home Care sammen med din medicinske behandling, koster kittet KUN 1.552 kr. (du sparer 10 %)

 

Køb nu – brug senere

Behandlingen kan købes frem til mandag d. 2/1-2017. Du kan enten komme forbi vores klinikker eller købe det i vores online gavekortshop.

 

Online køb:

1. Gå ind på Cosmos gavekortshop

2. Udfyld dine informationer

3. Vælg “Tilbud: Medicinsk Dermaroller eller Dermastamp”

4. Betal med dit kreditkort

 

Du modtager ikke en bekræftelse lige med det samme, men så snart dit køb er afsluttet, får vi besked om det. Vi noterer købet i din journal, således at du bare kan booke en gratis konsultation med en af vores kosmetiske sygeplejersker eller kosmetologer, når det passer dig.

 

Varm december hilsen

Sarah Crone

Direktør hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik

 

Ps. Hvis du har brugt dermaroller derhjemme i 4 uger, så er du nu klar til at spare 30% på en medicinsk dermaroller eller dermastamp behandling i klinikken book en gratis konsultation her >>

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER