Book en tid

Derfor skal du prøve micro-needling!

Derfor skal du prøve micro-needling!
10/07/2017 Kimia Bahari

Derfor skal du prøve micro-needling!

Opnå ekstraordinære resultater!

I sidste uge fortalte jeg om 10 forbedringer, som din hud kan opnå ved at anvende et Home Care Dermaroller sæt. Men jeg lovede også at løfte sløret for, hvordan du kan opnå helt ekstraordinære resultater og kick-starte din hud hen over sommeren.

Svaret er …

 

Medicinsk Dermaroller (micro-needling)

Mens du fint kan hjemmerulle med din Home Care Dermaroller på 0,2 mm, så kræver medicinsk Dermaroller eller E-Dermastamp behandlinger (micro-needling) sundhedsfaglige kompetencer. Det er nemlig en medicinsk producere, hvor kosmetiske sygeplejersker og kosmetologer anvender en Dermaroller med nåle på 1-1,5 mm.

Med micro-needling udnyttes kroppens naturlige selvhelbredende egenskaber. Ved at behandle med mikroskopiske nåle narrer vi huden til at tro, at der er sket en skade. Med denne nervestimulas, starter kroppen en omfattende helingsproces.

Processen stimulerer en ny cellevækst, således at antallet af kollagen- og elastinfibre øges med flere hundrede procent. Resultatet er et omfattende boost i huden, som bliver tykkere og mere ensartet. Helingsprocessen forsætter i op til 10 uger efter en medicinsk behandling, og derfor opnår du smukke resultater ved blot få behandlinger.

 

5 ting micro-needling kan forbedre

 

1 – Rynker og fine linjer

Med alderen producerer vi færre af de celler, som er med til at fornye huden. Derfor bliver huden ældre, og der dannes fine linjer. Degenereringen kan dog sættes på hold ved at anvende micro-needling, da behandlingen stimulerer celleproduktionen på ny. Vi anbefaler mellem 1-3 behandlinger ved reduktion af fine linjer, og 3-5 behandlinger for reduktion af rynker. Denne behandling kan med stor succes kombineres med enten filler eller Botox.

 

2 – Vitalitet (det ultimative sommerboost)

Vi oplever alle perioder, hvor huden ikke arter sig som man gerne vil. Det kan der være mange årsager til, men at give huden et boost, kan være en rigtig god ide. Med micro-needling sættes der gang i hudens kollagen- og elastin produktion, hvilket forynger huden ved 1-2 behandlinger. Behandlingen kan med fordel suppleres med filleren Belotero Hydro, for det ultimative boost!

 

3 – Akne og aknear

Akne er et udbredt hudproblem, som rammer 80 % i alderen 11-30 år. Med micro-needling, kan akne og aknear forbedres med op til 70-80%. Nålene fra Dermarolleren bryder arvævet, hvorefter helingsprocessen starter, nyt væv dannes, og blodforsyningen forbedres. Resultatet er en pænere og mere ensartet hud. Vi anbefaler 3-5 behandlinger med 6 ugers varighed samt supplerende brug af Home Care Dermaroller og optimale produkter. For personlig vejledning kan du ringe til os på 35394400.

 

4 – Grov hudstruktur og porer

Mange kvinder og mænd oplever, at de har en grov og ujævn hudtone samt porer på næse og kinder. Med micro-needling kan du opnå synlige forbedringer i din hudkvalitet, så den fremstår blødere og finere i sin struktur. Dertil kan grove porer reduceres væsentligt. Vi anbefaler 1-3 behandlinger samt supplement med Home Care Dermaroller ugentligt.

 

5 – Overfladisk uens hudtone/pigmentering

Uens hudtone og pigmentering er forandringer i huden, som både unge og gamle oplever. Årsagen er oftest den naturlige aldringsproces, men graviditet eller et overdrevent forbrug af sol kan ligeledes være synderen. Dybereliggende pigment skal oftest fjernes ved hjælp af laser, mens overfladiske skader kan reduceres med hjælp fra micro-needling. Er du i tvivl om hvilken behandling som vil passe dig bedst, så er du velkommen til at booke en gratis og uforpligtende konsultation hvor vi vil guide dig.

 

Vil du høre mere om Medicinsk Dermaroller?

Så vil vi meget gerne byde dig velkommen til en gratis og uforpligtende konsultation, hvor du kan høre meget mere om behandlingen. Her vil vi også besvare alle dine spørgsmål, og give dig en professionel vurdering af din hud.

Du kan booke en gratis konsultation online eller ringe til os på 35394400. Vores søde kosmetiske sygeplejersker sidder klar til at hjælpe dig. Du kan læse meget mere om Dermaroller og micro-needling her.

 

Spar 30 % på din behandling

Til og med d. 31 juli 2017 sparer du 30% på din micro-needling behandling og 10% på din Home Care Dermaroller.

TILBUD: Micro-needling behandling nu 2.450 kr. (normal 3.500 kr.)
TILBUD: Home Care Dermaroller nu 1.550 kr. (normal 1.725 kr.)

 

Forsat solrig mandag og husk solcremen!

Layal
Kosmetolog
Cosmo Laser & Skønhedsklinik

 

PS: Næste gang du hører fra mig, vil jeg vise dig nogle temmelig flotte før-efter billeder med disse behandlinger! Disse billeder kan du også se til en gratis konsultation, så book endelig en tid her. 

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER