Book en tid

Få svar på de 5 mest stillede spørgsmål om Botox og filler

Få svar på de 5 mest stillede spørgsmål om Botox og filler
29/08/2016 Kimia Bahari

Få svar på de 5 mest stillede spørgsmål om Botox og filler

De sidste 4 uger har vi skrevet en del om Botox og filler.

… Men det ved har du nok allerede spottet!

De mange indlæg har også givet anledning til en masse relevante spørgsmål om de to forskellige behandlinger.

Jeg har derfor samlet de 5 mest stillede spørgsmål, som jeg nu vil løfte sløret for og ikke mindst besvare, så godt jeg overhovedet kan.

Hvis du har stillet sig selv et helt 6. spørgsmål, så fat mod! Det får du naturligvis også muligheden for at få svar på.

Men meget mere om det senere.

Lad os først se nærmere på de første 5 spørgsmål.

 

FAQ #1 – Hvad er forskellen på Botox og filler?

Til trods for at der er ligheder mellem virkningen af Botox og filler, så er det to vidt forskellige behandlinger med hver deres formål.

Botox blokerer impulsen mellem nerve og musklen, som gør at muskler forbliver afslappet. Botox bruges til at reducere de mimiske rynker, såsom panderynken, bekymringsrynken og smilerynker. Det er ikke ens betydende med, at du mister din mimik fuldstændig, blot at du får færre rynker, når du bruger din mimik.

Filler bruges derimod til, at ”give fylde og volume”. Det kan f.eks. være, hvis du med alderen, har tabt ansigts volumen omkring kindben, hage eller kinder. Filler kan også bruges til at give mere fylde i læberne eller korrigere for asymmetri i ansigtet.

Som du måske kan forestille dig, så betyder forskellen på de to produkter også, at du eksempelvis ikke kan få Botox i læberne. For det første ville du ikke opleve nogen form for volume og for det andet ville du slet ikke være i stand til at smile eller tale. Det ville jo være noget rod. Derfor bruger man filler i læberne, da det ”fylder ud” og giver en flot volume.

Men Botox og filler kan til gengæld supplere hinanden rigtig godt! Mange får rigtig flotte resultater, ved at kombinere de to behandlinger. Eksempelvis kan Botox bruges til at gøre en muskel afslappet, men er rynken for dyb, vil man stadig kunne se den. Her kan man fint supplere med filler, som fylder det sidste af rynken ud, så huden bliver jævn og flot.

 

FAQ #2 – Hvor længe holder behandlingerne?

Det er lidt forskelligt, hvor længe behandlingerne holder. Hvis det er første gang du får Botox, så skal du regne med at effekten holder i 3-6 måneder. Efter yderligere behandlinger vil effekten holde i ca. 6-8 måneder. Når det omhandler filler, så holder resultatet i ca. 9-12 måneder og i 6-7 måneder, når det omhandler fylde i læberne. Både Botox og filler udskilles langsomt fra kroppen på helt naturlig vis.

 

FAQ #3 – Kan man se resultater med det samme?

Ja og nej. Det forholder sig nemlig sådan, at med Botox går der 7-12 dage, før du oplever fuld effekt af behandlingen. Det betyder også, at du ikke kan se nogen forskel med det samme, umiddelbart efter din behandling. Med filler derimod, ses effekten med det samme. Du vil være lidt hævet og rød i det behandlede område umiddelbart efter behandlingen, men det forsvinder.

Dog skal du være opmærksom på, at du både efter din Botox og filler behandling, i nogle tilfælde, kan blive en smule blå. Får du derfor lavet behandlingen, forud for en helt speciel begivenhed, så kom i god tid inden den store dag.

 

FAQ #4 – Bruger i Restylane? Det har jeg hørt er bedst

Restylane har været brugt hos størstedelen af alle skønhedsklinikker i rigtig mange år og derfor er der mange, som sætter lighedstegn mellem filler og Restylane, men det er ikke det samme. Filler er betegnelsen for selve behandlingen mens Restylane blot er et mærke, som kan bruges, til at lave fillerbehandlingen med.

Hos Cosmo har vi brugt Restylane i vores filler behandlinger i mange år, men har valgt at skifte over til produkterne fra Belotero. Hos Cosmo søger vi hele tiden efter de bedste produkter, uddannelser til vores personale og udstyr, derfor revurdere vi hele tiden vores klinik, for at sikre den højeste kvalitet og sikkerhed.

Vi har derfor gennem længere tid testet Belotero produkterne op imod Restylane og vores læger og sygeplejersker erfarer at produkterne fra Belotero giver en langt bedre effekt. Belotero serien består af 5 forskellige fillerprodukter, hvor hvert produkt passer til forskellige områder i ansigtet. Vi synes det giver god mening, at ét produkt ikke kan leve op til alle vores forskelligheder, så derfor har vi nu en pallette af filler produkter, som er skræddersyet til at behandle de forskellige steder i ansigtet.

>> Læs meget mere om Belotero og se de fem produkter

 

FAQ #5 – Hvordan foregår behandlingerne?

Har du aldrig fået Botox eller filler behandling hos Cosmo, så skal du altid konsulteres minimum 48 timer før selve behandlingen. Det er regler fra Sundhedsstyrelsen, som er lavet for at sikre den rette betænkningstid før man vælger behandlingen. Afhængig af om du skal konsulteres i Botox eller filler, så bliver du mødt af en af vores sygeplejersker eller læger, som vil fortælle dig mere om behandlingen og besvare alle dine spørgsmål.

Hvis du efterfølgende beslutter dig for at blive behandlet, så kommer du ind til behandling hos en af vores sygeplejersker, som har speciale i injektionsbehandlinger. Din hud desinficeres hvorefter produktet føres ind i huden gennem en fin kanyle. Det er forskelligt om man syntes behandlingen er smertefri eller ej, men er man generelt sensitiv overfor denne type behandlinger, så kan man få lidt lokalbedøvende creme på, inden behandlingen.

Hvis du vil se hvordan en Botox behandling kan se ud, så brug 5 minutter på at se denne Botox video. Du kan også se hvordan en filler behandling ser ud her.

 

Har du et helt andet spørgsmål?

.. Så stil det til os nu!

Daniela, vores marketing ansvarlig, sidder klar til at modtage og besvare dit spørgsmål. Hvad end du måtte have på hjertet, så vil Daniela hjælpe dig. Du kan skrive til hende enten via en privat besked på Cosmos Facebook gruppe, eller via en e-mail til daniela@cosmolaser.dk

 

Spar 25% på din Botox behandling

Til og med d. 31/5 2017 har vi kampagne på vores Botox behandlinger, hvor du sparer 25 %. Det betyder at priserne ser sådan ud:

 

Priser på Botox

1 område: Nu 1.420 kr. (normalpris 1.895 kr. – spar 475 kr.)

2 områder: Nu 2.246 kr. (normalpris 2.995 kr. – spar 749 kr.)

3 områder: Nu 2.846 kr. (normalpris 4.500 kr. – spar 1.125 kr.)

 

Køb din behandling nu – brug den senere

Hvis du ikke kan nå at booke en tid eller blive konsulteret inden tilbuddet slutter, så er du velkommen til at købe din behandling online og bruge den senere. Det tager blot få minutter, at købe behandlingen. Så snart det er gjort, noterer vi behandlingen i din journal så du har den til gode til når du kommer.

>> Ja tak, jeg vil gerne købe min behandling nu og bruge den senere.

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER