Book en tid

Kl. 24.00 i aften stopper vores tilbud!

Kl. 24.00 i aften stopper vores tilbud!
20/06/2016 Kimia Bahari

Kl. 24.00 i aften stopper vores tilbud!

Hold da op!

I 4 uger har vi haft 20 % på vores Botox behandlinger, og vi har haft så mange fantastiske (og nysgerrige) mennesker til konsultation i begge vores klinikker.

Mange har købt en behandling og flere er allerede blevet behandlet med virkelig flotte resultater.

Du kan stadig nå at gøre det samme!

Nej, det er rigtigt, at du ikke kan nå at blive konsulteret, inden tilbuddet udløber.

Men du kan altid købe behandlingen via vores online shop her, og booke en tid til en konsultation efterfølgende, når det passer ind i dine sommerplaner.

Hvis du stadig er i tvivl om ”er det her nu noget for mig?”, så har jeg faktisk samlet de 5 mest adspurgte spørgsmål fra alle vores kunder, som har været til konsultation hos os.

Jeg deler dem gerne med dig, så du kan blive klogere på om tilbuddet er noget for dig.

Læs med her, når vi stiller og besvare de 5 spørgsmål

 

FAQ – Botox

 

* FAQ 1: Hvordan foregår en Botox behandling

Inden du bliver behandlet med Botox, så skal du til en konsultation hos en af vores speciallæger. Konsultationen tager mellem 10-20 minutter alt afhængig af, hvor mange spørgsmål du har. Til konsultationen, vil du i samråd med lægen, tale om selve behandlingen, forholdsregler og ikke mindst, hvor i ansigtet Botox kunne være relevant for dig.

Efter konsultationen har du 48 timers betænkningstid, før selve behandlingen kan udføres. Det er et lovkrav fra Sundhedsstyrelsen. Hvis du vælger at få Botox, så vil behandlingen udføres af vores sygeplejersker eller læger med speciale i injektionsbehandlinger. Behandlingen er ganske smertefri og varer kun få minutter.

 

* FAQ 2: Kan jeg genoptage min normale hverdag efter behandlingen?

Ja, du kan sagens genoptage din normale hverdag. Du vil have små hævelser (som kan forveksles med myggestik), de steder hvor du er blevet behandlet. Men disse små hævelser forsvinder typisk indenfor den første time. I få tilfælde kan der optræde mindre gener såsom let rødme, blå mærker, kløe og hovedpine.

 

* FAQ 3: Hvornår indtræder effekten og hvor længe holder effekten?

Man kan desværre ikke se effekten af din Botox behandling lige med det samme. Oftest går der 3-8 dage før du begynder at kunne se det og gerne 1-2 uger før du opnår fuld effekt af din behandling. Så derfor må man væbne sig med tålmodighed.

Selve effekten af behandlingen holder ca. 4-6 måneder, hvis det er første gang du får behandlingen. Har du haft gentagende behandlinger, så vil effekten typisk holde 6-8 måneder.

 

* FAQ 4: Er det farligt at blive behandlet med Botox?

Nej, det er ikke farligt at blive behandlet med Botox, så længe du behandles af professionelle. Botox er en forkortelse for giften Botulinum Toxin, som er et protein, der nedsætter kraften i musklerne i det behandlede område. Den afslappende effekt på musklerne er med til at udglatte rynkerne i en midlertidig periode.

Hos Cosmo udføres Botox behandlinger af specialuddannede sygeplejersker og læger, og vi er registreret hos Sundhedsstyrelsen, som er din garanti for at sikkerheden er i top.

 

* FAQ 5: Mister jeg min minik med Botox eller kommer til at se værre ud, hvis jeg vælger at stoppe med at få Botox?

Nej, du mister ikke din mimik, når du får Botox. Lad mig forklare.

Botox bruges til at minimere dine mimiske rynker. Mimiske rynker opstår, når du bruger dit ansigt, f.eks. når du smiler, ser sur, bekymret eller overrasket ud. Jo mere mimik du har, desto større tendens har du til at få rynker, som ikke forsvinder når dit ansigtsudtryk igen er neutralt. Med Botox beholder du stadig din mimik, men rynkerne som kommer fra mimikken, forsvinder.

Vælger du at få Botox og stopper med at holde det ved lige, så vil du ikke have flere rynker, end du havde før du fik behandlingen. Dine rynker vil vende tilbage som de var. Har du dog fået Botox i lang tid og dermed er blevet ældre i mellemtiden, så kan dine rynker, af helt naturlige årsager, syne mere. Det er fordi du med alderen mister fedtvæv, bindevæv og dit kollagenniveau falder, så du vil selvfølgelig få flere rynker med alderen. Samtidig så vænner man sig hurtigt til, at ens ansigt kun har få rynker. Det kan derfor være svært at vænne sig til sit ansigt, uden brug af Botox.

 

Fik du ikke besvaret dit spørgsmål?

Så fat mod!

Vi sidder nemlig klar på telefonen, mail og Facebook for at besvare det.

Skulle du ligge inde med et spørgsmål her på falderebet, så er du meget velkommen til at ringe til os på 35 39 44 00. Du kan også sende en mail til daniela@cosmolaser.dk eller skrive en privatbesked til os på Facebook her.

Vi glæder os meget til at høre fra dig.

 

Spar op til 759 kr. på din behandling

Køber du din behandling inden kl. 24.00 i aften, så sparer du 20 %. Derefter skal du betale helt op til 759 kr. mere for din behandling.

Indtil midnat er priserne:

1.516 kr. for 1 område (normal pris 1.895 kr. – spar 379 kr.

2.396 kr. for 2 områder (normal pris 2.995 – spar 599 kr.)

3.036 kr. for 3 områder (normal pris 3.795 kr. – spar 759 kr.)

 

Psst.. Hvis du er i tvivl om, hvor mange områder du skal have og hvilke områder du kan få behandlet med Botox, så se vores video om Botox. Du kan nemlig få Botox hele 7 forskellige steder i ansigtet.

 

Køb online – book tid senere

Netop nu kan du købe online. Der er kun 4 simple steps mellem dig og en besparelse på 20 %. Du skal bare følge denne guide

1 – Besøge vores online gavekortshop her

2 – Vælg antal områder du ønsker at købe

3 – Besøg din indkøbskurv.

4 – Betal med dit kreditkort.

Så snart du har købt gavekortet, indløser vi det og noterer beløbet du har købt for i din journal, så kan du blot booke en tid til konsultation og behandling, når det passer dig. Du modtager ikke en bekræftelse på dit køb, men så snart betalingen er gennemført, får vi besked om dit køb. Fortryder du dit køb efter du har været til konsultation, eller bliver du ikke erklæret egnet, får du pengene tilbage.

 

PS: Tik tak! Muligheden for at spare op til 759 kr. forsvinder om under 24 timer. Køb her inden det er for sent.

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER