Book en tid

Til den begejstrede, skeptikeren og den MEGET afvisende!

Til den begejstrede, skeptikeren og den MEGET afvisende!
16/03/2017 Kimia Bahari

Til den begejstrede, skeptikeren og den MEGET afvisende!

Når jeg taler om Botox og fillerinjektioner deles vandende som regel, hvilket er fuld forståeligt. Rigtig mange er begejstrede, en god del er skeptiske men nysgerrige, og en lille del er MEGET afvisende.

 

Hører du til den første og begejstrede gruppe

… vil du sikkert bare gerne vide, hvor du kan købe din Botox eller fillerbehandling med 25% rabat – hos en klinik hvor sikkerhed, faglighed og perfektionisme er i højsædet. Det kan du læse mere om, hvordan du køber online i slutningen af mailen.

 

Er du i den skeptiske men nysgerrige gruppe

… eller hører du til dem som er bange for injektionsbehandlinger, så prøv at tage vores test om myter, og få styr på fup og fakta, inden du udelukker en behandling, som HELT sikkert vil gøre det til en daglig glæde at møde spejlet. Det er også en rigtig god ide, at læse vores patientinformationer, for at blive klogere på behandlingerne.

>> Læs patientinformationen om Botox

>> Læs patientinformationen om filler

 

Er du MEGET skeptisk overfor injektionsbehandlinger

… så får du lige to super flotte før/efter billeder med på vejen, så du kan se hvor flotte og naturlige resultater man kan opnå. Du kan også læse mere om, hvorfor nogen af vores kunder har valgt at få en injektionsbehandling, og hvad det har betydet for dem. Læs deres oplevelser her. 

Hvis du SLET ikke kan forlige dig med tanken om injektionsbehandlinger (eller bare er nysgerrig), så skulle du måske se den LIVE behandling fra Facebook, som vi lavede fredag d. 17. marts kl. 8.00. Her behandlede vores kosmetiske sygeplejerske, Heidi, en bekymringsrynke med Botox. Hvis du ikke så med, så kan du se videoen på Cosmo’s Facebook side

Måske skifter du mening, eller også bliver du bekræftet i at Botox og filler, ikke er noget for dig.

 

Spar 25% på botox og fillerbehandlinger

Til og med tirsdag d. 21/3-2017, har du mulighed for at købe dette fantastiske tilbud. Dit køb kan bruges fra d. 1. april 2017.

 

Tilbud – Botox

1 område: Nu 1.421 kr. (normalt 1.895 kr.)

2 områder: Nu 2.246 kr. (normalt 2.995 kr.)

3 områder: Nu 2.846 kr. (normalt 3.795 kr.)

 

Tilbud – Filler

1 ml: Nu 2.400 kr. (normalt 3.200 kr)

2 ml: Nu 4.125 kr. (normalt 5.500 kr.)

Læbeforstørrelse: Nu 2.400 kr. (normalt 3.200 kr.)

Kindben: Nu 3.375 kr. (normalt 4.500 kr)

 

Køb tilbuddet online

1. Besøg Cosmos gavekort side

2. Udfyld alle dine informationer

3. Vælg det tilbud du gerne vil benytte

4. Betal for behandlingen

 

Du modtager ikke en bekræftelse lige efter dit køb, men købet noteres i din journal som et tilgodehavende. Du får derfor ikke et fysisk gavekort. Så snart dit køb er afsluttet, kan du ringe ind til os på 35394400 og booke en tid, eller gøre dette online.

Køber du 2-3 områder Botox eller 2 ml filler, så kan disse kun anvendes over en behandling. Områderne eller de 2 ml. kan IKKE fordeles over flere behandlinger.

OBS: Dit køb kan kun benyttes i perioden fra d. 1/4-31/5-2017

 

Husk din konsultation

Hvis du ikke tidligere er behandlet med Botox og filler hos os, så skal du have en konsultation først. Den kan du booke her. Du kan sagtens købe tilbuddet uden at være konsulteret. Skulle du ombestemme dig, eller viser det sig ved konsultationen at du ikke har behov- eller der er hindring for behandling, så refunderer vi NATURLIGVIS købet. Blot husk, at vi aldrig behandler uden du er konsulteret minimum 48 timer før din behandling.

>> Læs meget mere om Botox og fillerbehandlinger her

 

Brug for hjælp?

Vores sygeplejersker og receptionister sidder som altid klar på 35394400 til at hjælpe med stort og småt. Ring til os mandag-torsdag fra kl. 08.00 – 20.00, fredag fra 08.00-18.00 eller lørdag 09.00-15.00.

Jeg håber vi ses på Facebook i morgen..

 

Alt det bedste,

Sarah Crone
Direktør hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik

 

Ps: Husk at tilbuddet kun gælder til og med tirsdag d. 21/3. Det betyder, at du kun har 6 dage tilbage at købe tilbuddet i. Tilbuddet kan bruges fra d. 1/4-2017.

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER