Book en tid

Sådan holder du din hud smuk hele sommeren!

Sådan holder du din hud smuk hele sommeren!
23/06/2016 Kimia Bahari

Sådan holder du din hud smuk hele sommeren!

Hej

Mit navn er Layal og jeg er kosmetolog hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik.

Du har nok mødt mig inde i klinikken, måske har jeg budt dig velkommen, vejledt dig i produkter eller behandlet dig.

Hvis ikke, så håber jeg at få fornøjelsen i fremtiden.

I mit arbejde som kosmetolog, møder jeg mange kvinder og mænd, som ikke prioriterer at pleje deres hud om sommeren.

Forståeligt nok, for hudpleje er sjældent ens første prioritet om sommeren, da mange forbinder solbrun hud med en sund hud. Det er bare desværre ikke rigtigt.

Faktisk kræver huden ekstra meget beskyttelse og pleje om sommeren. Får den ikke nok beskyttelse, fugt eller antioxidanter, så kan du på sigt få solskader, et øget antal rynker og tør hud.

Derfor har jeg skræddersyet en nem og lækker produktpakke, som med garanti vil holde din hud smuk og sund gennem hele sommeren. Pakken er en kombination af 3 forskellige produkter som jeg selv bruger og de både hydrerer, beroliger og beskytter din hud mod skade fra sommerens omgivelser.

Læs med.

 

Jeg anbefaler produkter fra iS CLINICAL

Hvorfor iS CLINICAL?

For mig, er det rigtig vigtigt at pleje min hud hver morgen og hver aften med de bedste produkter!

Jeg har efterhånden prøvet en del forskellige produkter i min karriere, men vender altid tilbage til mit absolut yndlingsmærke, som er iS CLINICAL.

Der er rigtig mange, som ikke kender iS CLINICAL men deres produkter udgør en meget eksklusiv hudplejeserie, bestående af produkter der leverer hurtige, sikre og langsigtede positive resultater for din hud.

Jeg anvender både produkterne fra iS Clinical i alle vores populære kosmetologbehandlinger hos Cosmo, såsom Fire & Ice, men også derhjemme personligt. Så derfor anbefaler jeg dig, at starte din morgen sådan her:

 

Sommerpakken: 1-2-3 og så er du færdig!

# STEP 1: Hydra-cool serum

Hydra-Cool Serum er det første produkt du skal påføre din hud. Det er en meget forfriskende serum, som samtidig har en after-sun effekt. Den er derfor perfekt at bruge om sommeren, når du opholder dig meget i solen. Serummen kombinerer antioxidanter med essentielle botanikaler og fugtgivende stoffer.

Resultatet er:

– Gennemtrængende fugt
– Beroligende, lindrende og kølende effekt på irriteret hud
– Reduktion og lindring af rødme efter evt. sol, barbering eller andet
– Reduktion af milde akne-symptomer
– Antioxidantbeskyttelse

Normal prisen for Hydra-cool serum er 495 kr. (15 ml)

 

 

# STEP 2: Reparative Moisture Emulsion

Når serummen er absorberet i huden, påfører du et tyndt lag af Reparative Moisture Emulsion. Det er en intensiv og foryngende fugtighedscreme, som indeholder planteekstrakter, peptider og kraftfulde antioxidanter. Den er med til at reducere forekomsten af fine linjer og rynker, forebygge DNA skader og give beskyttelse både i dybden og overfladen, hvilket især er vigtigt om sommeren.

Det er den perfekte creme før din make-up.

Normal prisen for Reparative Moisture Emulsion er 795 kr.

 

# STEP 3: Eclipse SPF 50+

Det sidste trin i din daglige morgenrutine er solcremen. Eclipse SPF50+ er rig på antioxidanter og giver en overlegen bredspektret UVA/UVB beskyttelse, samtidig med at den er vandresistent. Cremen absorberes hurtigt i huden og er derfor ikke fedtet. Den kan fås som transparent eller med lidt beige i, for at skabe en flot, mat finish.

… og lad os lige slå en ting fast!

Fordi du bruger faktor 50 i ansigtet, så kan du sagens stadig få en flot kulør. Det tager en smule længere tid at bygge din sommerglød op, til gengæld holder den i meget længere tid. Samtidig kan du så glæde dig over, at chancen for at få permanente solskader og rynker er væsentlig mindre, når du bruger faktor 50.

Normal prisen for Eclipse SPF 50+ er 450 kr.

 

Nu sparer du 20 %

Den samlede normal pris for produktpakken er 1740 kr. Men køber du pakken nu eller i løbet af sommeren så skal du kun betale 1392 kr. (du sparer 348 kr.)

 

Sådan køber du pakken

For at få rabatten skal pakken købes og betales online via vores gavekort shop. Når pakken er købt, kan den efterfølgende afhentes hos Cosmo – City ved Ny Vestergade 1.

 

Du skal blot gøre følgende:

2 – Besøg vores gavekortshop her

3 – Vælg tilbuddet ”Sommer produktpakke”

4 – Besøg din indkøbskurv

5 – Betal for dit køb med dit kreditkort

 

Så snart du har købt gavekortet på produktpakken, indløser vi det og noterer behandlingen i din journal, så kan du blot afhente pakken inde hos Cosmo – City når det passer dig. Har du nogen spørgsmål er du velkommen til at ringe til os på 35 39 44 00. Du modtager ikke en bekræftelse på dit køb med det samme, men så snart betalingen er gennemført, får vi besked om dit køb.

 

På glædelig gensyn i klinikken og rigtig god sommer!

 

Med venlig hilsen

Layal

Kosmetolog hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik

PS: Psssst… Det er en god ide at købe produkter fra iS CLINICAL inden den 1. juli, da deres produkter vil stige en smule i pris. Dette tilbud vil dog være fast hele sommeren igennem. Køb det her. 

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER