Book en tid

Sådan sparer du 25 % på din fillerbehandling

Sådan sparer du 25 % på din fillerbehandling
22/06/2017 Kimia Bahari

Sådan sparer du 25 % på din fillerbehandling

Til og med d. 30 juni sparer du 25 % på alle typer fillerbehandlinger. Med enhver filler behandling, skal der forekomme en gratis konsultation minimum 48 timer før selve behandlingen. Men selvom du ikke er konsulteret, så kan du sagens benytte dig af vores tilbud.

For kan du ikke nå at blive konsulteret eller behandlet i juni måned, så er du velkommen til at købe tilbuddet online og bruge det, når det passer dig fremover. Hvis du fortryder dit køb efter konsultationen, eller bliver erklæret uegnet til behandling, så refunderer vi naturligvis dit køb.

>> Du kan læse meget mere om filler her.

 

Din tilbudspris netop nu

Rynkebehandling – 1 ml: NU 2.400 kr. (normal pris 3.200 kr.)

Rynkebehandling – 2 ml: NU 4.125 kr. (normal pris 5.500 kr.)

Kindben – 2 ml: NU 3.375 kr. (normal pris 4.500 kr.)

Læbeforstørrelse: NU 2.400 kr. (normal pris 3.200 kr.)

 

Sådan køber du online

Med 5 hurtige skridt er fillerbehandlingen din. Se her hvordan du køber et gavekort på behandlingen.

 

Step #1

Gå ind på vores gavekort shop.

 

Step #2

Udfyld alle dine informationer.

 

Step #3

Vælg den behandling du vil købe. Vil du købe flere ml. end det der er tilgængeligt på vores shop, så ring til os på 35394400 eller spørg os om pris i en privat besked på Facebook, så guider vi dig. Skriv gerne under “tekst/hilsen” hvor mange ml. der er tale om, og hvilket område du ønsker behandlet.

 

Step #4

Betal med dit dankort!

 

Step #5

VUPTI – dit køb er nu gennemført! Grundet travlhed, kan der godt gå nogle dage, før du modtager en bekræftelse på dit køb. Du får ikke et fysisk gavekort, men vi noterer købet i din personlige journal. Derefter kan du blot ringe til os på 35394400 eller booke online her.

 

Book en gratis konsultation

Hvis du ønsker at få en gratis konsultation inden tilbuddet udløber, samt et skøn over antal ml der skal bruges, så kan du booke en uforpligtende konsultation her. Sammen lægger vi en tryg plan for dit ansigt!

Har du brug for hjælp til at lave en booking, eller har du nogen spørgsmål, så er du meget velkommen til at ringe til os på 35394400.

Er du allerede konsulteret til filler, så er du velkommen til bare at bestille en tid til behandling her.

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER