Book en tid

Ugens fjerde (og fyldige) fødselsdagstilbud

Ugens fjerde (og fyldige) fødselsdagstilbud
24/11/2016 Kimia Bahari

Ugens fjerde (og fyldige) fødselsdagstilbud

Dagens fødselsdagstilbud er lidt af et mirakel…

Med filler, er der nemlig virkelig gode muligheder for HURTIGT og EFFEKTIVT at skrue tiden adskillige år tilbage. Se her hvordan få justeringer kan give et fantastisk resultat:

 

Modellerne ovenfor har fået behandlet forskellige områder, f.eks. kindben, læbekant og nasolabiale linier (fra næse til mund).

Jeg ved ikke, hvad du synes, men jeg er VILD med resultaterne. Det er naturligt, understøtter og komplimenterer ansigterne perfekt, og kun hvis man kender dem rigtig godt, vil man kunne se, at der er sket “et eller andet.”

Når vi arbejder med ikke-permanente fillers, viser resultatet sig med det samme. Der vil være lidt rødme og hævelse en dag eller to, men så er du også klar til fest og farver (eller bare en ny dag på kontoret.)

 

Lidt facts om filler:

#1 Hos Cosmo bruger vi “Belotero” filler som er en gel, skabt af vand og planteolieekstraktet hyaluron – begge dele findes i forvejen i den menneskelige krop, hvilket vil sige, at produktet ikke behøver at blive fjernet, fordi det udskilles naturligt af kroppen over tid. Du kan læse meget mere om alle de fantastiske muligheder behandlinger med Belotero giver her.

 

#2 Gelen indføres i underhuden på de steder, hvor rynker og furer har sneget sig frem som følge af slapt eller beskadiget bindevæv. Hermed glattes din hud, og du vil omgående blive en mere ungdommelig version af dig selv.

 

#3 Belotero stimulerer desuden hudens væv over tid, så ældet hud atter bliver i stand til at producere collagen i “ungdommelige mængder”. Begge stoffer er essentielle for hudens evne til at optage fugt og bevare eller genoprette sin ungdommelige elasticitet.

 

#4 Da kroppen konstant arbejder med at forny cellerne, forsvinder Belotero af sig selv, i takt med at kroppen transporterer gamle celler væk. Overgangen sker diskret og ubemærket af dine omgivelser, og du kan overveje at vedligeholde behandlingen efter 6-12 måneder.

>> Se alle områderne, vi kan behandle her.

 

Spar 25 – 30 % på alle fillerbehandlinger!!!

Du undrer dig måske over, hvorfor jeg skriver 25 – 30 % rabat, men det er der en HELT særlig grund til! For køber du tilbuddet online inden kl. 10.00 i morgen, så sparer du 25 %.

Meeeeeeeen, hvis du kommer til vores fødselsdagsevent i aften fra kl. 16.00-19.00, og køber tilbuddet, så sparer du hele 30 % (og de første 50 som køber for over 1500 kr., får en goodiebag med hjem)

Faktisk giver vi vilde 30 % på alle vores laser- og injektionsbehandlinger til dem, som kommer og holder fødselsdagsfest med os i aften!!!!!

Men tilbuddet gælder KUN i tidsrummet fra kl. 16-19.00, og kan KUN købes på Ny Vestergade 1. Det er ligesom Black Friday – bare torsdag!

Mens du køber tilbuddet, kan du tage for dig af luksus hapsere, kolde bobler, gode tilbud på produkter, og nyde de skønne rytmer fra DJ og model Nicoline Toft. Der er også live behandlinger og foredrag.

Tag endelig en ven eller veninde med og bliv klogere på Cosmo universet på hyggeligste vis. Du kan også få en snak med en af vores mange sygeplejersker, og få en uforpligtende vurdering af, om filler er den ideelle behandling for dig.

 

Skal du nå at se en livebehandling med filler inden du køber tilbuddet?

Så skal du skynde dig!

Vores super dygtige kosmetiske sygeplejerske, Heidi vil fortælle meget mere om filler og vise dig en behandling. Det gør hun både kl. 16:40 og kl. 17:30, og der er kun få pladser tilbage.

Du kan booke en tid til vores foredrag ved at ringe til os på 35394400 eller skrive til os på Facebook.

Du er også velkommen til bare at kigge forbi, men så kan vi ikke garantere plads til livebehandlingerne (dog garanterer vi 30 % rabat, kolde bobler og god stemning)

>> Se hele programmet for aftenen her

 

Har du ikke mulighed for at komme i aften?

Så skal du naturligvis ikke snydes! Vi bringer fødselsdagsfesten til dig, med 25 % besparelse på din fillerbehandling. Du sparer op til 1.375 kr, se bare her:

1 ml. rynkeudfyldning: 2.400 kr. (normal pris 3.200 kr. – spar 800 kr.)

2 ml. rynkeudfyldning: 4.125 kr. (normal pris 5.500 kr. – spar 1.375 kr.)

Læbeforstørrelse: 2.400 kr. (normal pris 3.200 kr. – spar 800 kr.)

Kindben: 3.375 kr. (normal pris 4.500 kr. – spar 1.125 kr.)

 

Sådan køber du online

Det tager kun få minutter, at købe online! Du skal blot igennem følgende 4 små steps:

1. Gå ind på Cosmos gavekortshop

2. Udfyld dine informationer

3. Vælg antal ml. du ønsker at købe

4. Betal med dit kreditkort
Du modtager ikke en bekræftelse lige med det samme, men så snart dit køb er afsluttet, får vi besked om det. Dit køb noteres i din journal, så du modtager ikke et fysisk gavekort. Så snart du har købt behandlingen online, kan du booke en tid.

Du er også meget velkommen til at ringe til os på 35394400 og booke dine tider! Vi sidder selvfølgelig klar til at hjælpe dig helt til kl. 20.00 i aften.

Tilbuddet skal være brugt inden udgangen af februar 2017

 

Husk altid en konsultation til filler

Hvis du inden for det sidste år har været til konsultation filler, så kan du bare købe tilbuddet og booke din tid her.

En konsultation er et lovkrav forud for din behandling. Hvis du ikke er konsulteret, kan du booke en gratis konsultation med en sygeplejerske, hvor I sammen kigger på dit ansigt, lægger en plan for behandlingen, og du informeres grundigt om virkning, procedure med mere. Så køb tilbuddet her og book din konsultation. Husk at konsultationen skal ligge minimum 48 timer før behandlingen. Hvis du fortryder dit køb efter din konsultation, så refunderer vi naturligvis dine penge.

Har du nogen spørgsmål til tilbuddet eller konsultationen, så kontakt os på Facebook eller på telefon 35394400. Du er også velkommen til at skrive en mail til daniela@cosmolaser.dk.

 

Hvis vi ikke ses i aften, så høres vi ved igen i morgen, hvor jeg har endnu et skønt fødselsdagstilbud klar kl. 10.00.

 

De bedste hilsner,

Sarah Crone

Direktør hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik

P.S. Fik jeg sagt, at fillertilbuddet KUN gælder indtil kl. 10.00 i morgen? Så skynd dig at købe det her hvis du vil skrue tiden 5-10 år tilbage.

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER