Book en tid

5 ting du (måske) ikke vidste, der sker med din hud, når du bliver ældre

5 ting du (måske) ikke vidste, der sker med din hud, når du bliver ældre
11/07/2016 Kimia Bahari

5 ting du (måske) ikke vidste, der sker med din hud, når du bliver ældre

# 1. Som barn vejer alt din hud ikke særlig meget, men når du vokser op, så vejer din hud helt op til 3,6 kilo (det syntes jeg godt man må trække fra, når man går på vægten ikke?).

 

# 2. Din krop er fysisk skarpest i alderen omkring 20-25 år, derefter går det ned af bakke og du modnes langsomt – det samme gælder for din hud.

 

# 3. I teorien siger man, at huden kan holde sig ”ung” for evigt, fordi huden hele tiden fornyer sig selv – trods at det går lidt langsommere med alderen. Man mener i dag at solens skadelige UV stråler, er den væsentligste årsag til, at huden alligevel ældes og rynkes, sammen med bl.a. rygning.

 

# 4. Solens UV stråler er generelt en af de helt store syndere, når det handler om din hud og risikoen for kræft. Ikke nok med, at overdreven solbadning giver rynker, så øges risikoen for at udvikle hudkræft eller modermærkekræft, i takt med du bliver ældre.

Så derfor: Undgå solarie og husk solcremen uanset din alder og hvor meget du opholder dig i solen.

 

# 5. Med alderen mister du volume i ansigtet, primært fedt faktisk (gid man tabte fedt andre steder i stedet). Du vil opleve, at du mister fylde og spændstighed, fordi læderhudens kollagen og elastiske fibre nedbrydes langsomt og dermed mister din hud styrke og elasticitet.

Samtidig så kan vi ikke ligefrem løbe fra tyndekraftens effekt. Resultatet er desværre, at huden kan begynde at hænge lidt, hvilket kommer til udtryk i form af rynker eller lidt overskydende hud.

 

Bare rolig, det er ikke så slemt som det lyder.

Jeg ved ikke med dig, men det er jo egentlig 5 ret deprimerende ting der sker med vores hud i takt med, at vi bliver ældre. Nogen hviler i, at det er den udvikling vi alle sammen skal igennem og at det er ganske naturligt (hvilket det bestemt også er).

Andre hviler knap så meget i det (eksempelvis mig). For hvis jeg kan forsinke ældningen af min hud i ansigtet, uden et større kosmetisk indgreb, så gør jeg personligt gerne det.

Hvis du ikke har det på samme måde som mig, så er det naturligvis helt okay, men hvis du har, så har jeg fundet lidt tips til, hvordan man kan ”vinde” 5-10 år med få behandlinger, uden at du skal gennemgå et kirurgisk indgreb.

 

Ikke-kirurgiske behandlinger, som kan få din hud til at se yngre ud

Flere og flere gennemgår efterhånden et kirurgisk indgreb, såsom et ansigtsløft. Det er helt normalt, men hvis du spørger mig, så behøver man slet ikke tage så drastiske metoder i brug, for at få flotte resultater.

Derfor har jeg udvalgt 3 forskellige ikke-kirurgiske behandlinger som du kan få lavet om sommeren:

 

Behandling 1: Injektion med Botox eller filler

Når du bliver ældre, så vil du opleve, at du får flere rynker og slappere hud i ansigtet. Det er ganske normalt, men derfor behøver man ikke nødvendigvis, at indfinde sig med den udvikling. Hvis du har en eller flere rynker i ansigtet, som du er rigtig ked af, så kan du prøve en Botox eller filler behandling.

Botox får dine muskler til at slappe af, så de ikke frembringer rynker, når du bruger din mimik, mens filler ”fylder huden ud” de steder, hvor du har tabt fylde med alderen. Både med Botox og filler får du et ideelt resultat allerede efter én behandling, effekten aftager dog efter 6-12 måneder, så det anbefales at holde behandlingen ved lige.

>> Du kan læse meget mere om behandlingen og se priser her.

 

Behandling 2: Laserbehandling

Hvis du oplever, at din hud bliver løsere med alderen og du drømmer om at få strammet den lidt op omkring ansigt, hage, hals eller bryst, så er Skin Tightening laserbehandlingen ideel.

Behandlingen er rigtig effektiv, når det handler om at reducere løs hud og få strammet lidt op hist og her. For at opnå det optimale resultat, så skal man regne med tre behandlinger. Behandlingerne er nærmest smertefrie og du kan genoptage dine daglige aktiviteter efter behandlingen er gennemført.

Pssst.. Netop nu har vi faktisk kampagne på Skin tightening behandlingen – du sparer 33 %

>> Du kan læse mere om behandlingen her.

 

Behandling 3: Kosmetisk behandling med cremer

Diverse rynkecremer har altid været og er stadig et meget omdiskuteret emne. Nogen mener at de virker, andre gør ikke. Men uanset hvad, så er der i hvert fald evidens for, at visse ingredienser har en positiv effekt på huden.

Det er bl.a. frugtsyre (AHA) og A-C vitamin, som stimulere huden til at genopbygges, med et nyt og glattere look. Derfor er det en rigtig god ide, at bruge produkter som indeholder disse ting.

Hvis du har dybere rynker eller løs hud er det meget begrænset, hvilke resultater du kan opnå med produkterne alene. Kombinere du derimod de rigtige produkter med en Skin Tightening behandling eller injektionsbehandling, så får du rigtig flotte resultater.

 

Tilbud: Få en behandling gratis!

Frem til d. 29. juli 2016 har vi tilbud på vores Skin Tightening laserbehandling. Du får 3 behandlinger for 2 behandlingers pris og sparer dermed 33 %.

Køber du nu skal du kun betale:

3.290 kr. for 3 behandlinger af ansigt inkl. kæbelinje (normalpris 4.935 kr. – spar 1.645 kr.)

4.390 kr. for 3 behandlinger af ansigt inkl. kæbelinje og hals (normalpris 6.585 kr. – spar 2.195 kr.)

4.990 kr. for 3 behandlinger af hals, hage og decolleté (normalpris 7.495 kr. – spar 2.495 kr.)

6.990 kr. for alle ovennævnte områder (normalpris 10.485 kr. – spar 3.495 kr.)

 

I tvivl om det er noget for dig? Book en gratis konsultation

Hvis du vil høre mere om Skin Tightening behandlingen eller om Botox eller filler, så er du meget velkommen til at booke en gratis og uforpligtende konsultation.

Du kan ringe til os på 35 39 44 00 og booke en tid eller gøre det online her.

Konsultationen tager 20 minutter, hvor vi vil besvare alle dine spørgsmål og vejlede dig til at finde den ideelle behandling, som passer til dig.

 

>> Ja tak, jeg vil gerne booke en gratis konsultation

 

Vi glæder os meget til at tale med dig
Alt det bedste fra,

Sarah Crone

Direktør hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik

PS: Skynd dig at booke en gratis konsultation her inden tilbuddet udløber d. 29. juli. Ønsker du en uforpligtende konsultation til Botox kan du booke her eller til filler her. 

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER