Book en tid

Derfor forandrer din hud sig med alderen

Derfor forandrer din hud sig med alderen
02/08/2017 Kimia Bahari

Derfor forandrer din hud sig med alderen

Det er efterhånden ingen hemmelighed

 

at der sker en lang række forandringer i din hud, i takt med at du bliver ældre. De færreste ved dog, hvad det er som forårsager disse forandringer. Hvis du ikke er helt klar over det, så vil de næste par afsnit være ganske spændende læsning!

 

Lad mig prøve at forklare det kort. Vores hud har 3 lag:

1. Overhuden: Det yderste beskyttende lag

2. Læderhuden: Det næst yderste lag som holder huden sammen

3. Underhuden: Det inderste lag som er hudens polstring

 

Med alderen sker der en væsentlig ændring i læderhuden. Læderhuden består af bindevæv, som er dannet ud fra kollagen- og elastinfibre. Disse to fibre gør, at din hud føles stram, smidig og spænding. Når du er ung, så fornyer bindevævet sig helt automatisk fordi du kontinuerligt producerer kollagen- og elastinfibre. Derfor har du en ungdommelig hud, helt frem til du kommer bliver 25 år. Derefter stopper bindevævet langsomt, med at forny sig og dermed mister huden sin spændstighed og smidighed, jo ældre du bliver.

Har du samtidig brugt store dele af din ungdom i solen uden solcreme (man vidste jo ikke bedre i 70-80’erne), så stopper den naturlige fornyelse af bindevævet endnu tidligere.

 

Bare rolig – der er hjælp at hente!

Det lyder jo alt sammen temmelig deprimerende, men det er altså den vej det går for os allesammen. Forskellen er, at nogen vælger at acceptere slagets gang, mens andre ikke kan forene sig 100% med denne udvikling. Ingen af de to synsvinkler er forkerte. Vi har alle forskellige holdninger til det at blive ældre, og det syntes jeg kun er dejligt.

Hvis du har den holdning, at du gerne vil vedligeholde hudens ungdommelige teint så længe som muligt, så kan jeg komme med en rigtig godt tip til dig.

Nemlig en Skin Tightening behandling!

 

Hvad kan en Skin Tightening behandling gøre?

Til trods for, at bindevævet mister sin evne til at forny sig i samme tempo, som da man var ung så bevarer huden gudskelov stadig sin evne til at genopbygge sig selv. Et godt eksempel er, hvis du får et sår så heler dette jo op igen uanset din alder.

Det er samme naturlige mekanisme, man udnytter i en Skin Tightening behandling. Ved at varme det dybere bindevæv op med laser, dannes der nye kollagen- og elastinfibre, som genskaber hudens elasitet og spændstighed. Resultatet er, at du får en smidigere og mere fast hud i længere tid.

Det er der ikke noget hokus pokus eller unaturligt i.

 

En langsigtet investering i din hud

En Skin Tightening behandling er ikke et quick fix, som injektionsbehandlinger eksempelvis er. Der er heller ikke tale om et konkret ansigtsløft, for det kan kun kirurgi klare.

Behandlingen er en langsigtet investering i din hud, hvor du langsomt laver en let opstramning af huden som gør at den forsat ”opfører sig ung”. Behandlingerne sløver ældningsprocessen, og holder huden aktiv så du ser friskere og mere smidig ud, ligesom at du får den varme glød tilbage som man oftest mister. Processen sker over ca. 3 behandlinger med en måned imellem, resultatet kommer snigende over flere måneder og holder i +1 år, lidt afhængig af alder, soldyrkning og gener. Vælger man at holde resultatet ved lige, kan det anbefales at supplere med en behandling om året. Det gode er, at du sagens kan få behandlingen om sommeren da den ikke gør huden lysfølsom.

>> Du kan læse mere om Skin Tightening behandlingen her 

 

Få en personlig og faglig vurdering af din hud

Det kan være svært at gennemskue på egen hånd, om en Skin Tightening behandling imødekommer dine behov og forventninger. Derfor vil jeg meget gerne, invitere dig ind til en personlig, gratis og uforpligtende konsultation med mig eller en af vores andre kosmetiske sygeplejersker.

Du kan booke din personlige konsultation ved at ringe til os på 35394400. Du er også velkommen til at booke din tid online.

 

Jeg glæder mig meget til at byde dig velkommen i klinikken!

 

På glædelig gensyn

 

Christina

Kosmetisk sygeplejerske

Cosmo Laser

Ps. Fik jeg sagt, at du kan få en gratis og uforpligtende konsultation, hvis du afsætter 20 min af din tid?

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER