Book en tid

DJ og model Nicoline Toft har fået denne behandling. Nu er hun klar til sommeren!

DJ og model Nicoline Toft har fået denne behandling. Nu er hun klar til sommeren!
10/04/2017 Kimia Bahari

DJ og model Nicoline Toft har fået denne behandling. Nu er hun klar til sommeren!

Hun er model og DJ.

Navnet er Nicoline Toft, og måske kender du hende fra bladene, hvor hun jævnligt kan ses på den røde løber. Men ud over at være en tand smukkere end gennemsnittet, så er Nicoline på de fleste punkter fuldstændig magen til os andre.

F.eks. har hun hår.

Og præcis som mange andre kvinder vil hun gerne have en skarp bikinilinje.

 

Nicolines historie

Da Nicoline Toft startede med at komme på Cosmo Laser og Skønhedsklinik til permanent hårfjerning, fortalte hun mig sin historie:

“Jeg var blevet vokset flere gange og det gik HELT galt. Jeg kunne simpelthen ikke tåle det. Det gjorde sindsygt ondt, og resultatet blev ikke særlig godt. Jeg fik røde knopper, indgroede hår og ar. Det var vildt irriterende”.

 

 

6 behandlinger senere …

Nicoline startede med at få fjernet hår med vores super effektive laser, der modsat mange andre hårfjerningsmaskiner på markedet, kombinerer både varme og lys.

Hendes hår var mørke, og tog derfor rigtig godt imod laseren. Allerede efter 6 behandlinger havde hun et ret godt resultat. Hvis hårene havde været lidt lysere, eller Nicoline havde været mørk i huden, skulle hun have haft lidt flere behandlinger. Så det varierer meget fra person til person, Nicoline havde dog alle forudsætningerne for et godt resultat.

… Og det fik hun!

>> Du kan læse meget mere om permanent behandling af uønsket hårvækst her.

 

Vil du gøre som Nicoline?

Hvis du er interesseret i at få fjernet din uønskede hår permanent, så skal du starte med at booke en gratis og uforpligtende konsultation hos mig, eller af mine dygtige kollegaer.

Her gennemgår vi behandlingsforløbet, og du får oplysninger om pleje før- og efter din laserbehandling, et prisoverslag, samt mulighed for at stille spørgsmål.

>> Hvis du allerede er konsulteret til hårfjerning, kan du bestille tid til behandling her.

 

Super tilbud på permanent hårfjerning

Hos Cosmo Laser og Skønhedsklinik laver vi hvert år over 7000 laserbehandlinger. Alle sygeplejersker er specialuddannede i laserteori og hårfjerning. Vi er en stor klinik, og vi har op til flere læger at trække på, hvis vores kunder har særlige behov eller udfordringer.

Her er en af vores seneste anmeldelser fra en kunde på Trustpilot:

“Jeg er meget tilfreds med mine behandlinger (hårfjerning) hos Cosmo. Jeg bliver altid spurgt om, hvordan forløbet går, og om der er sket ændringer siden sidst – på den måde sikres jeg et behandlingsforløb, der tilpasses netop mine behov. De ansatte er super søde, og jeg er godt tilfreds. Jeg har haft forskellige behandlere, hvilket ikke gør mig noget, men det er smart, at man kan vælge samme behandler, hvis man har lyst til det.” -Samantha

I april måned har vi et kanon tilbud på permanent hårfjerning. Du får 50% rabat på dine behandlinger ved køb af minimum 2 forskellige behandlingsområder –  f.eks. armhule + bikinilinje eller ryg + overarme. Du kombinerer selv, som det passer dig, og du kan selvfølgelig også vælge flere end 2 områder, og stadig få 50 %.

 

>> Se alle priser og områder du kan få behandlet her

 

Brug for hjælp?

Mine kollegaer og jeg sidder som altid klar på tlf. 35394400. Ring til os mandag-torsdag fra kl. 08.00 – 20.00, fredag fra 08.00-18.00 eller lørdag 09.00-15.00. Du kan også altid fange os på Facebook.

Om lidt skal jeg lave permanent hårfjerning på Mark, da han gerne vil have en skarpere skægkant. Vi laver nemlig også masser af behandlinger på mænd. Det kan du læse meget mere om i næste uge!

 

Frisk forårshilsen fra

 

Louise

Kosmetisk sygeplejerske

Cosmo Laser & Skønhedsklinik

 

Ps: Vil du have en sommer med færre hår? I denne måned sparer du 50% hvis du køber 2 hårfjerningsområder. Book tid til din konsultation og/eller behandling her 

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER