Book en tid

Er du træt af karsprængninger?

Er du træt af karsprængninger?
02/01/2018 Kimia Bahari

Er du træt af karsprængninger?

50 % af den danske befolkning har karsprængninger

 

Hvordan kommer karsprængninger til udtryk?

Jeg møder rigtig mange danskere, som døjer med karsprængninger. De kommer til udtryk som blå-lilla-sorte mønstre på ben, kinder, næse eller bryst. Du kan måske nikke genkendende til dette? Karsprængningerne kan især være frustrerende om vinteren, hvor huden er bleg og synligheden størst. Men drømmer du om at komme dem til livs, så er vinteren samtidig det absolutte bedste tidspunkt at starte på.

 

Sådan kommer du karsprængninger til livs

Der er flere metoder, hvorpå du kan reducere eller helt fjerne dine karsprængninger. Hos Cosmo vælger vi at afhjælpe karsprængninger med laser. Inden din første behandling kommer du til en gratis konsultation hos mig eller en af vores andre kosmetiske sygeplejersker, som har speciale i denne behandling. Her vil vi se på dine kar, forventningsafstemme med dig, og vejlede indenfor behandlingen.

Under selve behandlingen vil lyset og varmen fra laseren gå ned og lukke dine kar, så de kollapser og fjernes. Jeg anbefaler normalt 3-5 behandlinger med 4 ugers mellemrum for det bedste resultat. Til gengæld kan de ikke genopstå de samme steder igen.

>> Læs mere om behandling af karsprængninger her

 

Januarkampagne

Til og med onsdag d. 31. januar 2018 har vi kampagne på behandling af karspræningninger. Køber du en enkelt behandling, sparer du 20%. Køber du derimod en pakke á 3 behandlinger sparer du 30%.

 

Priser – Karsprængninger

 

 

Book en gratis og uforpligtende konsultation

Hvis du vil høre meget mere om behandling af karsprængninger, så er du velkommen til at booke en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen tager ca. 20 minutter.

Du kan booke en tid ved at ringe til os på 35394400, eller ved at booke online på vores hjemmeside. Hvis du har brug for hjælp, eller har behov for at få besvaret dine indledende spørgsmål, så tøv endelig ikke med at ringe til os.

 

Vi ses hos Cosmo – City eller Cosmo – Trianglen!

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen.

 

Ha’ en dejlig dag

Nina

Kosmetisk sygeplejerske

Cosmo Laser & Skønhedsklinik

 

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER