Book en tid

Har du pigmentforandringer? Se hvordan de ser ud her!

Har du pigmentforandringer? Se hvordan de ser ud her!
25/10/2016 Kimia Bahari

Har du pigmentforandringer? Se hvordan de ser ud her!

Sommeren er gået på hæld!

.. Og i Danmark var vi så heldige, at få en ekstra lang sommer med en fantastisk september måned.

Selvom det virker som lang tid siden nu, husker du så følelsen af at hoppe i et par shorts og sandaler, og så endda i september måned?

Mmmm.. det gør jeg!

Nu er sandalerne skiftet ud med støvler og t-shirten med vinterjakken. Desværre er der én ting, du ikke baaare kan skifte ud…

Kan du gætte, hvad det er?

For mange har den ekstra lange sommer nemlig sat sine spor. Her taler jeg ikke om det ekstra glas vin, den store is på havnen eller hvad den lækre grill mad gør ved formerne (for lad os endelig ikke tale om det).

Nej, jeg tænker på noget andet.

 

Har du tænkt over, hvad sommeren har gjort ved din hud?

9 ud af 10 vil nok sige nej. For findes der noget pænere end en mørk og gylden sommerglød?

Men med den flotte kulør øges chancen også for at udvikle pigmentforandringer. Solskader, aldersforandringer, pigmentpletter. Der er mange betegnelser for den samme permanente ”lidelse”. Èn ting er sikkert, du bliver helt sikkert ikke glad for den!

 

Hvordan ser pigment/aldersforandringer ud?

Det er et rigtig godt spørgsmål!

Pigment- eller aldersforandringer kan se forskelligt ud, alt afhængig af, hvor slemt det er. Men oftest så ligner det brune fregner eller uregelmæssige og diffuse mørke områder, som sætter sig forskellige steder i ansigtet. Hos nogle sætter det sig i større plamager og hos andre i mere fragmenteret områder. De opstår typisk som en naturlig del af det at blive ældre, fordi du har opholdt dig for meget i solen, ikke brugt solcreme nok eller været i solarium. Der er faktisk mange årsager, men solen er altså den helt store syndebuk!

Et godt eksempel på én som både har brugt for lidt solcreme og taget for meget solarie er denne kvinde.

Kan du nikke genkendende til solskaderne?

Hvad kan man gøre ved det?

Pigmentforandringer bliver mindre synlige, jo lysere din hud bliver. Det betyder også, at de sjældent er særlige markante om vinteren, mens de kan fremstå meget mørke om sommeren. Faktum er desværre bare, at hvis du først har fået solskader, så forsvinder de ikke igen.

Der er dog en (vigtig) undtagelse!

Du kan nemlig også få pigmentforandringer, hvis du oplever hormonelle forandringer. Det kan f.eks. være, hvis du bliver gravid eller tager hormonfremmende prævention såsom p-piller. Hvis det er årsagen til forandringerne i din hud, så kan de forsvinde med tiden.

Er du én af dem, som har fået forandringer i huden på grund af solen (ligesom vores model), så er der forskellige måder, du kan gøre det mindre synligt på.

 

3 måder du kan reducere dine pigmentforandringer på

 

# 1 – Laserbehandling

En af de mest populære, effektive og hurtigste måder at reducere synligheden af pigmentforandringer på, er ved hjælp af laser. Processen foregår ved at laseren sender intensiv pulserende lys (IPL) og radiofrekvens (RF) mod huden.

Når det sker, varmes hudens protein og collagen gendannes, hvorefter solskaden bliver ødelagt. Normalt anbefaler man 3 behandlinger, for at få det ideelle resultat.

Behandlingen føles lidt som en varm ”prikken” i huden. Når behandlingen er slut, vil dine pigmentpletter fremstår lidt mørkere end normalt i 4-8 dage, derefter forsvinder de og huden bliver lys igen.

Når man får en laser behandling, må man ikke have været udsat for sol i 4 uger før behandlingen. Så har du netop været på ferie, så skal du vente med at få en behandling.

Netop nu har vi tilbud på 3 x behandling af pigmentforandringer, hvor du sparer 25 %! Du kan læse meget mere om behandlingen her eller booke en gratis konsultation.

Pssst.. Reducering af pigmentforandringer med laser er den hurtigste og mest effektive behandling, hvis du vil se resultater indenfor kort tid.

 

# 2 – Dermaroller

Den anden måde at reducere pigmentforandringer på, er ved hjælp af en dermaroller. Dermaroller er et nyt koncept, hvor du ved hjælp af 192 mikronåle (0,20 mm) skånsomt og smertefrit ruller dit ansigt, hals eller krop 2-3 gange om ugen derhjemme. Der er mange årsager til at bruge en Dermaroller og reducering af pigmentforandringer er én af dem. Du skal regne med, at du vil se et resultat efter 2-3 måneders brug.

For at få mest muligt ud af din Dermaroller, er det en rigtig god ide at supplere med gode produkter, som aktivt går ind og lysner huden. Ønsker du hurtige og effektive resultater anbefaler vi, at du supplerer med en medicinsk Dermaroller behandling.

Et Dermaroller hjemmekit koster kun 1.380 kr. hvis det købes i oktober, du sparer 20 % (normal pris 1.725 kr.)

Du kan læse mere om hjemmebehandling med Dermaroller her

 

# 3 – Produkter

En tredje måde at reducere synligheden af pigmentforandringer på, er ved hjælp af de rigtige produkter. iS CLINICAL laver en række hudpleje serier, bestående af innovative og effektive produkter. De har bl.a. lavet en rigtig god hudpleje serie mod pigmentforandringer under navnet ”White Lightening”.

White Lightening Serum koster 825 kr.
White Lightening Complex koster 1.350 kr.

Begge dele kan købes i Cosmos klinikker sammen med en grundig vejledning af produkterne. Bruger du produkterne alene uden supplerende behandling, så skal du forvente, at der går ca. 3 måneder, før du ser resultater.

Produkterne er især effektive i kombination med laser- eller dermaroller behandling.

 

Husk at ændre dine solvaner

Uanset hvilke metoder du bruger til at reducere dine pigment- og aldersforandringer, så holder intet resultat, hvis der ikke sker en ændring i dine solvaner. Husk at følge Sundhedsstyrelsens 3 simple råd:

1 – Skygge – pause mellem kl. 12 – 15.00, når UV indekset er 3 eller mere.

2 – Solhat – Undgå at blive skoldet og dæk udsatte områder til.

3 – Solcreme – Brug altid rigeligt med solcreme! Spørger du Cosmo, så brug altid faktor 50 i ansigtet! Du kan sagens blive brun alligevel og samtidig mindsker du risikoen for solskader.

 

Ha’ et rigtig dejlig efterår!

Alt det bedste,

Sarah Crone
Direktør hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik

PS: Fik jeg nævnt, at vi netop nu har tilbud på behandling af pigment/aldersforandringer med laser? Book en gratis og uforpligtende konsultation og hør mere.

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER