Book en tid

Hør hvorfor Else valgte Triniti behandlingen hos Cosmo

Hør hvorfor Else valgte Triniti behandlingen hos Cosmo
13/11/2017 Kimia Bahari

Hør hvorfor Else valgte Triniti behandlingen hos Cosmo

Husker du Else?

I sidste uge mødte du kunde Else, som fik en Triniti behandling hos mig, sygeplejerske Else (ja, jeg synes stadig, det er sjovt at vi hedder det samme).  Hvis du endnu ikke har fået set behandlingen, kan du se videoen her.

Det er nu 4 år siden, at Else startede som kunde hos Cosmo. Hun fik dengang et godt tilbud, hun ikke kunne sige nej til. Nu kommer hun her fast bl.a. fordi vi er et hold af veluddannede sygeplejersker som altid yder vores absolut bedste.

Hør hvad hun havde at fortælle omkring Cosmo og Triniti i videoklippet her

 

Sandheden kommer fra kunderne

.. Og det er ikke engang løgn. Hvor Cosmo vægter kundernes ord meget tungt. Netop derfor gør vi en dyd ud af at skabe de bedste oplevelser og resultater for vores kunder. Vi er ikke tilfredse før du her!

Else er ikke den eneste, der er super glad for Triniti behandlingen. Mange af vores kunder, som får denne behandling, fortæller at de føler de ser yngre ud, har en flottere hudtone og at den opstrammende effekt giver en fantastisk fornemmelse.

 

Lykke, som er en af vores Triniti kunder fortæller bl.a:

“Lykken er når man pludselig ser 5 år yngre ud! Jeg kom med det formål at få fjernet pigmenteringer efter sol/graviditet og de pokkers “leverpletter” man får med alderen. At Triniti behandlingen også gav mig en opstrammende effekt og en ensartet hudtone var kun bonus. Mine meget store pore i huden blev også formindsket drastisk. Fantastisk er det også, at personalet altid er smilende og imødekommende”

 

Vores kunde Birgit som også har fået behandlingerne siger:

“Cosmo er en klinik med en dejlig atmosfære og et venligt og kompetent personale. Jeg har fået Triniti behandlinger, hvor resultaterne straks kunne ses. Fantastisk”

Det glæder mig, at så mange kunder har opdaget denne behandling og at de har fået så stor glæde af dens resultater. Disse udtalelser varmer virkelig vores hjerter her hos Cosmo, da vi hver dag netop arbejder for at kunne hjælpe kvinder og mænd med at blive glade for deres udseende.

 

Spar op til 33 % på din behandling

Netop nu og resten af november 2017 får du 33% rabat ved køb af 3 Triniti behandlinger, og 20% på en enkelt. Jeg anbefaler altid 3 behandlinger, da en ikke er nok til at skabe de bedste resultater til din hud. Rækker økonomien dog ikke til 3 behandlinger lige nu, så kan man altid starte med en enkelt.

>> Læs meget mere om behandlingen og se alle tilbudspriserne

 

Book en personlig konsultation

Hvis du også sidder og får lyst til at få en mere jævn, ensartet og spændstig hud, så ring ind og book tid til en uforpligtende konsultation hos mig eller en af mine skønne kollegaer. Sammen kan vi hjælpe dig til en finere og flottere hud.

Book din konsultation ved at ringe til os på 35394400 eller book online.

 

Jeg ser frem til at se dig i klinikken!

 

Else

Kosmetisk sygeplejerske

Cosmo Laser & Skønhedsklinik

 

PS: Husk at vi har et samarbejde med Sparnord Bank, som giver vores kunder attraktive muligheder for rentefri financering af behandlinger. Du kan læse meget mere, og udregne dit beløb her 

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER