Book en tid

Jeg fjerner hår hver dag!

Jeg fjerner hår hver dag!
03/04/2017 Kimia Bahari

Jeg fjerner hår hver dag!

Jeg hedder Louise, og jeg har været ansat hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik i snart et år.

Noget af det første man lærer, når man bliver ansat som sygeplejerske hos os, er at lave permanent hårfjerning. Det er nemlig en af vores allermest populære behandlinger, og det er selvfølgelig ikke uden grund. Uønsket hårvækst er for mange af mine kunder et stort problem og forbundet med både ubehag, økonomisk belastning og ting de ikke gør. Som f.eks, en spontan strandtur eller intimitet med kæresten.

Heldigvis kan vi effektivt minimere hårvækst med op til 90%, og det gælder uanset hvor på kroppen, hårene sidder. Nogle områder er dog mere almindelige og populære at få behandlet end andre.

 

Kvinder: Top 3 steder for permanent hårfjerning

Bikinilinje

Armhule

Overlæbe & hage

 

Mænd: Top 3 steder for permanent hårfjerning

Ryg

Nakke

Ansigt

 

Men hårfjerning kan laves over det meste på kroppen, også fingre, tæer, ben, lår, skuldre, rundt om brystvorter osv. Et forløb med hårfjerning tager typisk 6-10 måneder. Men allerede efter de første behandlinger forsvinder 8-10% af hårene.

>> Du kan læse meget mere om behandling mod uønsket hårvækst her.

 

Sådan foregår det

Hvis du er interesseret i at få fjernet uønskede hår permanent, så skal du starte med at booke en gratis og uforpligtende konsultation hos mig, eller af mine dygtige kollegaer.

Her gennemgår vi behandlingsforløbet, og du får oplysninger om pleje før og efter din laserbehandling, et prisoverslag, samt mulighed for at stille spørgsmål. Hvis du er indstillet på det, og har booket tid til behandling også, kan vi gå direkte fra konsultationen til din første behandling.

Dette indebærer dog, at du skal have været solfri i 4 uger inden behandlingen, ej have brugt selvbruner i 2 uger. Du må heller ikke have brugt voks eller pincet på de områder du ønsker behandlet 3-4 uger før behandlingen.

>> Hvis du allerede er konsulteret til hårfjerning kan du bestille tid her.

 

Super tilbud på permanent hårfjerning

Hos Cosmo Laser og Skønhedsklinik laver vi hvert år over 7000 laserbehandlinger. Alle sygeplejersker er specialuddannede i laserteori og hårfjerning. Vi er en stor klinik, og vi har op til flere læger at trække på, hvis vores kunder har særlige behov eller udfordringer.

I april måned har vi et kanon tilbud på permanent hårfjerning. Du får 50% rabat på dine behandlinger ved køb af mindst 2 områder. F.eks. armhule + bikinilinje eller ryg + overarme. Du kombinerer selv, som det passer dig, og du kan selvfølgelig også vælge flere end 2 områder, og stadig få 50 %. Se alle priser og områder du kan få behandlet her

Du kan købe så mange behandlinger du vil – og bruge dem når det passer dig! Book din tid til konsultation her – eller bestil tid til behandling hvis du allerede er konsulteret her.

 

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Mine kollegaer og jeg sidder som altid klar på 35394400 til at hjælpe dig. Ring til os mandag-torsdag fra kl. 08.00 – 20.00, fredag fra 08.00-18.00 eller lørdag 09.00-15.00. Du kan også altid fange os på Facebook.

 

Jeg glæder mig til at se dig i klinikken!

 

Varm mandags hilsen

 

Louise

Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser & Skønhedsklinik

 

Ps: Permanent hårfjerning med 50% rabat. Køb minimum 2 områder og skær halvdelen af prisen. Book tid til konsultation her – eller bestil tid her hvis du allerede er konsulteret!

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER