Book en tid

Om 48 timer udløber vores tilbud på permanent hårfjerning

Om 48 timer udløber vores tilbud på permanent hårfjerning
22/10/2016 Kimia Bahari

Om 48 timer udløber vores tilbud på permanent hårfjerning

Mød 5 kunder, som har fået permanent hårfjerning og se hvordan du sparer 50 %

Vi mennesker er nok af natur altid lidt skeptiske overfor noget, vi ikke har prøvet før, ik?

Og når det gælder laserbehandlinger, så bliver man måske ikke ligefrem mindre skeptisk. Virker det overhovede? Hvordan er resultatet? Er andre folk tilfredse med deres behandling?

Alle de spørgsmål, kan vores kunder faktisk svare på. Så hvorfor ikke spørge dem?

Vi har været et smut på Trustpilot og Facebook og fundet 5 (ud af mange gode) anmeldelser af vores permanent hårfjerning behandlinger.

 

“Perfekt service og behandling der virker”

 

Professional og fantastisk service

Har bl.a. fået permanent hårfjerning. Det er ikke verdens fedeste situation, men Christina formår alligevel at få mig til at slappe af og føle mig tryg. Yderst kompetent og troværdig. Jeg bruger altid Cosmo Laser, og uanset hvem jeg er blevet mødt af, er jeg altid fuldt ud tilfreds med min behandling og ‘den’ jeg møder på klinikken. Der er slet ikke nogen der kan hamle op med Jer – keep up the good work!

Vi ses snart igen 🙂

– Tina

 

Super god service

Efter mange år med uønskede hår, har jeg endelig kastet mig ud i permanent hårfjerning, og jeg er SÅ glad for jeg valgte Cosmo! Personalet er simpelthen så søde, og jeg føler mig tryg under behandlingerne og også allerede til konsultationen. Klart et sted jeg vil anbefale, hvis man leder efter en ordenlig og god klinik!

– Emma

 

Tryg og god behandling

Fik min første hårfjerningsbehandling forleden. Medarbejderne er super søde, og man føler sig i trygge hænder. Jeg fik forklaret alt hvad der skulle ske, og hvad jeg kunne forvente osv. Da det blev tid til den liiiiiidt smertefulde behandling (er vist lidt en pivskid) så spurgte behandleren ind til mig, og jeg glemte næsten at det gjorde ondt. Desuden var hun hurtig og dygtig, så tog ikke mange minutter. Glæder mig til de næste behandlinger !

– Kirstine

 

Super kompetente

Jeg har gennemgået et 6 x permanent hårfjernings forløb af overlæbe og hage og har været i de mest dygtige hænder hos Cosmo . Super kompetente og super kundeservice og anbefaler jer til alle

– Anita

 

Perfekt service

Jeg har fået permanent hårfjerning, omkring 10 gange nu. Det har taget nogle ekstra behandlinger end normalt, men i har været super søde og vejledt mig rigtig godt, så alt er fint. Perfekt service og behandling der virker 🙂 Jeg er godt tilfreds

– Mira

 

>> Du kan læse flere anmeldelser her

 

Spar 50 % de næste 48 timer

Hvis du også drømmer om, at få fjernet uønsket hårvækst ligesom Tina, Emma, Kirstine, Anita og Mira gjorde, så har du nu muligheden og endda spare penge.

Det kan også være, at du stadig ligger inde med nogle spørgsmål, som du har brug for at få svar på. De spørgsmål kan du evt. få svar på ved at læse “De 7 mest stillede spørgsmål om permanent hårfjerning”

Hvis du er klar til at købe nu, så har vi 50 % rabat til og med i morgen, søndag d. 24. oktober, hvis du køber minimum 2 forskellige behandlingsområder.

Det kunne f.eks. være;

Armhule og bikinilinje

Overlæbe og bakkenbarter

Lår og underben

Ryg, skuldre og nakke

 

>> Du kan se alle de områder du kan få behandlet og priserne her >>

 

Sådan køber du

Du kan købe en eller flere behandlinger på vores online gavekortshop!

Du skal blot gøre følgende:

1 – Beregn din tilbudspris ud fra de områder du ønsker behandlet. Se område og priser her. Læg priserne fra områderne sammen og træk 50 % fra (minimum 2 områder)

2 – Besøge vores gavekort shop

3 – Udfyld dine oplysninger

4 – Indtast dit udregnede beløb eller vælg en af de populære kombinationer. Ønsker du at købe flere behandlinger, så gang dit beløb op med antal behandlinger du vil købe.

5 – Noter hvilke områder og antal behandlinger du køber

6 – Betal med dit kreditkort

Når du har købt dine behandlinger, modtager du ikke en bekræftelse lige med det samme. Dog skal du vide, at vi får besked om dit køb med det samme og noterer dit køb i din journal. Derefter kan du booke en tid til en gratis konsultation eller dine behandlinger her. Husk at din første behandling skal være inden d. 31. oktober. 2016.

 

>> Ja tak – Jeg vil gerne købe behandlingerne, spare 50 % og blive hårfri  

 

Husk din gratis konsultation

Hvis du køber en eller flere behandlinger, så husk blot at du skal konsulteres I behandlingen inden du går I gang, hvis du ikke allerede er blevet det. Kommer du til din konsultation, og enten fortryder dit køb efterfølgende eller ikke bliver erklæret egnet, så tilbagebetaler vi naturligvis dine behandlinger.

Så efter du har købt dine behandlinger kan du booke en gratis konsultation eller ringe til os på 35 39 44 00 når det passer dig.

Hvis du allerede er blevet konsulteret, så booker du blot din behandling her.

Tik tak! Tiden går 🙂

 

De bedste hilsner

Sarah Crone
Direktør hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik

 

PS: Husk at tilbuddet udløber i morgen søndag kl. 24.00. Så det er sidste chance for at spare 50 %. Køb tilbuddet her >>

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER