Book en tid

Disse to spørgsmål blev stillet mest!

Disse to spørgsmål blev stillet mest!
24/04/2017 Kimia Bahari

Disse to spørgsmål blev stillet mest!

I fredags sendte vi live på Facebook og rigtig mange af jer valgte at kigge med, mens min søde kollega Nina lavede permanent hårfjerning med laser på Nadja. Så du ikke sendingen, så kan du gense den her

Undervejs var det muligt at stille spørgsmål – og især 2 ting vil I rigtig gerne vide!

# 1 – Hvor mange behandlinger skal jeg have, før jeg har mit resultat?
# 2 – Hvad er prisen?

… Og så er der lige en ekstra ting som mange bekymrer sig om – den tager vi til slut i mailen.

 

Lad os besvare spørgsmålene!

 

#1 – Antal behandlinger du behøver

Mange faktorer har indflydelse på hvor effektfuld laseren kan være. F.eks. farven på hårene, farven på huden, samt hvilken fase hårene er i. Hårene skal nemlig være det rigtige sted i deres cyklus, før de kan rammes af laseren.

Derfor siger vi også, at der som udgangspunkt skal 10-12 behandlinger til, før du opnår et permanent resultat. Det kan godt lyde som mange behandlinger, og det er det også. Der er dog nogen, som oplever at 6-9 behandlinger er nok. Så det varierer meget fra person til person og fra område til område.

Til gengæld synes langt de fleste, at det er tiden og investeringen værd. Rigtig mange bliver lykkelige for deres resultat, der på den lange bane både er tidsbesparende, giver et flottere look og en bedre følelse.

>> Du kan læse meget mere om permanent behandling her.

 

#2 – Prisen

I april måned har vi et meget fordelagtigt tilbud på permanent hårfjerning. Du får nemlig hele 50% rabat på dine behandlinger ved køb af minimum 2 forskellige behandlingsområder f.eks:

 

Armhule + bikinilinje: Nu 675 kr. pr. behandling (normal pris: 1.350 kr.)

Overlæbe + hage: Nu 525 kr. pr. behandling (normal pris: 1.050 kr.)

Lår + underben: Nu 2.195 kr. pr. behandling (normal pris 4.390 kr.)

Nakke + skuldre: Nu 685 kr. pr. behandling (normal pris 1.370 kr.)

 

Du kombinerer selv, som det passer dig, og du kan selvfølgelig også vælge flere end 2 områder, og stadig få 50% rabat. Du må købe alle de behandlinger du vil til fremtidig brug, så længe du køber og betaler dem inden d. 29. april. Det betyder, at du faktisk kan købe hele dit hårfjerningsforløb til halv pris! Så kig forbi klinikkerne – eller ring – så hjælper vi dig med at hive tilbuddet i land, også selvom du endnu ikke er konsulteret.

>> Se alle priser og områder du kan få behandlet her

 

 

Det her bekymrer de fleste sig om!

“Gør det ondt?”

Mange har på Facebook spurgt om det gør ondt?. Det korte svar er: Ja – lidt!

Men der er også mange, såsom Nadja fra vores live sending, som ikke synes at behandling under f.eks. armhulen gjorde ondt. Så det er med andre ord individuelt, hvordan behandlingen opfattes.

Vi plejer at anbefale at du prøver den første behandling og herefter tager stilling til, om du evt. vil bruge lokalbedøvende creme inden næste behandling. 90% af vores kunder har ikke brug for lokalbedøvelse, men de sidste 10% er selvfølgelig rigtig glade for denne mulighed. Så alle, uanset smertetærskel, kan få lavet permanent hårfjerning!

 

Lad os vejlede dig ved en gratis konsultation!

Hvis du er interesseret i at få fjernet din uønskede hår permanent, så skal du starte med at booke en gratis og uforpligtende konsultation.

Her gennemgår vi behandlingsforløbet, og du får oplysninger om pleje før- og efter din laserbehandling, et prisoverslag på præcis dine områder, samt mulighed for at stille spørgsmål.

Og hvis du har lyst, kan du allerede her booke din første behandling og benytte det gode tilbud!

 

Brug for hjælp?

Mine kollegaer og jeg sidder som altid klar på tlf. 35394400. Ring til os mandag-torsdag fra kl. 08.00 – 20.00, fredag fra 08.00-18.00 eller lørdag 09.00-15.00. Du kan også altid fange os på Facebook.

 

Fortsat god mandag!

 

De bedste hilsner

Louise
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser & Skønhedsklinik

 

Ps: Vil du have en sommer med færre hår? I denne måned sparer du 50% hvis du køber 2 hårfjerningsområder. Book tid til konsultation her – eller bestil tid her hvis du allerede er konsulteret!

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER