Book en tid

På fredag er det fuld pris igen, men indtil da …

På fredag er det fuld pris igen, men indtil da …
29/11/2017 Kimia Bahari

På fredag er det fuld pris igen, men indtil da …

… Så sparer du op til 33 % på din Triniti behandling

Du kan stadig nå det. Frem til imorgen, torsdag kl 24.00 har du fortsat mulighed for at spare op til 33% på Triniti 3-i-1 behandlingen, der giver den ultimative hudforyngelse. Så hvis du drømmer om en finere og mere ensartet hud, som samtidig får en let opstramning, så skal du slå til nu.

Tilbuddet slutter nemlig i morgen torsdag d. 30 november kl. 23.59

Vi har haft rigtig stor efterspørgsel på denne behandling, da den med reduktion af pigmentforandringer, karsprængninger, fine linjer og løs hud, giver et fantastisk resultat, som stemmer overens med de fleste kvinder og mænds behov.

>> Læs meget mere om Triniti-behandlingen

 

Sidste udkald

Til og med torsdag d. 30 november sparer du 20 % ved køb af en Triniti behandling og 33 % ved køb af den anbefalede pakke bestående af tre behandlinger.

 

Se nedenstående tilbudspriser

1 x behandling af ansigt: KUN 2.476 kr.

1 x behandling af hals og bryst: KUN 2.476 kr.

1 x behandling af ansigt, hals og bryst: KUN 3.356 kr.

 

3 x behandlinger af ansigt: KUN 6.190 kr.

3 x behandlinger af hals og bryst: KUN 6.190 kr.

3 x behandlinger af ansigt, hals og bryst: KUN 8.390 kr.

 

Vil du gerne købe, men er du ikke konsulteret?

Så bliv ikke bekymret. Som du sikker ved, så skal man altid til en gratis konsultation før man får sin første behandling. Det er for, at vi sikrer at du ved alt, der er værd at vide om behandlingen inden vi starter. Du kan sagens købe denne Triniti kampagnen, også selvom du ikke er konsulteret.

Efter dit køb kan du blot booke en konsultation online eller ringe til os på 35394400. Fortryder du dit køb efter konsultationen, eller erklæres uegnet til denne behandling så får du naturligvis pengene tilbage.

 

 

Sådan køber du tilbuddet (inden det er for sent)

 

Step 1: Besøg vores webshop

For at benytte dig af tilbuddet skal du gå ind på vores online gavekortshop, og udfylde alle dine personlige informationer

 

Step 2: Vælg området du vil købe

Vælg under “ydelser” hvilken Triniti pakke á 1 eller 3 behandlinger du ønsker at købe.

 

Step 3: Betal med dit Dankort

Når dit køb er gået igennem, modtager du ikke et fysisk gavekort da dit køb i stedet bliver noteret i din personlige journal, som vi opretter.

 

Herefter kan du blot bruge behandlingen, når du har lyst. Vær opmærksom på at der kan gå nogle dage, før du modtager en bekræftelse på købet, og beløbet trækkes på din konto. Du modtager IKKE et fysisk gavekort fra dig, men vi opretter i stedet din personlige journal hvor vi noterer dit køb.

 

Rentefri betaling

Hvis du allerede har brugt pengene på Black Friday eller julegaverne, og godt kunne tænke dig dette tilbud, så vil vi gerne hjælpe dig. Hos Cosmo har du nemlig mulighed for at købe de ønskede behandlinger og afdrage rentefrit på dem over 1, 2 eller 3 år.

>> Læs mere og udregn dit beløb her

 

Jeg ser frem til at møde dig! Ellers vil jeg blotte takke pænt for denne gang 🙂 Næste gang du hører fra os, er det min søde kollega som overtager.

 

Else

Kosmetisk sygeplejerske

Cosmo Laser & Skønhedsklinik

 

PS: Fik du fat i, at tilbuddet slutter imorgen, torsdag d. 30/11 kl. 24.00? Køb tilbuddet her.

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER