Book en tid

Permanent hårfjerning – Stil dine spørgsmål direkte!

Permanent hårfjerning – Stil dine spørgsmål direkte!
20/04/2017 Kimia Bahari

Permanent hårfjerning – Stil dine spørgsmål direkte!

Der er fart på i klinikken!

Vi har i øjeblikket rigtig mange kunder, som kommer til konsultationer fordi de ønsker permanent hårfjerning. Dels på grund af vores gode april tilbud hvor man sparer 50%, og dels fordi permanent hårfjerning efterhånden, har vundet indpas som den mest effektive, tidsbesparende og prisvenlige løsning på problemet med uønsket hårvækst i Danmark.

Til konsultationerne får vi rigtig mange interessante spørgsmål, f.eks.

“Hvor mange behandlinger skal jeg have?”

“Gør det ondt?”

“Hvornår kan jeg se et resultat?”

Derfor er min søde kollega sygeplejerske Nina og jeg er blevet enige om, at lave en livesending på Facebook. Så kan Nina nemlig både vise hvordan en behandling foregår, og svare på alle de spørgsmål som du måtte have.

klik ind på vores Facebook side i morgen fredag den 21. april kl. 16.00 og følg med, når vi laver permanent hårfjerning og svarer på spørgsmål!

… Mens du venter, kan du se hvordan Marks forløb med permanent hårfjerning er gået. Han har nemlig fået behandlet skæg- og nakkekanten. Se bare med her.

 

Super tilbud på permanent hårfjerning

I april får du 50% rabat på dine behandlinger ved køb af mindst 2 områder. F.eks. armhule + bikinilinje eller ryg + overarme. Du kombinerer selv, som det passer dig, og du kan selvfølgelig også vælge flere end 2 områder, og stadig få 50 %.

>> Se alle priser og områder du kan få behandlet her

Du kan købe så mange behandlinger du vil – og bruge dem når det passer dig! Book din tid til konsultation her – eller bestil tid til behandling hvis du allerede er konsulteret her.

 

Vi ses i morgen på Facebook

… Nina glæder sig i hvert fald, så kig forbi kl. 16.00

 

Fortsat glad dag herfra!

Kh.
Louise
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser & Skønhedsklinik

Ps. Husk at vi tilbyder rentefri finansiering i samarbejde med Sparxpres. Klik her og beregn dit lån med det samme.

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER