Book en tid

Program for Cosmo fødselsdagsevent 2016

Program for Cosmo fødselsdagsevent 2016
07/11/2016 Kimia Bahari

Program for Cosmo fødselsdagsevent 2016

I anledningen af Cosmos 7 års fødselsdag d. 24. november 2016, er du og dine nærmeste inviteret til en festlig eftermiddag i Cosmo City – Ny Vestergade 1. Festlighederne varer fra kl. 16-19.00, men du er naturligvis mere end velkommen til at komme og gå, som du ønsker.

Ønsker du dog, at se et eller flere af vores foredrag og live behandlinger, så ring til os på 35394400 og oplys dit fulde navn, telefon nummer og nummeret på det foredrag du vil se. Du kan også skrive direkte til Cosmo via Facebook. Der er kun et begrænset antal pladser til hvert foredrag.

Programmet er som følger:

 

Kl. 16.00: Officiel velkomst

Vi åbner dørene for dig og resten af vores skønne gæster. Der vil blive serveret bobler, samt lidt sødt og salt til ganen i form af lækre canapeer/tapas, flødeboller fra Summerbird, frisk frugt, nødder og brownie-hapsere. Alt sammen i godt selskab af DJ Nicoline Toft som kommer, og deler ud af hendes gode musik. Alle er velkomne!

 

Foredrag nr. 1: Kl. 16:10 – 16:30: Kort foredrag om Dermaroller samt live behandling (UDSOLGT – se evt. foredrag 8)

Dermaroller er et nyt koncept, hvor du hjemmefra, kan opnå et vitalt, friskere og yngre udseende. For dem af jer som har hørt om Dermaroller men endnu ikke stiftet bekendtskab med behandlingen, så byder vores kosmetolog Layal velkommen til et kort foredrag om, hvilke resultater du kan opnå med Dermaroller.

Layal vil ligeledes give en gratis demonstration af, hvordan du bruger et Home Care Dermaroller kit, så du selv kan gå hjem og behandle efterfølgende. Layal gentager successen kl. 18:20 til dem af jer, som ikke kommer på dette hold.

Foredragsholder: Kosmetolog, Layal
Sted: Rum 1

 

Foredrag nr. 2: Kl. 16:40 – 17:10: Kort foredrag om Botox samt live behandling

Vores læge David Benjamin åbner dørene til universet indenfor injektionsbehandlinger. Benjamin vil fortælle om den meget populære behandling, Botox, som er yderst effektiv mod forebyggelse og reduktion af rynker.

Botox kan anvendes mange forskellige steder, hvor præcist vil Benjamin fortælle meget mere om. Sidst men ikke mindst får du muligheden for, at komme helt tæt på når Benjamin udfører en Botox behandling.

Foredragsholder: Læge David Benjamin
Sted: Rum 3

 

Foredrag nr. 3: Kl. 16:40 – 17:20: Kort foredrag om filler samt en live behandling

Samtidig med Benjamin, forsætter vores kosmetiske sygeplejerske Heidi, rejsen ind i det spændende univers om injektionsbehandlinger. For udover Botox, så er injektionsbehandlingen filler også en meget populær behandling, og det er slet ikke uden grund.

Med filler kan du nemlig få lavet små korrektioner med ualmindelig flotte og naturlige resultater. Du vil blive overrasket over, hvad man er i stand til med denne behandling. Heidi vil fortælle meget mere, og vise dig en behandling med øjeblikkeligt resultat.

Foredragsholder: Kosmetisk sygeplejerske, Heidi
Sted: Rum 1

 

Kl. 17:25: Lodtrækning om en gratis behandling

Vores marketing ansvarlig, Daniela trækker lod om den første ud af to valgfrie gratis behandlinger. Mere information om hvordan du deltager i denne lodtrækning, vil finde sted på dagen.

 

Foredrag nr. 4: Kl. 17:30 – 18:00: Andet foredrag om filler samt en live behandling

For de af jer, som ikke nåede første oplæg om filler, så gentager Heidi successen! Kom og hør mere om behandlingen og se Heidi lave en ny live behandling.

Foredragsholder: Kosmetisk sygeplejerske, Heidi
Sted: Rum 3

 

Foredrag nr. 5: Kl. 17:30 – 17:50: Kort foredrag om tatoveringsfjernelse samt live behandling

En tredjedel af alle de danskere som får lavet en tatovering fortryder efterfølgende. Gudskelov kan man med nutidens laserteknologi, fjerne tatoveringer med rigtig flotte resultater.

Hvordan vi fjerner tatoveringer hos Cosmo, og hvad du skal være opmærksom på, inden du vælger at få fjernet din tatovering, vil vores kosmetiske sygeplejerske, Anne-Mette fortælle meget mere om.

Efterfølgende vil hun lave en behandling, så du får muligheden for at se hvordan en tatovering reagerer på laserens lys og varme.

Foredragsholder: Kosmetisk sygeplejerske, Anne-Mette
Sted: Rum 6

 

EKSTRA Foredrag: Kl. 17:30 – 18:00: Kort foredrag om rynkebehandling med laser samt live behandling med Matrix

At få udjævnet hudens rynker, er én ud af de mange fordele du opnår, ved at få lavet en laserbehandling såsom vores MatrixRF. Behandlingen reducerer også ar, solskader, store porer og meget mere!

Alt i alt opnår du en flottere og renere hud med en fornyet glød. Vores kosmetiske sygeplejerske Else, vil fortælle meget mere om fordelen ved laserbehandlinger og vise hvordan en Matrix behandling ser ud live. Grundet stor interesse for denne behandling, gentages successen igen kl. 18:10.

Foredragsholder: Kosmetisk sygeplejerske, Else
Sted: Rum 1

 

Kl. 18:05: Lodtrækning om en gratis behandling

Vores marketing ansvarlige, Daniela vil trække lod om dagens anden og sidste valgfrie behandling.

 

Foredrag nr. 6: Kl. 18:10 – 18:40: Andet foredrag om Botox samt live behandling

For de af jer, som ikke nåede første oplæg om Botox, så gentager Benjamin successen! Kom og hør mere om behandlingen, og se Benjamin lave en ny live behandling med Botox.

Foredragsholder: Læge David Benjamin
Rum: 3

 

Foredrag nr. 7: Kl. 18:10 – 18:40: Andet foredrag om rynkebehandling med laser samt live behandling med Matrix (UDSOLGT – ledige tider kl. 17:30)

Vores kosmetiske sygeplejerske Else, fortæller endnu engang om de mange fordele du kan opnå, ved at få lavet en laserbehandling mod rynker. Det er en helt ny og meget spændende verden for mange, så tilmeld dig og bliv klogere på de mange muligheder laseren giver. Else demonstrerer naturligvis også, hvordan vores MatrixRF laserbehandling ser ud.

Foredragsholder: Kosmetisk sygeplejerske, Else
Sted: Rum 1

 

EKSTRA Foredrag: Kl. 18:10 – 18:40: Kort foredrag om karsprængninger samt live behandling

Oplever du røde eller lilla mønstre på kinder, næse eller ben? Så er du ikke den eneste! 50 % af alle voksne, både mænd og kvinder, oplever karsprængninger et sted på kroppen. Når vi har en vinterbleg hud, så bliver de kun endnu mere tydelige. Der er mange årsager til karsprængninger, og forskellige måder at behandle dem på. Vores kosmetiske sygeplejerske Malene, vil fortælle meget mere og vise dig, hvordan karerne kan lukkes ved hjælp af laser. Se selv med dine egne øjne.

Foredragsholder: Kosmetisk sygeplejerske, Malene
Sted: Rum 4

 

Foredrag nr. 8: Kl. 18:20 – 18:40: Andet foredrag om Dermaroller samt live behandling

For de af jer, som ikke nåede første oplæg om Dermaroller, så byder Layal endnu engang velkommen ind i hendes univers! Kom og hør mere om, hvad Dermaroller kan gøre for din hud, og se Layal lave en ny live behandling med Dermaroller. Så er du klar til selv at gå hjem, og fornye din hud.

Foredragsholder: Kosmetolog, Layal
Sted: Rum 6

 

Kl. 19.00 Officiel afslutning

Vi takker af med et sidste glas bobler og ønsker alle en forsat rigtig god aften.

 

Generel info

Du skal naturligvis ikke høre alle vores foredrag, blot dem, du er interesseret i at vide mere om. Husk at tilmelde dig og dine nærmeste, ved at ringe til os på 35394400 eller skriv til os på Facebook

Hvis du blot vil forbi og hygge dig, så kan du altid hænge ud ved højbordene med lækre snacks, godt selskab og bløde toner spiller af DJ Nicoline Toft.

Du kan også se dig lidt omkring, høre mere om vores produkter og behandlinger samt benytte dig af vores gode tilbud på dagen.

Du er altid velkommen til, at henvende dig hos en af vores mange søde sygeplejersker i receptionen, hvis de skal hjælpe dig med at booke en gratis konsultation eller behandling.

 

Ved afbud

Har du tilmeldt dig et eller flere af vores oplæg, men bliver forhindret i at deltage, så vil vi meget gerne vide det hurtigst muligt. Således kan vi frigive din plads til andre kunder. Du kan melde afbud ved at ringe til os på 35394400 eller via vores Facebook. 

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER