Book en tid

Se de flotte før og efter billeder

Se de flotte før og efter billeder
31/10/2016 Kimia Bahari

Se de flotte før og efter billeder

Aldersforandringer også bedre kendt om pigmentforandringer eller solskader kommer egentlig af mange forskellige årsager.

De kommer til udtryk på mange forskellige måder, så det er ikke altid lige nemt at gennemskue, om du har pigmentforandringer eller ej.

 

Forandringen I huden kommer oftest til udtryk som:

– Brune skjolder eller mørke plamager

– Uens hudtoning, som varierer mellem mørk og lys

– Fregne-lignende pletter, som kan ligge i mindre eller større samlinger

 

I sidste uge viste jeg dig et billede af, hvordan solskader kan se ud. Hvis ikke du så det, kan du se det her eller se med længere nede i bloggen.

 

Tænker du nu “åh nej jeg har også pigmentforandringer”?

Så er du altså ikke den eneste, som har fået den tanke.

Her kan du møde Maria og Karin, som begge fandt ud af, at de havde solskader. De valgte begge at gøre noget ved det og har derfor gennemgået laserbehandlinger hos Cosmo.

…. Og det har de bestemt ikke fortrudt.

Læs med.

 

“Effektiv behandling af professionelle og venlig behandlere”

Jeg har fået behandlet solskader/pigmentpletter i ansigtet. Jeg fik en grundig konsultation inden behandlingen, herunder også om min egen forebyggelsesindsats. Selve behandlingen forløb fint og jeg har følt mig i trygge og kompentente hænder.

Jeg kan kun anbefale Cosmo til alle, som gerne vil af med deres solskader. Det er en tillidssag at få laserbehandlet sit ansigt og Cosmo kan man efter min vurdering, trygt overlade den opgave til.

– Maria

 

“Det har simpelthen bare virket”

Pigment forandringer er noget, som er kommet efter jeg har fået børn, så det har plaget mig i 13 år nu. Det kommer sig nok af, at jeg har været gravid, men også fordi jeg har ligget og solbadet i kokosolie, som man jo gjorde engang.

Behandlingen har ikke kun gjort noget ved min pigment, men også ved min hud generelt. Den er blevet så pæn. Jeg har ellers altid haft lidt problemer med min hud og det har laseren gjort noget ved. Den har simpelthen bare virket mere end den skulle. Jeg har fået god service hos Cosmo hele vejen igennem. Jeg har følt mig oplyst og alle er så søde derinde. Der gik lige en uge efter behandlingen, før jeg kunne se resultatet, hvor jeg bl.a. var lidt lilla i huden, men jeg er så glad for det.

Jeg var ikke klar over at man kunne gøre noget ved det, så jeg føler mig også mere oplyst nu og har lyst til at fortælle andre ”Hey, det kan du også få ordnet”.

– Karin

 

Se de flotte resultater

Karin fik taget før-efter billeder i forbindelse med hendes laserbehandling af pigment hos Cosmo. Dem vi vil gerne dele med dig, for vi syntes selv at resultatet er ret flot.

Hvad syntes du?

-> billederne kan ikke vises

Flere gode resultater

Faktisk har vi rigtig mange kunder, som er meget tilfredse med deres resultat og som gerne vil dele det med dig. Se bare her:

-> billederne kan ikke vises

 

Nu kan det blive din tur

Drømmer du ligesom Karin, Maria og alle de andre søde kunder, om at komme dine solskader til livs, så er der forskellige måder at gøre det på.

De 3 mest udbredte måder har vi skrevet om her.

Vi løfter dog gerne allerede nu sløret for den mulighed, som er hurtigst og mest effektiv….

…. Laserbehandlinger

Netop nu har vi tilbud på laserbehandling af pigmentforandringer, hvor du sparer 25% hvis du køber 3 behandlinger. Tilbuddet gælder til og med mandag d. 14. november 2016.

Hvis du studser over, at du skal købe 3 behandlinger, så forstår jeg det godt.

Men det er simpelthen fordi, at vi anbefaler 3 behandlinger for at skabe det bedst mulige resultat.

>> Du kan se områderne vi behandler og tilbudspriserne her

 

Book en gratis konsultation og hør mere

Hvis du vil høre meget mere om dine muligheder, for at komme dine solskader til livs, er du meget velkommen til at læse mere om behandlingen her eller booke en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker.

Til konsultationen får du mulighed for at høre mere om behandlingen og ikke mindst få besvaret alle dine spørgsmål. Sygeplejersken får samtidig mulighed for at vurdere, hvordan vi kan hjælpe dig og samtidig give en professionelle vurdering af, om behandlingen er egnet til din hud.

Du kan booke en gratis konsultation her eller ringe til os på 35394400 og booke en tid.

 

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Ha’ en forsat rigtig dejlig mandag

 

Med venlig hilsen

Sarah Crone

Direktør hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik

 

Ps: Kom igang med dit behandlingsforløb allerede nu! Årstiden er nemlig helt perfekt og det er der en helt specifik årsag til 🙂 Book en gratis konsultation hos os og hør mere om hvorfor.

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER