Book en tid

Se Louises VILDE før-efter billeder

Se Louises VILDE før-efter billeder
13/03/2017 Kimia Bahari

Se Louises VILDE før-efter billeder

Louise var rigtig ked af det…

Og det kan jeg godt forstå. For en skadet og brunskjoldet hud er ikke særlig pæn.

“Det irriterede mig hver gang jeg kiggede mig i spejlet. Jeg følte jeg havde verdenskortet placeret lige midt i hovedet. Det var kommet efter min graviditet og forsvandt desværre IKKE af sig selv igen” fortalte Louise til den indledende konsultation.

Da Louise opsøgte os, brugte vi selvfølgelig tid på at undersøge hendes hud og sikre os, at der ikke var nogle hudforandringer, der skulle ses af en læge. Herefter startede hun sit forløb hos os, og nu efter 4 behandlinger, er hun næsten ikke til at kende. Det der før var plamager i hele hendes ansigt, og som kun kunne dækkes med rå mængder foundation, er nu ændret til ensartet hudtone og frisk strålende hud.

Her kan du se hvordan det så, ud da Louise blev behandlet med iPL laser

 

 

I går skrev jeg til Louise og spurgte hende om behandlingen!

*- Efter 4 behandlinger, synes du så det er pengene værd?*

Bestemt, min hud er blevet virkelig fin og jævn i farven igen. Samtidig er det som om min hudkvalitet generelt er blevet bedre, stærkere og sundere.

 

*- Vil du passe bedre på din hud nu, efter du har fået dette resultat?*

JA!! Jeg skal have investeret i en faktor 50 solcreme. Efter jeg har haft så omfattende pigmentskader, er jeg blevet meget mere opmærksom på, at passe på min hud fremover. Jeg har IKKE lyst til at ligne “før billedet” igen.

 

*- Hvordan synes du, dit forløb har været hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik?

Jeg har modtaget kompetent og grundig vejledning vedr. de forandringer min hud har gennemgået. Servicen har været i top – virkelig søde og kompetente sygeplejersker ved hver behandling.

 

Og her kan du så se Louises flotte resultat

 

 

Er det DIG der skal have en gratis konsultation næste gang?

Nu har du muligheden for at få en gratis og uforpligtende konsultation. Her vil du blive oplyst om det forventede antal behandlinger (som regel 3), pris, forholdsregler før- og efter behandling, samt muligheden for at tilkøbe produkter, der understøtter lige præcis DIT unikke forløb. Hvis du er interesseret i at gå igang med det samme, lægger du i samråd med vores kosmetiske sygeplejerske en plan for dit videre forløb.

>> Der er rift om tiderne, så, book din konsultation allerede i dag lige her!

 

Spar 20% på din IPL laserbehandling resten af marts!

Resten af marts måned har vi tilbud på IPL laserbehandling af uens hudtone. Du sparer hele 20%, uanset om du køber en eller flere behandlinger. Husk at vi altid anbefaler 3 behandlinger for det optimale resultat.

Du kan selvfølgelig bruge behandlingerne når du vil, de skal bare købes inden udgangen af marts f.eks i en af vores klinikker eller online.

>> Læs meget mere om behandlingen og se tilbudspriserne her.

 

Skal vi hjælpe dig med en booking eller har du spørgsmål?

Vores sygeplejersker og receptionister sidder som altid klar på 35394400 til at hjælpe med stort og småt. Ring til os mandag-torsdag fra kl. 08.00 – 20.00, fredag fra 08.00-18.00 eller lørdag 09.00-15.00.

Og hold godt øje med forårssolen – den skurk! (selvom vi elsker den)

 

Med venlig hilsen

Sarah Crone

Direktør hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik

 

Ps: Husk at du har mulighed for et fordelagtigt rentefrit lån, hvis du gerne vil benytte det gode tilbud. Du kan læse mere om vores finansieringsmuligheder her

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER