Book en tid

Se Luisa’s MatrixRF behandling

Se Luisa’s MatrixRF behandling
27/10/2017 Kimia Bahari

Se Luisa’s MatrixRF behandling

For et par år siden drømte Luisa om en forfinet hudstruktur uden brune skjoler og grove porer.

Derfor fik hun lavet 3 MatrixRF behandlinger. Efterfølgende har hun suppleret med de rigtige hudplejeprodukter, og har i dag den hud hun altid har drømt om. For at holde resultatet og hendes herlig glød ved lige vinteren igennem, får hun oftest lavet en opfølgende behandling når efteråret sætter ind.

I dag fik Luisa lavet en MatrixRF behandling hos mig. Behandlingen som varer 1 time, er reduceret til en 1-minuts video med de vigtigste detaljer og viden om behandlingen.

Tip: Ser du videoen uden lyd, kan du trykke på “CC” og få undertekster på

 

 

Det hele startede med en gratis konsultation

Før Luisa fik sin første MatrixRF behandling, var hun forbi til en gratis og uforpligtende konsultation hos mig. Formålet med konsultationen er, at jeg som sygeplejerske får muligheden for at forklare nærmere om behandlingen, de forholdsregler man skal tage sig, og ikke mindst hvordan man skal pleje huden efterfølgende. Derudover giver konsultationen dig som kunde mulighed for at få besvaret alle dine spørgsmål, og få forventningsafstemt om behandlingen kan give dig de resultater som du ønsker.

Hvis du vil høre mere om MatrixRF, så er du velkommen til at gøre som Luisa og komme til din egen personlige konsultation. Det kan du gøre ved at ringe til os på 35394400 eller ved at booke online her.

 

Ha’ en forsat dejlig dag
Kristine

Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser & Skønhedsklinik

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER