Book en tid

Se Sonja få fjernet karsprægninger i ansigtet

Se Sonja få fjernet karsprægninger i ansigtet
22/01/2018 Kimia Bahari

Se Sonja få fjernet karsprægninger i ansigtet

Mød Sonja

Sonja er en 65-årig kvinde, der længe har døjet med solskader og karsprængninger i ansigtet. Hun har dyrket rigtig meget sol, og har ikke gået op i at passe på sin hud.

Jeg behandlede hende i sidste uge for de generende karsprægninger. Hele forløbet blev filmet, så nu kan du møde Sonja og se hvordan det gik (tryk CC hvis du ønsker undertekster på)

 

Spar op til 30% på karsprægningsfjernelse

Til og med d. 31. januar 2018 har vi kampagne på behandling af karsprængninger. Du sparer 20 % ved køb af 1 behandling og 30 % ved køb af 3 behandlinger.

 

Sådan køber du kampagnen

Du kan købe denne kampagne online på vores gavekortshop, ved blot at følge disse 4 trin:

Trin 1: Gå ind på Cosmos gavekortshop

Trin 2: Udfyld dine personlige informationer

Trin 3: Vælg den tilbudspakke du vil købe.

Trin 4: Betal med dit dankort

 

Vigtig information om dit online køb

Grundet travlhed modtager du ikke en bekræftelse lige med det samme, men dit køb er gennemført og står nu i vores system. Du kan derfor sagens booke en tid til konsultation og behandling, selvom din bekræftelse stadig er undervejs. Dit køb noteres i din personlige journal, så du modtager ikke et fysisk gavekort.

 

Brug for hjælp?

Tøv endelig ikke med at ringe til os på 35394400, hvis der er noget vi kan hjælpe dig med. Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål.

 

Ha’ en dejlig mandag

 

Nina

Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser & Skønhedsklinik

 

PS: Kniber det med økonomien i januar? Husk at vi tilbyder rentefri finansiering hos Cosmo i samarbejde med Sparnord bank. Læs meget mere her >>

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER