Book en tid

Sidste chance for at spare op til 1.496 kr.

Sidste chance for at spare op til 1.496 kr.
12/11/2016 Kimia Bahari

Sidste chance for at spare op til 1.496 kr.

Nu skal du altså være hurtig, hvis du skal nå, at komme dine solskader, uens hudtoning og aldersforandringer til livs!

Især, hvis du vil spare 25%.

Om 48 timer slutter vores tilbud på 3 x behandling af solskader. Så sparer du ikke længere op til 1.496 kr. Det ville jo være super ærgerligt, hvis du går og drømmer om en mere jævn og ensartet hudtoning, ik?

Hvis du gennem de sidste par uger ikke har fået besvaret de spørgsmål, du måtte have om behandlingen, så har du chancen nu. Ring til os på 35394400 frem til kl. 15.00 i dag, skriv til vores marketing ansvarlige Daniela på daniela@cosmolaser.dk eller kontakt os på Facebook.

Du har alle muligheder for, at få besvaret alle de spørgsmål du end måtte ligge inde med! Vi er klar til at høre fra dig!

… Meeeeeen

Inden du kontakter os, så kan du faktisk læse de 6 mest stillede spørgsmål om behandling af solskader og uens hudtoning. Prøv at læs med her!

 

FAQ: De 6 mest stillede spørgsmål

 

FAQ #1 – Bliver solskaderne værre af, at blive behandlet med laser for det siger min hudlæge?

Der er rigtig mange holdninger fra forskellige eksperter til, hvordan solskader skal behandles. Hvilket råd du vil få, afhænger af hvem du taler med. Men undersøgelser peger på, at behandling af solskader med IPL er den mest hensigtsmæssige og mest populære behandling.

Laser og IPL behandlingerne ligner meget hinanden, da de begge arbejder med lys og varme, men de arbejder i forskellige bølgelængder, og det er her IPL skal foretrækkes over laser.

Vores hudlæge, som er tilknyttet klinikken, vurderer ikke at solskaderne kan blive værre, så længe man ændrer sine solvaner. Behandlingernes resultat afhænger nemlig af, hvordan du fremover opholder dig i solen. Her anbefaler vi, at du altid overholder de 3 solråd. Hvis ikke du er villig til at gøre dette, så vil solskaderne komme tilbage på sigt.

 

FAQ #2 – Hvorfor lyder tilbuddet på 3 behandlinger, er én ikke nok?

Grunden til at tilbuddet lyder på 3 behandlinger, er fordi én behandling meget sjældent er nok. Vi anbefaler 3 behandlinger for at opnå det absolut pæneste resultat. Det skyldes at pigmenten i huden ligger i forskellige lag, derfor vil den pigment, som ligger øverst i huden, være det første som forsvinder.

Til de efterfølgende behandlinger er der mulighed for at nå den pigment, som har ligget i huden i længere tid og derfor er dybere og sværere at fjerne.

Nogen oplever allerede en meget stor forbedring efter første behandling, hvis deres pigment ligger øverst i huden, mens andre med mere dybdeliggende pigment ser resultater efter anden eller tredje gang.

 

FAQ #3 – Gør behandlingen ondt?

Det er altid meget svært at vurdere på andres vegne, om en behandling gør ondt eller ej. Vi er alle meget forskellige og har en forskellig smertetærskel. Når det så er sagt, så oplever vi sjældent at folk syntes, at det gør meget ondt.

Oftest så opleves behandlingen som en let og varm prikken i huden. Efter behandlingen kan du godt opleve mere varme i ansigtet, men du får altid en kølepose for at holde varmen nede. Dette kan virke beroligende og lindrende for mange.

 

FAQ #4 – Hvordan foregår behandlingen?

Det er jo virkelig et super relevant spørgsmål. For mange kan det være en stor hjælp at vide på forhånd, hvordan det hele forløber. Derfor har vi lavet en video til dig, hvor du kan følge behandlingen fra start til slut.

Vores dygtige kosmetiske sygeplejerske, Heidi, guider dig igennem behandlingen på kun 4 minutter. Jeg er sikker på, at du bagefter har en langt større forståelse for, hvordan processen forløber.

>> Ja tak, jeg vil gerne se videoen!

 

FAQ #5 – Hvordan ved jeg, om jeg har solskader eller uens hudtoning?

Det er heller ikke altid lige nemt, at vurdere selv. Solskader, uens hudtoning eller pigmentforandringer kommer til udtryk på mange forskellige måder.

Nogle oplever store mørke plamager eller brune skjolder i ansigtet, mens andre oplever en masse små prikker, som kan forveksles med fregner. Du kan få et par eksempler på, hvordan solskader kan se ud her.

Du er altid velkommen til at booke en gratis og uforpligtende konsultation, hvis du vil have en professionel vurdering af, om behandlingen kan hjælpe dig. Sygeplejersken kan også vurdere, om der er andre behandlinger, som vil passe bedre

 

FAQ #6 – Kan man tage på arbejde lige efter behandlingen?

Det afhænger nok lidt af, hvor forfængelig man er som person. Nogen vil sige ja andre nej. Umiddelbart efter behandlingen vil din hud være rød og pigmenten i huden, vil fremstå mørkere end normalt.

Så man vil oftest godt kunne se, at man har fået en eller anden form for behandling. Pigmenten vil være mørk i op til 7 dage efter behandlingen, i mellemtiden vil det langsomt skalle af og huden indenunder fremstår lys og fin. Du kan altid bruge make-up til at dække den mørke pigment i de dage, hvor det fremstår mørkest.

 

Priserne de næste 48 timer

Tilbudsprisen for 3 behandlinger, som gælder de næste 48 timer, kan du se her. Du kan vælge mellem følgende områder:

Ansigt, hals eller bryst: 4.489 kr. for 3 behandlinger (spar 1.496 kr.)

Kinder eller begge håndflader: 2.689 kr. for 3 behandlinger (spar 896 kr.)

Næse, overlæbe eller hage: 2.014 kr. for 3 behandlinger (spar 671 kr.)

Enkelte pletter: 2.014 kr. for 3 behandlinger (spar 671 kr.)

Pande: 3.139 kr. for 3 behandlinger (1.046 kr.)

 

Husk at prisen kun gælder til mandag d. 14. november kl. 12.00

 

Køb nu – brug senere

Hvis du skal nå at gøre brug af tilbuddet, så kan du købe din pakke online og booke en tid efterfølgende, som passer dig. Hvis du ikke allerede er konsulteret, så er du meget velkommen til at købe pakken og blive konsulteret bagefter. Hvis du til konsultationen ikke bliver egnet til behandlingen eller bare fortryder, så får du naturligvis dine penge tilbage.

 

Sådan køber du:

1. Besøg vores online gavekortshop

2. Udfyld alle dine informationer

3. Vælg den pakke du ønsker at købe

4. Betal med dit kreditkort

 

VOILA!

Du vil ikke modtage en bekræftelse på dit køb lige med det samme. Men betalingen er uden tvivl gået igennem, efter du har afsluttet dit køb. Er du alligevel i tvivl, kan du altid ringe til os eller skrive en mail til daniela@cosmolaser.dk. Du modtager ikke et fysisk gavekort, i stedet noterer vi dit køb i din journal. Så kan du blot ringe til os på 35394400 og booke en tid, eller du kan gøre det online her. Gavekortet skal være brugt inden juni 2017.

 

Så ved du i hvert fald, hvor du kan finde os! Tøv endelig ikke med at kontakte os, vi sidder klar til at hjælpe dig 🙂

 

Ha’ en forsat rigtig dejlig weekend.

 

De bedste hilsner

Sarah Crone

Direktør hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik

Sarah crone

PS: Tilbuddet udløber snart – køb her og book en tid bagefter>>

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER