Book en tid

Stor efterspørgsel kræver mange svar

Stor efterspørgsel kræver mange svar
27/11/2017 Kimia Bahari

Stor efterspørgsel kræver mange svar

Og med stor efterspørgsel, mener jeg VIRKELIG stor.

Siden 1. november har jeg og mine kollegaer hos Cosmo haft rigtig mange kunder forbi til en Triniti konsultation, og den øgede interesse for denne 3-i-1 laser behandling, har givet anledning til en masse spørgsmål fra jer. Derfor har jeg samlet de fem mest stillede spørgsmål fra de mange konsultationer, hvis du også skulle sidde med samme overvejelser eller tvivl.

 

De 5 mest stillede spørgsmål

 

Spørgsmål #1: Hvad gør denne behandling for min hud?

Triniti behandlingen reducerer uens hudtone fra pigmentforandringer, karsprægninger, fine linjer og slap hud. Kort sagt; Triniti får din hud til at se mere ungdommelig, jævn og frisk ud. Hver behandling består af tre forskellige lasere; Skin Rejuvination, Skin Tightening og Matrix IR, samlet i én og samme behandling på ca. 1 time. Det er en utrolig meget effektiv behandling, og man siger bl.a. at 3 behandlinger med skin tightening skyder ældningsprocessen med 9-12 mdr.

 

 

Spørgsmål #2: Er behandlingen smertefuld?

Nej, behandlingen er skam ikke smertefuld men kan til tider godt, føles en smule ubehagelig for nogen. Første del af behandlingen som reducerer pigmentforandringer og kar, kan godt mærkes ligesom at den tredje del af behandlingen hvor du arbejder direkte på dine fine linjer, også kan mærkes. Skin tightening, som er del 2 af behandlingen, opfattes af mange som værende behagelig og afslappende. Det er her, hudens bindevæv varmes op og der sker et boost i kollagenniveauet.

Alt i alt, så mærker nogen denne behandling mere end andre. Dog lover jeg, at ubehaget er kortvarigt og jeg har endnu ikke haft kunder, som ikke har gennemført sin behandling.

 

Spørgsmål #3: Hvor mange behandlinger skal jeg have?

For at opnå de bedste resultater anbefaler jeg 3 behandlinger med minimum 1 måneds mellemrum. Har du meget dybe linjer, eller et stort omfang af karsprængninger eller pigmentforandringer, så kan det blive nødvendigt med 5 behandlinger. For at holde resultatet ved lige, anbefaler vi 1-2 opfølgende behandlinger om året.

 

Spørgsmål #4: Må jeg tage sol op til behandlingen?

Kort sagt: Nej. Sol er et absolut no-go i 4 uger op til en Triniti behandling og ligeledes i 4 uger mellem behandlingerne. Vi behandler ikke på hud, som har været udsat for sol. Sol i denne forstand er ikke kun direkte solbadning, men kan også være en cykeltur til arbejde i den kolde vintersol (uden solcreme). Selvom du ikke opnå en kulør fra vintersolen, så har solen stadig en indvirkning. Derudover er det simpelthen ikke muligt at behandle på mørk hud. Det betyder bl.a. også, at vi kun kan behandle hudtype 1 og 2, bedre kendt som den skandinaviske hud.

 

Spørgsmål #5: Det er snart jul, og pengene hænger ikke på træet. Kan jeg afdrage på mine behandlinger?

Ja, det kan du! Hos Cosmo tilbyder vi nemlig rentefri finansiering i samarbejde med Sparnord bank, så du kan få din behandling til kampagnepris. Du kan ansøge om et specifikt beløb, og få svar indenfor få timer. Lånet koster dig 25 kr. om måneden, og du kan afdrage over 1, 2 eller 3 år.

>> Læs mere, udregn dit lån og ansøg her

 

Sidste chance for at spare op til 33 % på din behandling

Til og med torsdag d. 30. november 2017 kan du spare mellem 20-33 % på din Triniti behandling. Du får hele 33% rabat ved køb af 3 behandlinger, og 20% på en enkelt behandling. Jeg anbefaler altid tre behandlinger, da en ikke er nok til at skabe de bedste resultater til din hud. Så du er velkommen til at købe en enkelt behandling, men bemærk venligst at du skal gennemgå yderligere to behandlinger på et senere tidspunkt.

Priseksempel: 3 x Triniti behandlinger af ansigtet koster 6.190 kr. og 1 x behandling koster 2.476 kr.

 

>> Læs meget mere om behandlingen og se alle tilbudspriserne

 

Book din personlige konsultation

Hvis du tilfældigvis har tid inden på fredag, så er du velkommen til at booke en gratis og uforpligtende konsultation til Triniti behandlingen. Her vil jeg, eller en af mine dygtige kollegaer fortælle meget mere om behandlingen.

Ring ind til os på 35394400 hvis vi skal hjælpe dig, eller book en tid online. Husk at tilbuddet udløber på torsdag d. 30. november kl. 23.59, så det er efterhånden sidste udkald.

 

Jeg ser frem til at se dig i klinikken!

 

Else

Kosmetisk sygeplejerske

Cosmo Laser & Skønhedsklinik

 

PS: Kan du huske min søde kunde Else, som fik lavet Triniti behandlingen? Du kan se eller gense hendes behandling her.

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER