Book en tid

Tatoveringsfjernelse hos Cosmo i samarbejde med DR

Tatoveringsfjernelse hos Cosmo i samarbejde med DR
16/05/2017 Kimia Bahari

Tatoveringsfjernelse hos Cosmo i samarbejde med DR

Drømmer du om, at få fjernet din tatovering?

Mere end 600.000 danskere har en tatovering, svarende til godt 15 % af den danske befolkning. Hver år bliver yderligere 50.000-100.000 danskere tatoveret. Samtidig oplever vi i stigende grad, at flere og flere fortryder deres tatovering med tiden. Officielt viser kampagnen “Think before you ink” at 18 % af danskerne fortryder deres tatovering. Flere undersøgelser peger dog i retning af, at op imod 50 % fortryder.

Årsagen varierer; Mange kan ikke identificere sig selv med den historie, fællesskab eller personlighed som tatoveringen afspejler. Motivet eller placeringen er gået af mode. Man fik lavet den i fuldskab. De relationer eller forhold som tatoveringen viser, eksisterer ikke længere. Der er opstået jobmæssige problemer grundet tatoveringen, eller at man simpelthen oplever gener ved tatoveringen. Det kan være kløe ved sollys, sårdannelser som ikke vil hele eller hævelser.

Er du én af dem som fortryder din tatovering? Så er det måske dig vi leder efter!

 

Få fjernet din tatovering hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik

Hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik udfører vi flere tusinde laserbehandlinger om året, med udgangspunkt i at fjerne tatoveringer. Vi er registreret hos Sundhedsstyrelsen, hvilket betyder at vi efterlever alle krav for laserbehandlinger. Du behandles udelukkende af læger eller kosmetiske sygeplejersker, som har speciale indenfor dette felt. Du er derfor med garanti i de absolut bedste hænder. Hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik anvender vi udelukkende det bedste udstyr på markedet, og derfor behandler vi vores kunder med Picoway-laserteknologi, som giver et bedre og hurtigere resultat med mindre ubehag

Du kan læse meget mere om tatoveringsfjernelse hos Cosmo her

 

Vi søger en model, som vil indgå i en DR dokumentar

Allerede fra slutningen af maj, søger vi en person, som drømmer om at få fjernet sin tatovering. Vedkommende vil indgå i et behandlingsforløb hos Cosmo Laser, med behandling af tatoveringen hver 3-4 uge. Forløbet er gratis.

Dine behandlinger vil blive optaget af et filmhold fra DR, ligesom at du vil blive interviewet omkring din tatovering og det forløb du befinder dig i. Kort fortalt: Du skal være villig til at dele din historie med DR’s seere. Udsendelsen vil blive vist til efteråret, og omdrejningpunktet vil være tatoveringsfjernelse generelt.

 

Den person vi søger skal:

-* Være villig til at starte sit behandlingsforløb op nu (maj 2017), og være tilgængelig for behandling 1-2 gange om måneden sommeren over.

-* Have en god historie om sin tatovering, og hvorfor man fortryder den (eksempel: ekskæresten navn, et pinligt motiv, tatovering man fik lavet da man var fuld eller meget ung etc.)

-* Have en mellem-lille tatovering, i sort

-*  Tatoveringens placering skal være et sted, hvor den ikke får sol sommeren over. Alternativt skal man være villig til, at dække den til sommeren igennem (maj-august). Tatoveringen må ikke få sol under forløbet.

-* Være villig til, at have DR med på sidelinjen til sine behandlinger, blive filmet og åbent fortælle om tatoveringen og forløbet.

 

Sådan kommer du i betragtning

Hvis du er den vi leder efter, så skriv en mail til Cosmo’s marketing chef på daniela@cosmolaser.dk eller en privatbesked på Cosmos Facebook side.

I mailen skal du gøre følgende:

#1 – Informere om dit navn, telefonnummer, alder og beskæftigelse
#2 – Vedhæfte et billede af din tatovering
#3 – Fortælle os, hvorfor du fortryder den

Fristen løber til og med søndag d. 21/5 eller indtil den rette kandidat er fundet. Cosmo kontakter vedkommende direkte.

Vi glæder os til at høre fra dig 🙂

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER