Book en tid

Top 5 mest stillede spørgsmål om behandling af uens hudtone

Top 5 mest stillede spørgsmål om behandling af uens hudtone
27/03/2017 Kimia Bahari

Top 5 mest stillede spørgsmål om behandling af uens hudtone

Jeg ved hvad du tænker – “Gad vide om det er de samme spørgsmål jeg går rundt med?”

Det kan sagens være! Eftersom vi hvert år laver over 7000 laserbehandlinger hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik, og fordi hvert eneste behandlingsforløb, starter med en gratis uforpligtende konsultation, har vi selvfølgelig en rigtig god ide om, hvilke spørgsmål vores kunder har, inden de beslutter sig for en behandling. Måske ligger du inde med de samme spørgsmål.

I marts måned fokuserer vi på uens hudtone – med gode priser på IPL laser, solcreme og frugtsyre ansigtsbehandlinger.

Det gør vi, fordi vi gerne vil undgå, at du får eller forværrer dine skader i huden, nu hvor sommeren står for døren. Samtidig ved vi, at vi har en løsning, der er effektiv, hvis du ønsker at få fjernet brune pletter og plamager. Det fortæller vores hudlæge Peter Wendelboe meget mere om, læs hvad han siger her.

Her de 5 spørgsmål, som ALTID kommer på banen til en konsultation før en laser behandling med IPL:

 

FAQ: De 5 mest stillede spørgsmål

 

#1 Hvad kræver behandlingen af mig?

Du må ikke have været udsat for sol 4 uger før behandlingen, eller have brugt selvbruner. Huden på behandlingsstedet skal være intakt og uden infektioner, sår eller irritation.

Efter behandlingen anbefales det, at du benytter solcreme med faktor 30-50 samt undgår sol i 4 uger. Cremer og makeup kan anvendes umiddelbart efter behandlingen, ligesom daglig aktivitet kan genoptages uændret efter behandlingen.

>> Læs meget mere om laser med IPL her

 

#2 Jeg kan da ikke undvære sol – Jeg ELSKER sol! Hvad gør jeg så?

Sol er dejligt, og mange forbinder solbrændthed med at være attraktiv og smuk. Bagsiden af sol, er at det skader huden. Pigment ophobes og giver brune skjolder og pletter. Linjer og rynker udvikles hurtigere, og huden bliver grov og  fortykket med forstørrede porer.

Hvis du i dag står med solskader, der skal behandles med IPL laser, er det din huds måde at sige STOP på. Overvej om du kan opnå det solkyssede look på andre måder, end ved at stege i solen. Og tænk også over, om en smuk jævn hudtone med en fast og ungdommelig hudstruktur, ikke er et fint bytte for de mange timers soldyrkeri?

 

#3 Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Antallet af behandlinger vurderes individuelt ved en gratis konsultation forud for behandling. Typisk tilrådes minimum 3 behandlinger for et optimalt resultat. Varigheden af dit resultat afhænger af, hvordan du fremover passer på din hud. Stopper man med at udsætte huden for kraftig UV-stråling, bruger solcreme, og ellers omgåes solen med respekt, så kan det smukke resultat holde ved i rigtig mange år.

>> Book din egen gratis konsultation her

 

#4 Hvad kan jeg forvente af behandlingen?

IPL laser er en særdeles effektiv metode til at reducere eller helt fjerne solskader. Hvis du følger den plan der er lagt ved konsultationen, og din hud er egnet til behandlingen, så kan du i de fleste tilfælde opnå et særdeles tilfredsstillende resultat. De fleste oplever desuden en generelt forbedre hudkvalitet efter et IPL laserforløb.

Hvis du efter en serie behandlinger vælger, at genoptage ukritisk soldyrkning, kan du risikere, at skulle behandles på ny, da skaderne vil vende tilbage.

 

#5 Hvilke områder kan I behandle?

Alle områder kan behandles, med undtagelse af området lige omkring øjnene. Det vil sige at ansigt, hals, bryst, arme og hænder kan behandles hurtigt og sikkert.

 

Tilbud: 20% rabat på IPL Laser – Få dage endnu!

Lige nu og resten af marts sparer du 20% på dine IPL Laser behandlinger. Du kan bruge behandlingerne når du vil, de skal bare købes inden udgangen af marts 2017. Du kan gødt købe behandlingerne nu, og vente med konsultation og behandlinger til senere.

 

Tilbudspriser på IPL laser pr. behandling:

Ansigt: Nu 1.596 kr. (normalt 1.995 kr.)

Kinder: Nu 956 kr. (normalt 1.195 kr.)

Næse: Nu 716 kr. (normalt 895 kr.)

Pande: Nu 1.116 kr. (normalt 1.395 kr.)

Overlæbe: Nu 716 kr. (normalt 895 kr.)

Hage: Nu 716 kr. (normalt 895 kr.)

Hals: Nu 1.595 kr. (normalt 1.995 kr.)

Bryst: Nu 1.595 kr. (normalt 1.995 kr.)

Begge håndrygge: Nu 956 kr. (normalt 1.195 kr.)

Enkelte pletter: Nu 716 kr. (normalt 895 kr.)

Husk at vi som udgangspunkt anbefaler 3 behandlinger!

 

Tilbudspriser på fire & Ice frugtsyrebehandlinger

3 x Fire & Ice frugtsyrebehandlinger: Nu 1.343 kr. (normalt 2.685 kr.)

 

Tilbudspriser på solcreme

Spar 10 % på alle solcremer fra iS CLINICAL: Nu fra 396 kr.

 

Køb tilbuddene online

1. Besøg Cosmos gavekort side

2. Udfyld alle dine informationer

3. Vælg det tilbud du gerne vil benytte

4. Betal for behandlingen

 

Du modtager ikke en bekræftelse lige efter dit køb, men købet noteres i din journal som et tilgodehavende. Du får derfor ikke et fysisk gavekort. Så snart dit køb er afsluttet, kan du ringe ind til os på 35394400 og booke en tid, eller booke online. Husk at der kan gå flere dage, før pengene trækkes på din konto.

 

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Vores sygeplejersker og receptionister sidder som altid klar på 35394400 til at hjælpe med stort og småt. Ring til os mandag-torsdag fra kl. 08.00 – 20.00, fredag fra 08.00-18.00 eller lørdag 09.00-15.00. Du kan også altid fange os på Facebook.
Tak for opmærksomheden og ha’ en skøn uge. Der er forår i luften, og vi ELSKER det!

 

 

Solhilsner (de der yoga nogen)

Sarah Crone

Direktør hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik

 

Ps: Slå til nu – Køb dine effektive laserbehandlinger mod solskader og spar 20% – men kun indtil . 31. marts 2017.  Du kan booke din gratis konsultation her, og høre mere.

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER