Book en tid

Patientinformationer hos Cosmo

Patientinformationer hos Cosmo
10/07/2018 Kimia Bahari

Patientinformationer hos Cosmo

Professionel og personlig rådgivning er vores vigtigste værdi

Dit forløb hos Cosmo Laser vil altid starte med en gratis og uforpligtende konsultation. Ikke kun fordi, at det er et krav fra Styrelsen for Patientsikkerhed, men fordi det er vores etiske standpunkt og en ret, som vi gerne vil give alle danskere. Hos Cosmo mener vi nemlig, at professionel rådgivning fra vores veluddannede og dygtige kosmetiske og læger, som baseres på dine personlige behov, er den absolut bedste start på dit forløb hos os. Vi finder det utrolig vigtigt, at vi får klædt dig på til at træffe den rette beslutning, om en given behandling er det rette for dig. Derfor vil vi, til konsultationen, tale om hvad du kan forvente dig af behandlingen, hvilke potentielle bivirkninger der kan være, ligesom at vi vil besvare alle de spørgsmål du måtte lægge inde med.

For at få mest muligt ud af din konsultation vil vi anbefale, at du læser den patientfolder, som er tilknyttet din konsultation. Du kan finde den korrekte folder nedenfor:

Patientfolder for laserbehandlinger

Patientfolder for injektionsbehandlinger

Tøv ikke med at kontakte os

Hvis du har spørgsmål til ovenstående patientfoldere, så vil vi anbefale at du medbringer dem til din konsultation. Hvis du har brug for svar hurtigst muligt, så er du naturligvis velkommen til at ringe til os på 35394400. Vores kosmetiske sygeplejersker sidder klar mandag-torsdag fra kl. 8.00-20.00, fredag fra kl. 8.00-18.00 og lørdag fra kl. 9.00-15.00

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER