Book en tid

Bortgives: Formlen på glatte ben

Bortgives: Formlen på glatte ben
25/10/2019 Kimia Bahari

Bortgives: Formlen på glatte ben

Bortgives: Formlen på glatte ben

Som ikke stikker allerede efter 24 timer.

Eller 24 dage for den sags skyld…

Lyder det for godt til at være sandt?

Så læs videre og hør hvordan Katrine’s kraftige hårvækst begrænsede hende i hverdagen og hvordan permanent hårfjerning har øget hendes livskvalitet.

“Jeg gik altid med nylonstrømper. Også om sommeren”

I dag skal du høre en historie om en kvinde, ved navn Katrine, der har døjet med uønsket hårvækst, inden hun overhovedet var teenager.

“I 7. klasse fik jeg at vide af en af de andre piger i klassen, at grunden til, at jeg ikke havde en kæreste, var at jeg havde behårede ben (og i øvrigt var dårlig til svømning).”

Bange for at andre opdagede det

“I årene efter det var jeg meget opmærksom på min hårvækst, og jeg var skrækslagen ved tanken om at andre skulle opdage, jeg havde kraftige hår på (især) benene. Specielt det modsatte køn. Og jeg fik ondt i maven, hver gang jeg skulle klæde om med de andre i klassen.

Jeg gik altid med nylonstrømper. Også om sommeren. For selvom jeg barberede ben, havde jeg stadig en masse forfærdelige sorte prikker på huden. Prikker ingen af de andre piger i klassen havde.”

SU’en gik til laserhårfjerning

“Da jeg fyldte 18, begyndte jeg på et forløb med laserhårfjerning. Bare et par områder af gangen – eller hvad jeg nu havde råd til.

Det var, hvad meget af mit SU-lån gik til. Lidt fjollet måske, men det var virkelig den største prioritet for mig.

I dag er kropsbehåring ikke noget, der fylder min dagligdag. Overhovedet. Jeg føler mig helt fri, og faktisk lidt som en anden person. For nogle gange glemmer jeg faktisk, at det engang var helt anderledes.”

Det er ikke alt, man kan lære at elske

“Mit budskab til alle, der døjer med usikkerheder – på nogen som helst måde –  er at få gjort noget ved det. For det er ikke alt, man kan lære at elske.

Nogle er født med noget, som de ikke kan identificere dem selv med. Og i de tilfælde er det absolut okay at ændre på det! Det føltes i hvert fald godt, at lufte mine bare ben hele sommeren.”

50 % på glatte ben

Døjer du med ben, der stikker og vil du gerne nyde bløde, bare ben allerede til sommer? Så er permanent hårfjerning den mest effektive formel til at opnå det.

Og hele oktober måned kan du spare 50 % på permanent hårfjerning – rabatten gælder ved køb af mindst 2 områder (altså f.eks. underben og lår).

>> Spar 50 % i dag

  • Tilbuddet slutter torsdag d. 31. oktober 2019.
  • Du har 1 år til at benytte dig af dit køb. Så du kan i princippet købe hele dit forløb nu og spare 50 %.
  • Det kræver typisk 8-12 behandlinger (altså antal gange), for at opnå et tilfredsstillende resultat.

 

Book en gratis konsultation

Inden din første behandling i permanent hårfjerning, skal du booke en gratis konsultation. Her vil du få en personlig vejledning omkring dit behandlingsforløb og forventede resultat.

>> Book din gratis konsultation i dag

Du er også meget velkommen til at ringe til os på tlf. 35394400. Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Ha’ en dejlig søndag,

Regitze,
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

PS. Husk tilbuddet slutter snart – få glatte ben og spar 50 % i dag!

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER