Book en tid

Derfor hedder det per-ma-nent hårfjerning

Derfor hedder det per-ma-nent hårfjerning
21/08/2019 Kimia Bahari

Derfor hedder det per-ma-nent hårfjerning

Er permanent hårfjerning virkelig permanent?

Inden jeg afslører (og redegør for) svaret, så vil jeg lige lade dig gætte…


——tænkepause—–

 

Hvad svarede du? Hvis du svarede ja, har du delvist ret. Og svarede du nej, er det OGSÅ delvist korrekt. Forvirret? Det forstår jeg godt. Så lad mig uddybe.

 

Derfor hedder det permanent hårfjerning

Selvom verdens populæreste laserbehandling hedder permanent hårfjerning, garanterer den ikke for, at du bliver 100 % hårfri. Så det kan være lidt forvirrende, hvorfor behandlingen betegnes som ‘permanent’.

Forklaringen lyder på at de hårsække, der befinder sig i vækstfasen, under hver behandling komplet destrueres. Disse kommer altså ALDRIG tilbage. Derved navnet ‘permanent’ hårfjerning. Og på den måde reduceres dine hår gradvist efter hvér behandling.

Dine hår er skiftevis i tre faser. Og det er altså kun de hår, der er i vækstfasen, der får effekt af laserbehandlingen. Det er derfor det kræver mere end bare én behandling.Det kræver i langt de fleste tilfælde 8-12 behandlinger for optimalt og langvarigt resultat.


Resultat efter 11 behandlinger

 

Spar 50 % på permanent hårfjerning

Lige nu har vi lynkampagne på vores mest populære laserbehandling. Du får halv pris på dine behandlinger ved køb af 2 eller flere områder.

>> Se priser og køb dine behandlinger her

Tilbuddet kan købes t.o.m. 31. august 2019 og du er velkommen til at købe lige så mange behandlinger, du ønsker. Dit køb skal blot være anvendt senest 31. august 2020.

 

Book en gratis konsultation

Hvis du døjer med uønsket hårvækst, så book en gratis konsultation hos mig eller en af mine kollegaer og lad os hjælpe dig med permanent hårfjerning.

Konsultationen varer ca. 20 minutter og er helt uforpligtende.

>> Book din tid til gratis konsultation her

På søndag hører du fra mig igen, hvor jeg vil dele flere af de nyeste (og meget imponerende) før/efter billeder af vores kunders resultater med dig 😉

 

Ha’ en dejlig dag.

Leyla,
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

PS. Spar 50 % på dit behandlingsforløb lige her.

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER