Book en tid

Hvor ofte tænker du over din kropsbehåring?

Hvor ofte tænker du over din kropsbehåring?
02/08/2019 Kimia Bahari

Hvor ofte tænker du over din kropsbehåring?

Hver eneste dag (eller nærmest flere gange i timen)?

Få gange om måneden, når du lige kan mærke at det begynder at stikke lidt?

Eller strejfer det aldrig dine tanker?

…. tænkepause …

 

Kropsbehåring er naturligt. Men stadig er det noget, der deler vandende hos mange. Og efter min mening, har ingen mere eller mindre ret.

Der skal være plads til alle holdninger omkring hårvækst. Dog synes jeg al hårvækst helst skal plejes for optimal velbefindende.

Så hvis du vil vide hvordan, netop DU bedst “tager dig af” din hårvækst, så læs videre.

 

Hvilken kategori kan du nikke mest genkendende til?

1. Jeg tænker AF OG TIL over hårvækst på kroppen

2. Jeg tænker ALDRIG over hårvækst

3. Jeg tænker DAGLIGT over min kropsbehåring

Du finder mine råd til din kategori herunder:

 

1. Jeg tænker AF OG TIL over hårvækst på min krop

Føler du dig til daglig ikke generet af din hårvækst? Og bliver du kun lige mindet om dine hår et par gange om måneden, når du lige synes de få hår, du har på benene er blevet lange nok? Så er du en af de heldige.

Du sparer nemlig en MASSE tid, som andre bruger på hårfjerningsrutiner. Og du kan ofte slippe afsted med bare at anvende en skraber, når hårene skal trimmes. (Dejlig nemt og helt smertefrit).

Et lille tip, hvis du tør, er dog at udskifte barberingen med voks istedet. Det gør både hårene endnu finere og de vokser langsommere, så der går endnu længere tid mellem hårfjerningen. Ved voksning fjernes hårene nemlig helt nede fra hårsækken. (Yay, endnu mere tid sparet!).

Og som bonus vil dine ben føles ENDNU blødere, for voksning fungerer samtidigt let eksfolierende på din hud. (Selv tak 😉 ).

 

2. Jeg tænker ALDRIG over hårvækst

Er du en af de misundelsesværdige, der på ingen måde er generet af uønsket hårvækst – enten fordi du bare elsker dine naturlige hår, eller fordi du er født uden så meget kropsbehåring?

Så håber jeg, at du nyder at kunne bruge din tid på alt muligt andet fornuftigt, end at stå under bruseren med en skraber, eller ikke at bekymre dig om din hårvækst.

Hvis du lader dine hår gro, så vil jeg anbefale dig at pleje disse områder ekstra meget, med de produkter du nu foretrækker. For dine hår på kroppen, såvel som på hovedet, behøver fugt og pleje. Tørt hår føles heller ikke helt så rart mod din (eller en andens) hud. Bare et gratis tip!

 

3. Jeg tænker DAGLIGT over min kropsbehåring

Føler du dig generet af din hårvækst og tænker du dagligt – og nærmest flere gange i timen – på det? Det kan være du bliver mindet om det hver morgen, når du klæder dig på på en måde, så det dækker dine hår. Eller hver gang du er i omklædningsrummet i dit fitnesscenter.

Og måske lader du det have indflydelse på dit sociale liv. Alt fra dating til strandbesøg med veninderne. Så skal du vide, at der findes løsninger, der kan give dig en langt bedre livskvalitet (og muligvis endda selvtillid).

For du kan også opnå en hverdag, som hende, der kun af og til behøver at tænke på sin hårvækst. Ved hjælp af permanent hårfjerning kan du nemlig reducere din hårvækst i så høj grad, at du efterfølgende kun 1-2 gange om måneden vil føle et behov for let at fjerne enkelte hårstrå med skraberen.

Det lyder vanvittigt fremmed for dig, er jeg sikker på. Men jeg lover dig, at det er muligt at føle den frihed. Også for dig! 🙂

>> Læs mere om permanent hårfjerning her.

Book en gratis konsultation

Hvis du døjer med uønsket hårvækst, og er interesseret i at høre mere om permanent hårfjerning, så book en gratis konsultation hos mig eller en af mine kollegaer og lad os hjælpe dig til mere frihed og spontanitet i dit liv.

Konsultationen varer ca. 20 minutter og er helt uforpligtende.

>> Ja tak, book min tid til gratis konsultation

 

Næste gang du hører fra mig, fortæller jeg dig lidt omkring hvorfor behandlingen hedder “permanent” hårfjerning. Vi høres ved.

 

Ha’ det dejligt indtil da!

Leyla,
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

PS. Book en gratis konsultation og lad os hjælpe dig øge din livskvalitet lige her.

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER