Book en tid

Hvorfor er vinterhalvåret den bedste tid til at få udført laserhårfjerning?

Hvorfor er vinterhalvåret den bedste tid til at få udført laserhårfjerning?
22/10/2018 Kimia Bahari

Hvorfor er vinterhalvåret den bedste tid til at få udført laserhårfjerning?

Måske har du læst eller hørt, at laserhårfjerning er bedst at få udført i vinterhalvåret. Men kender du egentligt begrundelsen for dette? Er det pga. den køligere temperatur? Eller måske at solen skinner mindre?

Hvis ikke du allerede kender svaret, så læs videre og bliv klogere på emnet i dagens indlæg.

Permanent hårfjerning i praksis

Når man behandler for permanent hårfjerning med laser, så sigter laserens lys og varme efter farven i håret. Så jo større kontrast, der er på huden og hårene, jo bedre.

Det er bl.a. også derfor, at vi siger at jo lysere hud og mørkere hår, desto bedre effekt vil man typisk opleve. Men man kan behandle alle hudtyper med laser. Så dette forklarer ikke, hvorfor vinterhalvåret er det bedste tidspunkt at blive behandlet med denne laserbehandling.

Solen spiller en vigtig rolle

Mange af mine kunder tror, at de ikke skal bekymre sig for meget om solen, når de er i et behandlingsforløb, så længe de ikke får så meget farve og kontrasten mellem deres hud og hår stadig er stor. Men så simpelt er det desværre ikke helt.

Melaninen i underhuden aktiveres, når huden udsættes for sol. Hvis man så behandler med laser, er der en forøget risiko for forbrændinger, da laserens lys kan ramme pigmentet i underhuden i stedet for håret. Så selvom at huden ser bleg ud, så er pigmenterne i underhuden aktive og derved er der stadig risiko for at laseren rammer dem. Laserbehandling på en hud, der har været i solen, kan også give pigmentforandringer.

Vinterhalvåret gør det nemmere

Derfor er det ekstremt vigtigt, at det behandlede område ikke har været udsat for solen i minimum 4 uger inden laserbehandlingen. Dette er langt nemmere om vinteren, hvor kroppen er tildækket af tøj og solen heller ikke helt er tilstede på samme måde, som den er om sommeren.

Vi plejer derfor at sige, at det bedste tidspunkt at starte sit permanent hårfjerningsforløb er i efteråret. Også fordi huden bliver mere lysfølsom – og mere modtagelig for pigmentforandringer – efter laserbehandlingerne og derfor skal holdes fra at blive eksponeret for solen i 2 uger efter behandlingerne.

Start nu og vær klar til næste sommer

Mange af vores kunder starter derfor deres forløb i denne tid af året. For når de når til sommermånederne, er de rigtig langt – hvis ikke færdige – med deres behandlinger og kan nyde sommeren med i hvert fald én bekymring mindre.

Hvis du er interesseret, kan du læse mere om permanent hårfjerning hos Cosmo Laser her.

Spar 50 % på laserhårfjerning

Til og med d. 31. oktober kan du købe dine permanent hårfjernings-behandlinger til kampagnepris. Du får 50 % på dine behandlinger. Du skal blot købe minimum 2 områder for at få rabatten og du kan købe lige så mange behandlinger, du har lyst til.

Regnemaskinen udregner din pris for dig

Prøv vores regnemaskine og vælg mellem 25 områder!
Her kan du se nogle priseksempler, jeg har lavet for dig:

Armhuler og Bikinilinie = NU 700 kr (FØR 1.400 kr)

Ryg, Skuldre, Nakke = NU 1.850 kr (FØR 3.700 kr)

Overlæbe og Hage = NU 550 kr (FØR 1.100 kr)

Lår og Underben = NU 2.200 kr (FØR 4.400 kr)

Brazil og Armhuler = NU 950 kr (FØR 1.900 kr)

Husk, at du altid har 30 dages fuld returret fra købsdatoen.

>> Køb dine behandlinger i dag!

Book en gratis konsultation

Hvis du ikke er blevet konsulteret i permanent hårfjerning, men er interesseret i behandlingen, så husk at booke en gratis og uforpligtende konsultation inden din behandling. Du kan enten booke din konsultation online her eller ved at ringe ind til os på tlf. 35394400. Så hjælper vi dig med din booking 🙂

>> Book din gratis konsultation hér!

Håber du har en dejlig mandag,

Mvh.
Mie
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

PS. Vi tilbyder rentefri finansiering hos Cosmo. Læs mere om dette her.

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER