Book en tid

Mød Louise, der har fået permanent hårfjerning hos Cosmo

Mød Louise, der har fået permanent hårfjerning hos Cosmo
18/10/2018 Kimia Bahari

Mød Louise, der har fået permanent hårfjerning hos Cosmo

Bag om kunden: Louise, 24 år, studerende.

I sidste uge præsenterede jeg dig for fire kunder, der har valgt permanent hårfjerning. Her mødte du bl.a. Louise, som i mange år har døjet med røde knopper og indgroede hår. Jeg har været så heldig og fået lov til at interviewe hende, for at høre mere omkring hendes forløb med permanent hårfjerning og den betydning, det har haft for hende.

Læs videre og hør hvad hun havde at fortælle.

 

Hvad fik dig til at vælge at få permanent hårfjerning?

Helt banalt, så var det primært fordi, jeg var træt af hele tiden at skulle barbere mig. Og så døjede jeg virkelig meget med røde knopper og indgroede hår – især ved bikinilinien og under armene.

Hvor langt er du i dit forløb?

Jeg har holdt en lille pause, pga. at det har været sommer og man ikke må behandles, hvis man har været i solen. Men jeg har lige booket min 9. behandling, som jeg skal til meget snart.

Har du bemærket nogen forskel, siden du startede dit forløb?

Ja, helt sikkert! Især ved bikinilinien har det været rigtig godt, fordi mine hår var ret tykke der. Det er virkelig rart, at jeg ikke længere render rundt med irriterende røde knopper og at der er glat. Overordnet set, synes jeg det er rart at gøre noget for mig selv. På den måde er det også ret fedt! Og så klør det ikke efter jeg har barberet mig, og de indgroede hår er der heller ikke mere. Det synes jeg er virkelig, virkelig rart!

Har du fortalt andre, bl.a. din kæreste, at du får behandlingen?

Ja, jeg har både fortalt det til min kæreste og mine nærmeste veninder. Det er ikke fordi jeg på nogen måde har følt mig presset til det, og min kæreste havde slet ikke engang bemærket mine røde knopper og indgroede hår. Det er bare noget, jeg gør for mig selv – også for at føle mig mere tilpas i min egen krop.

Hvad er planen, når du er færdig med dit nuværende forløb?

Jamen faktisk, så synes jeg at permanent hårfjerning har været så godt, at jeg gerne vil fortsætte med det. For jeg kan jo se, at resultaterne har været gode, og derfor vil jeg gerne have udført behandlingen på mine ben i næste omgang. Det har været SÅ rart, at kunne være mere spontan og ikke bekymre sig, når jeg pludseligt bliver inviteret på spa-ophold eller stranden.

Ville du anbefale Permanent Hårfjerning til andre?

100 %!! Og det har jeg allerede gjort. Jeg har fået mine veninder til at overveje det meget stærkt pga. at jeg selv er så begejstret, når jeg taler om permanent hårfjerning.

50 % på permanent hårfjerning

I øjeblikket kan du købe dine behandlinger til kampagnepris. Ved køb af minimum 2 områder kan du 50 % på dine behandlinger. Du bestemmer selv, hvor mange behandlinger, du køber.

Du kan vælge imellem 25 områder. Vores regnemaskine udregner prisen for dig med det samme. Her kan du se nogle priseksempler, som jeg har lavet for dig:

Armhuler og Bikinilinie = NU 700 kr (FØR 1.400 kr)

Ryg, Skuldre, Nakke = NU 1.850 kr (FØR 3.700 kr)

Overlæbe og Hage = NU 550 kr (FØR 1.100 kr)

Lår og Underben = NU 2.200 kr (FØR 4.400 kr)

Brazil og Armhuler = NU 950 kr (FØR 1.900 kr)

Husk, tilbuddet er kun gældende til og med onsdag d. 31. oktober 2018 og at du altid har 30 dages fuld returret fra købsdatoen.

>> Køb tilbuddet hér.

Book en gratis konsultation

Hvis du også kunne tænke dig at få lavet permanent hårfjerning, så book en gratis og helt uforpligtende konsultation hos mig, eller en af de andre kosmetiske sygeplejersker. Her vil vi få en snak omkring dit behov, og du kan også stille os alle de spørgsmål, du evt. skulle sidde med. Du kan booke din konsultation online her eller ved at ringe ind til os på tlf. 35394400.

>> Book din gratis konsultation hér!

Hav en dejlig torsdag,

Mvh.
Mie
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

Følg os på Instagram

Få gode tips og indblik i, hvad vi ellers laver i vores skønne klinikker. Du finder os under ‘Cosmolaser’.

Kommentar (2)

 1. anna 12 måneder siden

  hvis man skal have en laserhårfjerning, er det så ikke noget der fjerner det permenanent i et stykke tid? eller skal man have det gjort over nogle gange i et forløb? og er det et forløb man efterfølgende skal fortsætte?

  • Forfatter
   Kimia Bahari 11 måneder siden

   Kære Anna,

   Permanent hårfjerning fungerer således: De hårsække, der bliver behandlet under hver laserbehandling, dør og kommer aldrig tilbage igen. Men det er kun de hårsække, som er i vækstfasen, der har effekt af laserbehandlingen, og da vores hår på skift er i 3 faser – nemlig vækstfasen, hvilefasen og afstødningsfasen, kræver det flere behandlinger, for at kunne ramme alle hår i vækstfasen. Der skal typisk 8-12 behandlinger for at opnå et tilfresstillende resultat – men dette kan variere fra person til person.

   Når man er nået til et resultat, man selv er tilfreds med, kan man med fordel fortsætte med enkelte efterbehandlinger 1 gang om året (eller hvert andet år), alt efter behov.

   Håber jeg fik besvaret dit spørgsmål, ellers er du velkommen til at skrive igen.

   Kh. Kimia – Cosmo Laser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER