Book en tid

Beskyt din hud mod solskader henover sommeren

Beskyt din hud mod solskader henover sommeren
02/07/2018 Kimia Bahari

Beskyt din hud mod solskader henover sommeren

Det, vi alle ikke turde håbe på, er sket..

Det er sommer i Danmark!

Sommeren er over os, og sikke en sommer, det har vist sig at være. Og som alt er nu, tyder det på at det fantastiske sommervejr fortsætter i mange uger endnu.

Selv hvis du er typen, der foretrækker skyggen, så sætter de varme sommerdage et positivt præg på os på flere måder. Humøret stiger og vi er ofte meget mere sociale med venner og familie, når vejret er godt og aftenerne er lyse.

Men desværre bidrager solen ikke udelukkende til gode ting…

Solen kan gøre skade

Der er ét område, solen ikke påvirker særlig positivt. Kan du gætte, hvad dette område er? Hvis du gættede på ‘huden’, så skal du have en medalje, for det er helt korrekt.

Solen kan nemlig give dig solskader i form af pigmentering, karsprængninger og hurtigere aldring af huden. Desværre er det ikke altid noget, vi tænker over. Derfor vil jeg i løbet af juli måned have fokus på, hvad du kan gøre for at undgå disse kedelige ‘skader’ i huden.

Pas godt på din hud!

Det er altid en god idé at passe på din hud, ISÆR hvis du tidligere har døjet med hudskader. Mit bedste tip er, at rense den morgen og aften, give den masser af fugt, husk at drikke rigeligt med vand OG aldrig glemme solcremen. Men selvom du gør det, så kommer mange ikke udenom, at der ses skader på huden. Du kan måske allerede se dem nu?

Små karsprængninger?
Brune og udefinerbare plamager eller skjolder i ansigtet?
Dybere rynker mellem brynene? 

Hvis du har det, og du allerede nu ved, at det ikke er noget, du vil tage med ind i efteråret, så er det en god ide at læse videre. Det kan også være, at du har begyndende tendenser og gerne vil vejledes mere i, hvad det er for en udvikling din hud er igennem.

Om du er på det ene eller anden stadie, så er det altid en god ide at give din hud et fornyelsesboost når det bliver efterår – lidt som en omgang førstehjælp.

Pre-efterårskampagne

Hele juli måned har jeg derfor fokus på, hvordan du bedst undgår solskader, karsprængninger og rynker henover sommeren, OG kommer dem til livs hvis først skaden er sket. Jo bedre du passer på din hud nu, jo nemmere kan vi hos Cosmo hjælpe dig med at få din fine hud tilbage til efteråret, når solen er gået lidt i hi igen.

Hos Cosmo har vi tre fantastiske laserbehandlinger mod solskader og for tidlig aldring. Du kan læse om vores laserbehandling for pigmentforandringer hér, karsprængninger hér og 3-i-1 hudforyngelse hér.

Det er disse tre behandlinger som er top populærer blandt vores kunder om efteråret.

Lige nu har du mulighed for at købe en pakke á en af de tre behandlinger, få den tredje behandling gratis og gå efteråret i møde med en håndfuld behandlinger på kontoen. Se mere her!

Book en gratis konsultation

Hvis du ser en ændring i din hud, grundet den danske sommersol, så er du meget velkommen til at booke en gratis konsultation hvor vi gratis og uforpligtende vil vejlede dig indenfor karsprængninger, pigment eller rynkebehandlinger.

Konsultationen tager 20 minutter og kan bookes online her eller pr. telefon på 35394400.

Du hører fra mig igen på mandag, hvor jeg deler ud af mine tips til, hvordan du bedst beskytter din hud i solen.

Håber du har en dejlig mandag,

Mvh.

Louise
Kosmetisk sygeplejerske

Kommentar (2)

 1. Mette Larsen 2 år siden

  Hej.
  Jeg har besluttet mig For, at få fjernet mine pigmentforandringer i ansigtet til vinter. Har dog læst mig frem til, at cosmelan er den bedste og mest langvarige behandling. Tilbyder i ikke det på jeres Klinik? Har hørt at pigmentforandringerne kommer igen efter laser og kan blive værre, er det RIGRIGT?
  Mvh Mette.

  • Forfatter
   Kimia Bahari 1 år siden

   Hej Mette,

   Det lyder som en rigtig god plan. Det er nemlig i vintermånederne, hvor det er mest oplagt at få behandlingen. Hos Cosmo benytter vi os af laser til at reducere el. fjerne pigmentering. Dette gør vi, da vi ved at laser er mere skånsom for huden sammenlignet med stærke peelinger – såsom Cosmelan, som du nævner. Bl.a. fordi at vi med laser kan justere i styrke og holde øje med huden undervejs i behandlingen. Vi bruger SRA-laseren fra Syneron Laser.

   Mht. om pigmenteringen kan komme tilbage: Ja, det kan den godt. Pigmentering i huden dannes, når din hud er udsat for sol og ikke er beskyttet mod de skadelige uva/uvb stråler. Huden er især udsat lige efter denne laserbehandling, da huden vil være ekstra følsom og modtagelig for skader i ugerne efter behandlingen. Derfor frarådes det kraftigt, at man dyrker sol i 4-6 uger efter behandlingen. Og vi anbefaler altid at man bruger solbeskyttelse i alle 4 sæsoner af året. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at beskytte din hud i solen. Hvis du gør dette, kommer de ikke tilbage. Medmindre dette er af hormonelle årsager, såsom f.eks. graviditet 🙂

   Vi anbefaler altid en gratis konsultation, hvor vi kan se din hud og give dig en skræddersyet rådgivning.

   Håber dette var behjælpeligt, Mette.

   Mvh. Kimia
   Marketingansvarlig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER