Book en tid

Del dit bedste beauty tip og vind

Del dit bedste beauty tip og vind
18/05/2018 Kimia Bahari

Del dit bedste beauty tip og vind

Lad os gøre hinanden smukke hele sommeren igennem

Hos Cosmo deler vi altid gerne ud af vores små hverdags tips, når det kommer til skønhed og hudpleje. Men vi ved også, at du og alle vores mange følgere selv har en masse gode rutiner, yndlingsprodukter, tips og tricks til make-up, lækkert hår, smuk hud, de bedste jeans eller noget helt andet!

Del dine tips og vind

Hver uge frem til d. 31. juli vil du kunne finde en tråd på Cosmos Facebookside og Instagram med “denne uges tips”. Her vil du, og mange andre, få muligheden for at dele et tip, som fungerer i din hverdag, og som andre måske kan få glæde af. Der er “fri leg” og det er kun fantasien, som sætter grænser.

Hver mandag kl. 12.00 vil udvælge det tip, som vi syntes har været bedst! Uanset om du vinder eller ej, så er der uden tvivl nogen “derude”, som har læst netop dit tip, og som allerede bruger det. Det er glæden ved at dele med hinanden 🙂

Vinderne får…

“Ugens Cosmo produkt”

Hver uge stiller vi et produkt på højkant fra iS CLINICAL eller Beaute Pacifique til en minimum værdi á 400 kr. Hvilket produkt det er, vil fremgå af ugens konkurrence.

“Muligheden for at blive Cosmo-blogger for en dag”

Hvert uge deler vi, hos Cosmo, en masse spændende blogindlæg, som handler om behandlinger, produkter og skønhed. De sendes ud på et nyhedsbrev og på vores online blog, hvor flere tusindende mennesker læser med. Med dit skønhedstip får du muligheden for, i samarbejde med Cosmo, at skrive et blogindlæg om dine bedste tips og tricks. Det kan være alt fra din yndlingscreme til, hvem du bliver inspireret af, eller hvordan du lægger din make up. Der er frit spil, og naturligvis hjælp fra Cosmo teamet. Så hvis der er en lille blogger gemt i dig, eller du bare har en sjov og inspirerende personlighed, så får du her muligheden for at slippe den fri her.

Husk: Skønhed har ingen alder eller form

Vi glemmer det måske nogen gange – især os kvinder! Men vi er allesammen smukke. Skønhed findes i os alle, også i DIG!

Konkurrence betingelser

Konkurrencen finder sted på Facebook og Instagram. Konkurrencen er hverken sponseret, støttet, administreret af eller associeret med Facebook. Det er Cosmos marketing team, som hver uge vælger det bedste tip. Vinderen offentliggøres på Facebook og Instragram, og kontaktes direkte. Præmien kan ikke byttes til kontanter, andre produkter eller behandlinger.

Kommentar (1)

  1. Carina Christensen 2 år siden

    Mit bedste tip er at betragte hudpleje som gymnastik, – det virker kun, når man gør det jævnligt!
    Pas på skrappe peelinger om sommeren, ( – huden har brug for beskyttelse) og husk SPF når du går ud. “Eclipse” fra IS CLIlNICAL er et godt bud pga. de brune pigmenter! ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER